BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Cris f frumos patutul ala cu alb

Crispo intradevar face aciditate laptele, eu numai cu pastile le domolesc.aseara am mancat pe la ora 8 numai ca sa am 4,5 ore pana la somn sa nu mai am aciditate dar de unde atata pe la ora 2 m-am trezit de parca imi luase foc gatul

Anca de pe amazon is f convenabile produsele la pret si calitate.eu de acolo am cumparat si patutul si carutul si scoica si mi-am mai cumparat si un aspirator si toate produsele le-am vazut si in magazinele din Munchen la preturi duble si aceeasi marca tot.

Dragaica uite pe amazon sterilizator in genul cum vrei tu numai ca nu e IQ www.amazon.de/Philips-Avent-SCF274-34-Dampfsterilisator/dp/B002EIJT6W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-1" target="_blank">asta si cel cum vrei tu e www.amazon.de/Philips-Avent-SCF276-42-Dampfsterilisator/dp/B002IKKR4E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-3" target="_blank">asta.

Bianca 35 + Andra Maria

cel pe ccare il vrei tu e cu aburi, electric!

si sa nu imi psui ca e numai 42 de eur!

ca in cazul acesta iti cer ajutorul iti trimit banutii in cont si poate reusesti sa ma ajuti cu achizitionarea lui!

daac nu abuzez de buna vointa ta!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

he he..Luana, asa ma gandeam si eu ca fiind sarcina a doua, nasc mai repede..de la 1 iunie am intrat in prenatal, de frica sa nu nasc pe drum (faceam naveta de 1 ora jumate).
si iacata-ma-s..maine-poimaine fac 40 de sapt in cap..:) deci lasa tu amru in pace( ca vrei tu numa 2 sapt..:):)..sa vezi cd mai ai 6-5-4 zile si bb nu da niciun semn

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 3 zile de dans in burtica

Eu pe prima am nacut-o la 41+3 zile asa ca stiu cum e cu asteptarea, cand toti nasc si tu nu. eu eram in spital si plangeam ca nu nasc si pana la urma am patit ca Oana tot la cutit am ajuns. Daca se decide cezariana in doua sapt am deja bebelina in brate sa vedem ce o sa fie

35+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Sorina imi inchipui ce grea este asteptarea pt tine care ai trecut deja de termen. Eu mai am 6 zile pana la termen si zilnic stau si urmaresc simptome si semne ca ar putea veni in ziua aia nu stiu ce e cu ei ca sunt asa de lenesi
eu acum 2 seri am observat cateva picaturi de colostru cand strangeam sanul, pana acum nu mi s-a mai intamplat. poate fi si asta un semn ca se apropie momentul?

as avea si eu o rugaminte: ca sa nu mai fie plictiseala asa de mare si asteptarea atat de grea ma gandeam sa vad si eu niste poze cu delfinasii deja sositi, imi da si mie cineva parola, pls? multumesc mult!!!

39+ cu

AMR 6 zile

eu am colostru de la 14 sapt, deci asta nu este un semn ca se apropie momentul.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput