Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Bravo Kiki, pt sot! ![]() Cu consultatiile pe care ni le mai da si unora din noi, scoti bani frumos pt nasit copiii! ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Pai io ce zic aici!

Cristina
27+
Arianna11 spune:
Salutare la burtici 
Azi am fost la doctor si fetita noastra are 700 g si 29 cm,ce parere aveti? De acum cica ar tr sa ia in greutate cate 200g pe saptamana.E pozitionata in picioare,cu capul deasupra buricului ,adica sta ca mami
,colul e inchis si am 50 kg de la 47 cu cate am inceput..dr a zis ca stau ff bine cu greutatea,numai burtica e de mine.Mi-a mai zis ca fetele i-au greutatea mamei care au avut-o la nastere si baietii a tatilor,adica a mea ar tr sa ajunga la vreo 3.200kg.
la toate si bbi jucausi 
DD ne-a daruit o minune
25+
Alesia Maria
be_one spune:
da, Oramona, dar eu nu stau pe scaun, ca sunt in medical de mult, adica stau max o ora pe zi intr-un fotoliu mare, de aceea ma ingrijorez de durerea asta
Oana
26+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Clabuc spune:
Buna fetelor! In sfarsit sunt si eu la zi cu cititul! Mi-a fost dor de voi! Cum apuc si eu sa citesc din urma, sa mai scriu un mesaj ca dupa vreo 2 zile iar sunt la recuperat capitole intregi. Bravo! Aveti energie (la scris), nu gluma!
In primul rand, pentru fetele din Dr. Taberei (si nu numai) vreau si eu, foarte mult, sa ne vedem intr-una din zile, cand vreti voi, mai ales ca luni e ultima zi a mea la servici, am zilele de CO de luat si apoi prenatal incepand cu 2 august. Daca nu sariti voi cu o zi de intalneala, o sa va mai bat eu la cap.
Noi suntem bine, obosesc mai repede, nu prea mai am rabdare (cam nasol, avand in vedere ca am o fetita de 2 ani si 3 luni) si mi-e un somnnnn.
Chichi, felicitari pentru postul sotului! Bravo! Perfect timing, nu?
La kg inca stau bine, 6 luate pana acum, dar, avand in vedere ca voi sta acasa de marti incolo, nu garantez ca n-o iau razna. Cu mancarea nici eu nu sunt un model de urmat: daca am avut chef de un sandwich cu salam, am mancat; branza de la Elena de la Sibiu (Pta Moghioros) la greu, Colaaaa (cred ca aproape in fiecare week-end, macar la masa de pranz), deci "asa nu".
Va pup si sper sa pot scrie in week-end, iar daca nu, luni dimineata recuperez ce veti scrie sambata si duminica si raspund si eu.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui oramona Dar Chichi, am renuntat la paine ![]() mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa ![]() |
super! Eu pare-se ca nu! dar e-n plan!

Cristina
27+
Fistiq spune:
Bravo Arianna! Sa-ti traiasca puiutza!
200gr pe saptamina zici? Asa mult?!
Si treceti-ma si pe mine pe lista celor cu dureri de "coada" ![]()
Noroc ca nu ma doare spatele, doar coada si atit, da' rau de tot ca abia ma urnesc.
Picioarele mie nu mi se umfla, cred ca la mine s-au inversat extremitatile care tre sa se umfle. Nu ma refer la cap, ci la cele 2 extremitati de sub git. M-am balconit rau de tot ![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANUSCA CE FACI FATA DRAGA ATATA TIMP LA MASAJ?? Burtica de 31 + |
Cred ca beneficiaza de un masaj prelungit!
Cristina
27+