Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Tie iti dau, cum sa nu . Dar persoanele non-gravide sa stea departe de ei .Apropo de mancare - eu nu rezist la branza. Adica nu am tinut cont ca este de la tarani, dc mi s-a parut buna, am balotat... Asta este pacatul meu major, plus paharutele de coca cola pe care le mai scap pe gat din cand in cand Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Multam! Eu mananc branza numai de la tarani, mi se pare si mai putin sarata decate cea de la supermarket!Cristina
27+
chichiutza spune:
Multam din suftel fetelor!

xe meserii de kkt avem si noi... Daca nu-l ia ramanem in cei 10 mil ai mei, ca atat primeste un medic...Mint, sunt vreo 1120
Cristina
27+
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Azi am emotii mari, sotul merge la un interviu, a terminat specialitata si evident toate posturile la stat sunt blocate, asa ca ramane privatul. Sper din suflet sa-i ofere o pozitie buna, e cel mai bun psihiatru pe care-l cunosc! ![]() ![]() Cristina 27+ |
si noi alaturi de voi , sa fie exact ceea ce va doriti 
Burtica de
31 +
fulguta28 spune:
Fi atenta cuscra Nike ce zici ca nu scapi. Eu abia astept sa bag o tura pe carari ca nu mai pot. Anul asta 2-3 zile pe la Vadul si poate inca vreo 2-3 zile prin Crai. Am fo pe braul de mijloc, fain tare!
uta28 este
26+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
si noi alaturi de voi , sa fie exact ceea ce va doriti ![]() Burtica de 31 + |

Cristina
27+
histamina spune:
chichuyza,
pt tine era mesajul cu bafta,dar neuronul meu e gravid.
va lua examenul.
of, Domane.
azi ne dau si noua banii.
e incredibil.
despre medici, eu ce s aspun?
viata mea de Dumnezeu si de ei.
sunt omul care nu are ce sa reproseze.am gasit, cu ff putine exceptii, niste medici care imi sunt un sprijin d emare pret.
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina fistiq bafta sotului! |
Saru'mina, Nike!

Sotul era a lui Kiki, dar si al meu are nevoie de bafta, ca s-a dus sa-si ridice masina din service!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
chichiutza spune:
Va
fetelor. Chiar e un om care merita jobul asta. Nu ca-l cunosc, dar om mai pasionat de ce face n-am vazut. Chiar si pe banii aia...nici nu contau...![]()
Cristina
27+
histamina spune:
fetele, ma scuzati , io 

de la licenta.
cum cuscra, la Vadu fara mine????????????///
pai io merg acolo din 2001!

.