sa ne numaram binecuvantarile (cap.6)
Raspunsuri - Pagina 18
maru spune:
La multi ani Andre de casandra!
sa fii fericita, sanatos, voios, norocos, iubit!
Casandra, sa te bucuri de pruncii tai multi multi ani de aici in colo!
nikole spune:
E prima oara cand intru la acest topic, am dat peste el din greseala, cautam de altfel un alt topic.
Si totusi...privind titlul, mi-am dat seama ca trebuie sa multumesc Domnului si eu pentru...
doi copilasi perfecti, sanatosi.
un diagnostic care pentru mine inseamna inceputul sfarsituluiunei agonii in care am trait 3 ani...
divortulcare e ...eliberare, pace, liniste, asta pe langa ceva ingrijorare, tristete...
per total...am lasat la pamant un bagaj greeeu, f greu care m-a epuizat, m-a stors de putere, iar asta e o binecuvantare!
danamiha spune:
nikole, nu-mi vine sa cred, imi amintesc pozele cu voi doi, asa un cuplu frumos, of ce rau imi pare...
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casandra Binecuvantarea mea de astazi: Andre implineste 3 ani! Sunt fericita A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri |
La multi ani!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
casandra spune:
In seara asta l-am sarbartorit pe Andre. Copiii s-au distrat de minune, i-am serbat ziua la o sala de gimnastica, calin a fost extraordinar de cuminte si cooperant. Am fost fericita.
Dupa petrecere i-am dus la taica-su, unde vor sta o saptamana. Andre s-a bucurat mult, pe Calin parca l-as fi dus la inchisoare. Mi s-a rupt inima, parca l-as fi pedepsit. L-am dus pana la usa, taica-su are probleme cu spatele, mergea sontac-sontac, iar din casa m-a izbit un miros greu. Am lasat copiii acolo cu inima indoita, singurul lucru care m-a mai linistit a fost sa il vad pe Andre foarte fericit sa il vada pe taica-su. Asta m-a bucurat, mai ales ca el e sarbatoritul.
szivarvany spune:
Casandra, sa-ti traiasca feciorii
Si sa ai o saptamana usoara
Nikole, imi pare tare-tare rau
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Gabi_K spune:
Nikole, daca tot ai scapat de acel bagaj greu, asta e totusi un motiv de sarbatoare, nu?
Noi am sarbatorit divortul la un restaurant. A fost cererea lui fiul meu, sa ne cinstim ca lumea, daca tot am scapat de el. Am scapat= nu EU, ci NOI
Casandra, tatal copiilor sta departe de tine?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Yagmur spune:
Casandra, LA MULTI ANI lui Andre - sa te bucuri alaturi de feciorii tai frumosi
Nikole - multa sanatate si multa putere sa treci peste perioada asta grea; acum vreun an ti-am vazut pozele si stiu ca te-am admirat.. ai doi copii perfecti
Astazi ii voi spune lui Luca despre mutare, despre faptul ca nu va merge la gradinita o vreme; am anuntat-o pe dadaca lui care i-a fost mai mult decat o bunica ; incep sa simt ca in ciuda faptului ca incerc sa raman puternica ma incearca o depresie... n-as face altceva decat sa stau in pat si sa ma uit pe tavan... musai sa gasesc o cale sa ies din aceasta stare....
Un inceput de saptamana frumos va urez
Yagmur si Luca
szivarvany spune:
Asta am facut eu ieri toata ziua. Am zacut. Noroc de Giulia care n-a avut nici ea mare chef de iesit sau mers in vizite, parca a simtit ca e mai bine sa stam in casa.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"