BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
puiutz, Creata, Crispro, Eladea, Rodica multumim!
puiutz, bine ca nu a mai plouat, desi am auzit la radio ca se anunta ploi pana maine la ora 10 dimineata in Dobrogea
imi pare rau ca aveti arsuri mai burtici...
mami de brotacel Andrei Ioan
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi... Eu sunt tare inceata zilele astea, ma influenteaza rau vremea de afara... Abia am reusit sa va citesc din urma..
Oana, felicitari mamico! Sa-ti traiasca printisorul MATEI, sa fie sanatos si cuminte!
LA MULTI ANI SI PENTRU SOTUL TAU! SANATATE SI PUTERE DE MUNCA, SA POATA AVEA GRIJA DE VOI!
Racusor, deja o luna!!! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si cuminte!
Sorina, curaj mamico. Momentul e foarte aproape, nu dispera.. In curand o sa tii in brate un bb voinic si puternic, la cat a stat el la copt acolo in burtica. Va fi bine!!! Mai este ffff putin...
Puiutz, imi pare tare rau ca treci prin emotiile astea cu apa si ploile. Eu nu ma pot uita la tv prea mult cand vad cata suferinta e prin tara. Doamne ajuta sa se termine cu atatea ploi, si sa nu va mai afecteze deloc, mai ales acum cand trebuie sa vina delfinasul...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
btz_ovi spune:
Hello gagici!!!
Racusor LA MULTI ANI lui Andrei!!!!!
Oanna,felicitari,recuperare rapida si mult laptic.Bine ai venit pe lume bebe Matei Marius,sa fii cuminte,sanatos si papacios.La Multi Ani si sotului,a primit cel mai frumos cadou din lume!!!!
Sorina te astept cu vesti bune,macar tu!!!
Te-am cautat azi cu privirea prin triaj,eu am ajuns pe la 9.30 aprox pe acolo,insa nici o creatza cu burtica
39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE pana la
btz_ovi spune:
Mycya nu vreau sa te sperii,insa dupa nastere ar fi bine sa iti faci un echo la stomacel.Am o cunostinta care a patit exact la fel ca si tine,arsuri si voma mereu,in timpul sarcinii s-a gandit ca e ceva normal,asa ii spunea si dr,insa dupa ce a nascut a aflat ca o gastrita uracioasa aparuta in sarcina ii provoca totul.
Sotul tot de la gastrita are arsuri mai ceva ca mine.Noroc de un tratament naturist ca a scapat
Te
AMR 4 ZILE pana la
ciristina_serban spune:
Off, Michele, si eu ca tine patesc. Nu arsuri, dar in schimb cand apasa pe ficat, uneori imi dau lacrimile de durere... Bine ca mai ai putin si scapi de servici, cand stai in pat e mai usor de suportat durerea, si uneori chiar trece...
Tina, am vazut poze. Esti asa frumoasa... Si bebe e un scump. Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Crispo, ai grija cu degetelul.. Pune gheata sa nu se umfle. sa treaca.
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
btz_ovi spune:
Luana mie dr mi-a spus clar astazi:pt o nastere vaginala nu e important nr de kg ale bebeului ci circumferinta capului (scuze de cacofonie).
Al meu are aproape 4kg ,insa mi-a indicat natural deoarece capusorul e mai micut cu o sapt jumatate
AMR 4 ZILE pana la
Victo spune:
am fost la monitorizare..m-am intors cum m-am dus.. nu tu contractii, nu tu nimic..bb bine mersi. il mai lasam o saptmana, apoi cica ma baga pe ulei de ricin ;)
deci maine ma duc la petrecere la copilul nasilor.
acu sa stea cuminte pana luni :)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica
Otiliav spune:
Andrei!
Sabrina, si inca cel de la 23 de saptamani a fost facut pe banii nostri la privat sa-si vada sotul fata. Eu oricum la stat am facut gaura in bugetul lor ca am avut eco sa vedem cat are sarcina ca habar nu aveam si era musai sa stim pentru analizele de Rh- , am facut inca un eco pentru pliul nucal (asa mai mult pe ochi frumos si rugaminti ca n-am 38 de ani sa ma incadrez) si eco morfologic la 18 saptamani. Iar asta de acum de la 36 este din cauza cezarienei, sa vada ca bb nu e foarte mare si cicatricea ok. Ca sa fac un rezumat, cine e la prima sarcina are un singur eco morfologic in saptamanile 18-23.
Am uitat ieri sa va zic ce bosumflata sunt. Moasa pleaca in concendiu si m-a lasat in pom cu consultatii, acupunctura, membrane sweep. M-a expediat la doctora de familie care evident nu le poate face, doar imi ia o tensiune si imi face o hemoglobina si urina. Atat.Ah, azi m-a cantarit 79.5 kg , se putea sa nu ajung eu iar la cifra 8. Asa urmaresc ei o sarcina in luna a 9-a
Cu rugamini imi face o sedinta de acupunctura inainte sa plece ca voi fi in saptamana 37, nu implinite dar face o exceptie.
Macar daca imi zicea din timp ca sa stiu sa caut.
Eu am ramas cu gandul la Elena, ce voinic a nascut .
Vedeti voi dragelor ce eficiente-s mutarile la etajul 7
Tina, arati senzational . Ti-ai revenit foarte bine dupa nastere. Epiziotomie nu ai, super.
Puiutz, of ce necaz, nu se mai terminas odata cu ploile. Aveti asigurare la casa?
Crissy, cum mai sunteti?
Mov79, de cateva zile am vazut poze cu voinicul tau. M-a lasat masca ce obrajori are, sa-l mananci nu alta
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Mycya nu vreau sa te sperii,insa dupa nastere ar fi bine sa iti faci un echo la stomacel.Am o cunostinta care a patit exact la fel ca si tine,arsuri si voma mereu,in timpul sarcinii s-a gandit ca e ceva normal,asa ii spunea si dr,insa dupa ce a nascut a aflat ca o gastrita uracioasa aparuta in sarcina ii provoca totul. Sotul tot de la gastrita are arsuri mai ceva ca mine.Noroc de un tratament naturist ca a scapat Te 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 4 ZILE pana la |
in caz ca voi mai avea probleme si dupa cu siguranta voi face ca nu as putea sa stau asa.multumesc mult
Bianca 35 + Andra Maria
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Luana mie dr mi-a spus clar astazi:pt o nastere vaginala nu e important nr de kg ale bebeului ci circumferinta capului (scuze de cacofonie). Al meu are aproape 4kg ,insa mi-a indicat natural deoarece capusorul e mai micut cu o sapt jumatate 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 4 ZILE pana la |
Si eu am tot zis dar nu ma crede lumea.
Dupa cezariana, pe foaie de externare primul motiv era ca vezi doamne bazinul meu a fost prea mic si turtit/aplatizat, ceva de genul asta.
Si minune mare, am nascut dupa 4 ani natural, copil cu acelasi perimetru cranian
Ai fost azi la monitorizare? Cum mai stai cu tensiunea?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra