Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
oramona spune:
Chichi, ii tinum pumnii sotului ca totul sa fie cum va doriti voi.

Vad ca vorbiti de mancare... eu mi-am permis sa mananc orice. La inceput mancam mult salam, ca nu stiam ce sa-mi cumpar la munca, apoi am trecut pe mancare fast-food.Mananc si icre, dar numai din comert, ca alea facute in casa nu-mi plac, au prea multe...icre. Am mancat si ficat de vreo 3 ori, nu ca m-am abtinut, dar de atatea ori am facut.Si pateu , si lapte de la mama mea de la tara, dar numai fiert, si oua tot de la ea, si branzica, cu toate ca stiu ca laptele prins din compozitie nu-i fier. Ce-i drept m-am ferit de ardei iute-numai o data, maioneza ca-i cu galbenus crud-numai de 2 ori
si de ceaiuri, rar musetel cand ma omora stomacul si de pofta de menta , cam o data pe luna.
In rest in mancare pun toate zarzavaturile:patrunjel, cimbru, busuioc, toate cu masura...a si piper.
Acum sa nu aruncati cu rosii 

mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
ionela.n spune:
Kiti, poate gasesti ceva sa iti placa.
Apropos de obiceiuri de cununie/nunta 

Ieri dupa cununia de la starea civila, am plecat fiecare la casa lui, urmand sa mergem mai tarziu la fini, ca au dat masa acasa.
Noi am ajuns acasa, ne-am schimbat si i-am zis sotului ca trag un pui se somn, ca ma gandeam ca seara o sa stam mult la fini si eu azi a trebuit sa merg la munci. Am ajuns acasa , m-am schimbat si am dormit pana pe la 16.30 cand a sunat finu` si i-a zis sotului cand venim, ca cica ei nu pun mancare pe masa pana nu vin nasii
, asa ca am luat repede cadourile in brate si am plecat. De pe la 2 pana la 5 si ceva pana am ajuns noi, toti erau flamanzi
, putin piliti si dansau de mama focului in fata portii (fina sta la curte) ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+
Minunea noastra
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Kiti, poate gasesti ceva sa iti placa. Apropos de obiceiuri de cununie/nunta ![]() ![]() Ieri dupa cununia de la starea civila, am plecat fiecare la casa lui, urmand sa mergem mai tarziu la fini, ca au dat masa acasa. Noi am ajuns acasa, ne-am schimbat si i-am zis sotului ca trag un pui se somn, ca ma gandeam ca seara o sa stam mult la fini si eu azi a trebuit sa merg la munci. Am ajuns acasa , m-am schimbat si am dormit pana pe la 16.30 cand a sunat finu` si i-a zis sotului cand venim, ca cica ei nu pun mancare pe masa pana nu vin nasii , putin piliti si dansau de mama focului in fata portii (fina sta la curte) -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+Minunea noastra |
Hmmm..si pe mine ma intreba azi mama finului dc dupa cununie nu venim direct la ei (cununia este la 9.30 dimineata, la biserica la 18.30). I-am zis ca nu - vreau acasa, sa fac un dus, sa dorm...
Acum sper sa nu stea nemancati pana la 18.30, ca nu suntem noi acolo

. Dar eu chiar vreau sa ma odihnesc, ca sa pot face fata si nuntii.Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Doamna Dr. Chichi, eu sunt din categoria celor care isi pun tel. sa sune ca sa ia chiar si o aspirina, isi face toate analizele periodic, nu circula fara bilet si isi plateste taxele in prima zi a lunii Asa ca daca oi fi mincat ceva din ce imi sta mie pe chelie ca e kk, a fost ori ca n-am stiut, ori ca am uitat. Dar din mesajul lui Mai3, am dedus ca mai am scapare. Daca a reusit ea, la mine va fi floare la ureche ![]() ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |

bafta husbandului de chichi azi

acu liniste ca m-a luat un carcel

-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ionela.n spune:
Da Kiti, neaparat sa dormi vreo 2 ore dupa cununie, ca va fi super obositor. Sper sa manace fara voi 
La noi nunta e maine si o sa vina finu sa ne ia de acasa la ora 14, biserica e la 18.30, dar tre` sa mergem la mireasa si sa facem si poze in parc pana mergem la biserica.
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+
Minunea noastra
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Da Kiti, neaparat sa dormi vreo 2 ore dupa cununie, ca va fi super obositor. Sper sa manace fara voi ![]() La noi nunta e maine si o sa vina finu sa ne ia de acasa la ora 14, biserica e la 18.30, dar tre` sa mergem la mireasa si sa facem si poze in parc pana mergem la biserica. -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+Minunea noastra |
la noi incepe la 4 jumate dupa care in parc la poze dupa care la Biserica dupa care la restaurant
insa am solicitat scaun maaaaare si directorial la masa ca sa ma desfasor calumea
sa videm cat metraj intra pe el sa il imbrace 
-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
la noi incepe la 4 jumate dupa care in parc la poze dupa care la Biserica dupa care la restaurant insa am solicitat scaun maaaaare si directorial la masa ca sa ma desfasor calumea sa videm cat metraj intra pe el sa il imbrace ![]() ----- Mami de roza + 28 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Uite ca la scaun directorial nu m-am gandit

Noi cica ne ducem intai in parc la poze, apoi la biserica
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
![]() bafta husbandului de chichi azi ![]() acu liniste ca m-a luat un carcel ![]() ----- Mami de roza + 28 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Facem liniste pana trece carcelu'!Cristina
27+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Azi am emotii mari, sotul merge la un interviu, a terminat specialitata si evident toate posturile la stat sunt blocate, asa ca ramane privatul. Sper din suflet sa-i ofere o pozitie buna, e cel mai bun psihiatru pe care-l cunosc! ![]() ![]() Cristina 27+ |
Bafta multa! Tinem pumnii stransi pentru sotul tau!
Poate ne trateaza si pe noi cand om avea nevoie.

28+
crina
cu