BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 20

ciristina_serban spune:
Neata si de la noi... la pranz asa
Am dormit azi pana la 11, ca niciodata, ajutata probabil si de vremea ploioasa de afara...
Sorina, Victo... facem galerie...poate-poate se hotarasc delfinasii
HAI SORINA! HAI BOGDAN!!!
HAI VICTO! hAI MIHAI!!!
Paula, multumim de vesti, ce bine ca Oana si Matei sunt bine. Si tu ai inceput sa ai vise de nascut???... te grabesti??
Mycya, vazut burtica frumoasa si carutul. Super
Cris2010, ce super e patutul asa alb si din lemn... Sa-l folositi sanatosi!
Si noi am implinit ieri 36 sapt . Am modificat azi..
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Victo spune:
he he..Luana, asa ma gandeam si eu ca fiind sarcina a doua, nasc mai repede..de la 1 iunie am intrat in prenatal, de frica sa nu nasc pe drum (faceam naveta de 1 ora jumate).
si iacata-ma-s..maine-poimaine fac 40 de sapt in cap..:) deci lasa tu amru in pace( ca vrei tu numa 2 sapt..:):)..sa vezi cd mai ai 6-5-4 zile si bb nu da niciun semn
Paula cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 3 zile de dans in burtica

ciristina_serban spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
cum adica putini medici se baga la naturala? adica ei prefera sa-ti faca ceza? doamne...is batuti in cap??? ![]() dr mea a stat 3 sferturi din timp cu mine...permanent... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Era vorba ca putini medici se deranjeaza pentru o nastere naturala, in sensul sa vina de acasa pentru fiecare pacienta, sa o asiste la nastere pe perioada travaliului. Nu neaparat ca prefera cezariana, dar daca e de naturala, mai mult asistentele fac treaba..
Tu ai fost norocoasa ca ai dat peste o doctora implicata, daca a venit si a stat cu tine..

eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata ![]() In sfarsit, dupa ce le-am visat pe Eladea si Oana, m-am visat si pe mine nascand...era si timpul ![]() Oana e bine. Aseara au mutat-o de la terapie intensiva in salon. Matei asteapta lapticul, deocamdata papa colostru...Asteapta sa mearga acasa. Mi-am spalat si eu hainutele pt bebe, nu-mi vine sa cred ca in curand o sa le folosim ![]() Un week-end frumos sa aveti ![]() Paula, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hihihi...deci paula, iti vine randul...scoatem majoretele???

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

ciristina_serban spune:
Crispo, ti-am zis ca am vazut camera de bebe, si mi-a placut. Dar am si eu o curiozitate... Ce ai lipit pe perete deasupra biroului? Si cum se lipesc? .... Sau e tapet?
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga sar'mana fetelor pt incurajari. sper ca bogdan sa fie impresionat de moatele scoase si azi sa se decida sa vina. am destule semne ca ar trebuie sa vina: dureri de spate, dureri ca la menstruatie dar mult mai dureroase, dureri inghinale..... mai putin contractiii regulate!!! ![]() cate o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hai sorina!

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

aelita spune:
fetele,nu e capitol nou facut,nu?
ca sa nu fac si eu in acelasi timp.
ma bag acum la facut. 34+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)

eladea2005 spune:
crispro, draguta...e bine ca ai postat poze cu ultimle zile ale lui bb in burtica...paote asa se hotaraste sa vina...
eu cand le-am postat n-am avut presimtiri de genul asta, dar era clar ca mult nu va mai dura...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

crispro spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Crispo, ti-am zis ca am vazut camera de bebe, si mi-a placut. Dar am si eu o curiozitate... Ce ai lipit pe perete deasupra biroului? Si cum se lipesc? .... Sau e tapet? ![]() Cris, Razvanel (23.11.2004) si ![]() Valeeeeuuu AMR 3+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
Ma bucur ca iti place. Nu e tapet, am luat de la Praktiker alea toate, sunt autocolante, se lipesc, se dezlipesc foarte usor, nu lasa urme. Mai urmeaza sa lipim si pe alt perete, tema fiind Mckey Mouse. Alea toate au fost vreo 70 lei - cica sunt 50 de buc. Dar asa sa iti imaginezi ca is vreo 6 bucati mai mari, restul cate o albinuta mica, o floricica... Asa ajung la 50 de buc in set... Am gasit si pe net, http://www.babycomfort.ro/produse/231-mobila-copii/246-decoratiuni-si-accesorii-camera-copilului/2120-decoratiuni-autoadezive-perete-camera-copii.html sau http://www.bebebliss.ro/roommates-sticker-treasure-hunt-p-3075.html - mai multe modele. Am luat din astea in loc de tapet, ca sa le pot schimba usor cand ma satur de ele (sau bebele se satura)...

Cristina