BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Noapte nedormita, din nou.. Si tind sa cred ca si laptele face acid, ziceati voi... Io care credeam ca ma linisteste, am baut azi noapte un pahar de lapte rece. Tot mai rau cu arsurile, asa ca dimineata la 6 am baut 2 cani de lapte cald, cu painica cu dulceata. A fost bun pe moment... Insa tot mai rau cu arsurile... Asa ca am dormit doar vreo 4 ore azi noapte. Sper sa mai recuperez ceva azi...

Mycya, e super carutul!

Weekend fain fetelor!

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui luana081985

Neata sa aveti un sfasit de saptamana minunat!!

Sorina da sa scoteam motatele poate lui bebe Bogdan ii plac si vrea sa vina.
Hai bebe Bogdan ca mami vrea sa te stranga in brate

35+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

sar'mana!!!

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

cristina ,pai sincer si eu merg pe ideea ca o sa dau peste oameni care stiu meserie in ziua/noaptea nasterii.
Intr-adevar,putini medici se baga la naturala,insa acum o sapt ea propusese sa ma asiste iar acum era foarte sictirita.
Insa nu sunt prima dezamagita de dansa !!!

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 4 ZILE pana la

cum adica putini medici se baga la naturala? adica ei prefera sa-ti faca ceza? doamne...is batuti in cap???

dr mea a stat 3 sferturi din timp cu mine...permanent...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

uuu ce bebei grasuti pe-aici..
fetelor noi aseara am fost la 2 doctori.. si de la un doctor la celalalt bb avea diferenta de 400 de grame..
no pe care sa il credem???

33+ cu o minune de
poze

pe niciunul.. adeverul e undeva la mijloc...si de fapt abia cand iasa si-l cantareste vezi clar cat are...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

sar'mana fetelor pt incurajari. sper ca bogdan sa fie impresionat de moatele scoase si azi sa se decida sa vina. am destule semne ca ar trebuie sa vina: dureri de spate, dureri ca la menstruatie dar mult mai dureroase, dureri inghinale..... mai putin contractiii regulate!!! totusi mai am o speranta!

cate o la toate fetele!

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Sorina imi inchipui ce grea este asteptarea pt tine care ai trecut deja de termen. Eu mai am 6 zile pana la termen si zilnic stau si urmaresc simptome si semne ca ar putea veni in ziua aia nu stiu ce e cu ei ca sunt asa de lenesi
eu acum 2 seri am observat cateva picaturi de colostru cand strangeam sanul, pana acum nu mi s-a mai intamplat. poate fi si asta un semn ca se apropie momentul?

as avea si eu o rugaminte: ca sa nu mai fie plictiseala asa de mare si asteptarea atat de grea ma gandeam sa vad si eu niste poze cu delfinasii deja sositi, imi da si mie cineva parola, pls? multumesc mult!!!

39+ cu

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Larissa, sa va traiasca puiul mare, La multi ani fericiti pt Ale si petrecere frumoasa s-aveti azi.

Ai grija de tine, sa te menajezi cat de cat

Cris 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Cris f frumos patutul ala cu alb

Crispo intradevar face aciditate laptele, eu numai cu pastile le domolesc.aseara am mancat pe la ora 8 numai ca sa am 4,5 ore pana la somn sa nu mai am aciditate dar de unde atata pe la ora 2 m-am trezit de parca imi luase foc gatul

Anca de pe amazon is f convenabile produsele la pret si calitate.eu de acolo am cumparat si patutul si carutul si scoica si mi-am mai cumparat si un aspirator si toate produsele le-am vazut si in magazinele din Munchen la preturi duble si aceeasi marca tot.

Dragaica uite pe amazon sterilizator in genul cum vrei tu numai ca nu e IQ www.amazon.de/Philips-Avent-SCF274-34-Dampfsterilisator/dp/B002EIJT6W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-1" target="_blank">asta si cel cum vrei tu e www.amazon.de/Philips-Avent-SCF276-42-Dampfsterilisator/dp/B002IKKR4E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1278751884&sr=1-3" target="_blank">asta.

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sorina, iti tin pumnii ca durerile alea sa se si concretizeze!
apuca-te de scari..mers..din astea.
eu am stat cumintica astazi, sa ajung dupa-amiaza la petrecerea copilului nasilor..adica am umblat un pic ieri prin mall de am cumparat cadou. mai trebuie azi sa luam si ambalaj..ca am uitat si un buchet de flori, dar asta nu implica mare efort.

nu mai stiu cine zicea..pai dulciurile favorizeaza arsurile..asa ca fara miere, gem biscuiti dulci..numa uscaturi, saraturi!

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Mai fetelor eu mor de cald, nu stiu ce sa mai fac sunt deja peste 30 de grade afara si nu e decat 11, am facut curat in casa , am facut si o baita, dar nu mai am chef sa fac de mancare, pur si simplu nici nu imi este foame. nu pot manca nimic. Ma bag si eu cu voi la capitolul arsuri, e un cosmar, am impresia ca nu se mai termina.

35+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput