Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
Fistiq spune:
Lasati fata, nu stiti ca in sarcina te urnesti mai greu? ![]()
Iar acum Nea' Vasile are 2 fete de frecat, nu una![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
chichiutza spune:
Clabuc sa stii ca si pe mine m-a cam omorat statul acasa! Se acumuleaza altfel kilele! Nu stau tot timpul, dar oricum chiulesc cateva zile pe saptamana, si se simte...
Va trebui sa organizam intalnireaaia cat ne mai putem misca!
Cristina
27+
be_one spune:
multumesc de raspunsuri! Imi pare rau ca va doare si pe voi, doar ca si eu sunt din clubul paranoia si ma temeam sa nu fie de la vreo...dilatatie
E interesant ca la prima sarcina iti pui intrebari despre orice pt ca nu ai mai trecut prin asta, iar la urmatoarea (vb despre mine) ma ingrijorez de orice e altfel decat la prima, desi stiu f bine ca nu au cum sa fie la fel
Biiine, atunci inseamna ca pot sa-mi tolerez "coada" cu tot cu durere![]()
Oana
26+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
oramona spune:
Gata fetili, va pup. Ma urnesc spre casa, cu greu.
Chichi, doar la masa de pranz de azi am renuntat la paine, nu de tot. Eu mancam putina tare inainte de sarcina, dar acum nu am limita
.
Weekend placut si sa avem parte numai de vesti bune. 

mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
chichiutza spune:
Multumim din suflet burtici dragi! M-ati ajutat foarte mult in asteptarea asta!

Cristina
27+
Arianna11 spune:
Ms fetele de urari
,m-a mai intrebat doctorul daca a inceput sa-mi curga colostru din sani...la mine inca nu,la voi?
Cat despre dureri am si eu,dar nu de coloana ,pe mine ma doare in parti,cred ca se mai intind ligamentele ,ca doar tr sa crestem ,nu?
Si picioarele ma mai dor cand merg prea mult,ceea ce se intampla cam rar,eu stau acasa cam de la inceputul sarcinii si nu prea fac miscare cum ar tr 
DD ne-a daruit o minune
25+
Alesia Maria
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Yay! Avem job! Uraaaaaaaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina 27+ |
BRAVO!!!!!!!!Iar facem chef.
Sa fie intr-un ceas bun!

28+
crina
cu
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
BRAVO!!!!!!!!Iar facem chef. Sa fie intr-un ceas bun! ![]() ![]() ![]() 28+ crina cu |
Doamne ajuta!
Chef facem!!!Cristina
27+
Buburuza_10 spune:
Bravoooooooooooooooooooo, Chichi!!!! Iuhuuuuuuuuuuuuuuu!!! Asta de veste buna!!!! 
31+ 
crina-s spune:
Arianna felicitari pentru bubulina lungana! A me avea la 26+ 25 de centimetri, vad ca a ta e lunga. Sa fiti sanatoase!

28+
crina
cu