BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 21

anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Cris ![]() ![]() Crispo ![]() ![]() Anca de pe amazon is f convenabile produsele la pret si calitate.eu de acolo am cumparat si patutul si carutul si scoica si mi-am mai cumparat si un aspirator si toate produsele le-am vazut si in magazinele din Munchen la preturi duble si aceeasi marca tot. Dragaica uite pe amazon sterilizator in genul cum vrei tu numai ca nu e IQ www.amazon.de/Philips-Avent-SCF274-34-Dampfsterilisator/dp/B002EIJT6W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-1" target="_blank">asta si cel cum vrei tu e www.amazon.de/Philips-Avent-SCF276-42-Dampfsterilisator/dp/B002IKKR4E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-3" target="_blank">asta. ![]() Bianca ![]() ![]() |
cel pe ccare il vrei tu e cu aburi, electric!
si sa nu imi psui ca e numai 42 de eur!
ca in cazul acesta iti cer ajutorul iti trimit banutii in cont si poate reusesti sa ma ajuti cu achizitionarea lui!

daac nu abuzez de buna vointa ta!

Anca +35s

POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!

luana081985 spune:
citat din mesajul lui Victo he he..Luana, asa ma gandeam si eu ca fiind sarcina a doua, nasc mai repede..de la 1 iunie am intrat in prenatal, de frica sa nu nasc pe drum (faceam naveta de 1 ora jumate). si iacata-ma-s..maine-poimaine fac 40 de sapt in cap..:) deci lasa tu amru in pace( ca vrei tu numa 2 sapt..:):)..sa vezi cd mai ai 6-5-4 zile si bb nu da niciun semn ![]() Paula ![]() ![]() AU MAI RAMAS 3 zile de dans in burtica |
Eu pe prima am nacut-o la 41+3 zile asa ca stiu cum e cu asteptarea, cand toti nasc si tu nu.

Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

sorina_goga spune:
citat din mesajul lui mya85 Sorina imi inchipui ce grea este asteptarea pt tine care ai trecut deja de termen. Eu mai am 6 zile pana la termen si zilnic stau si urmaresc simptome si semne ca ar putea veni in ziua aia ![]() ![]() eu acum 2 seri am observat cateva picaturi de colostru cand strangeam sanul, pana acum nu mi s-a mai intamplat. poate fi si asta un semn ca se apropie momentul? ![]() as avea si eu o rugaminte: ca sa nu mai fie plictiseala asa de mare si asteptarea atat de grea ma gandeam sa vad si eu niste poze cu delfinasii deja sositi, imi da si mie cineva parola, pls? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 6 zile |
eu am colostru de la 14 sapt, deci asta nu este un semn ca se apropie momentul.