Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Azi am emotii mari, sotul merge la un interviu, a terminat specialitata si evident toate posturile la stat sunt blocate, asa ca ramane privatul. Sper din suflet sa-i ofere o pozitie buna, e cel mai bun psihiatru pe care-l cunosc!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Doamna Dr. Chichi, eu sunt din categoria celor care isi pun tel. sa sune ca sa ia chiar si o aspirina, isi face toate analizele periodic, nu circula fara bilet si isi plateste taxele in prima zi a lunii Comunista
Asa ca daca oi fi mincat ceva din ce imi sta mie pe chelie ca e kk, a fost ori ca n-am stiut, ori ca am uitat.
Dar din mesajul lui Mai3, am dedus ca mai am scapare. Daca a reusit ea, la mine va fi floare la ureche

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

kiti covrigei calzi, foaaarte buni si sanatosi! Vin si eu sa atentez la integritatea lor! MA BATI?

Cristina 27+

Tie iti dau, cum sa nu . Dar persoanele non-gravide sa stea departe de ei .

Apropo de mancare - eu nu rezist la branza. Adica nu am tinut cont ca este de la tarani, dc mi s-a parut buna, am balotat... Asta este pacatul meu major, plus paharutele de coca cola pe care le mai scap pe gat din cand in cand

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

pai incearca sa te linistesti ,pentru catu ai zis ca misca , deci poti sa te panichezi atunci cand nu misca deloc . Lasa ca te vedem noi peste o luna cand o sa ne zici ca nu te mai lasa din lovituri
Dar vb cu dr despre contractii , si nu mai stiu ,tu ti-ai facut analizele de mycoplasma , ureaplasma .... ?

Burtica de 31 +
[/quote]le-am facut pe la 16 saptamani si au iesit bune toate. am toate analizele care mi s-au cerut facute si sunt bine.acum trebuie sa repet la medicul de familie urina si la sange. pana pe 22 cand merg la control trebuie sa fie facute.

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:

Azi am emotii mari, sotul merge la un interviu, a terminat specialitata si evident toate posturile la stat sunt blocate, asa ca ramane privatul. Sper din suflet sa-i ofere o pozitie buna, e cel mai bun psihiatru pe care-l cunosc!

Cristina 27+

Oh, ce viata perfecta ai!

Bafta sotului la interviu, ii tinem pumnii strinsi pt un post cum vrea el si un salariu cum iti trebuie tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Chichiutza, bafta sotului la interviu

Kiti, as dori si eu un covrig cald
Ceva nou prin Kiabi sau mergi la un "studiu"?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:

Cristina 27+

Tinem pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam Fulguta.
facem cuscra un traseu in Retezat.cuscrii pot face un Brau de mijloc in Crai!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Chichiutza, bafta sotului la interviu

Kiti, as dori si eu un covrig cald
Ceva nou prin Kiabi sau mergi la un "studiu"?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+

Minunea noastra

Te astept la covrig
Mergem ca tb sa ii cumpar lui Vladut o camasuta pentru nunta, plus ce mai are el nevoie. Si mai si studiez piata . Poate mi se mai lipeste de manuta ceva pentru bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Doamna Dr. Chichi, eu sunt din categoria celor care isi pun tel. sa sune ca sa ia chiar si o aspirina, isi face toate analizele periodic, nu circula fara bilet si isi plateste taxele in prima zi a lunii Comunista
Asa ca daca oi fi mincat ceva din ce imi sta mie pe chelie ca e kk, a fost ori ca n-am stiut, ori ca am uitat.
Dar din mesajul lui Mai3, am dedus ca mai am scapare. Daca a reusit ea, la mine va fi floare la ureche

:D dna dr chichi! Ma daca te tine si nu suferi e ok!

Cristina 27+

Mergi la inceput