Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Chichi, uraaaa. Tare ne mai bucuram pentru tine

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Gata. Am fost o doamna fina si am servit o salata bulgareasca si o limonada. Se uita lumea cu admiratie - cat de sanatos mananc. Nu stiau de cei 6 covrigi pe care ii "rezolvasem" inainte.

Chichi, fii atenta - dupa 20 iulie imi pleaca barbatii de acasa pe la soacra-mea, asa ca saptamana aia o sa fiu disponibila pentru shopping prelungit. Deci rezerva-ti o dupa amiaza sau o sambata sa batem orasul. Propun urmatorul program - vizitat un magazin, pauza pt o inghetata, alt magazin - un suculet si o praji, alt magazin - ceva mai consistent ca o sa ni se faca foame si tot asa. Ce zici

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Vaaai ce finuta ai fost cu salatica bulgareasca!

Si ce program incarcat o sa avem, inghetata, prajitura, suc, papa, putin mers, wow! Super! Notat!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Bravo Kiki, pt sot!
Cu consultatiile pe care ni le mai da si unora din noi, scoti bani frumos pt nasit copiii!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Yay! Avem job! Uraaaaaaaa!

Cristina 27+

FELICITARI

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna fetili! (ca imi place cum spune mai3)
Felicitari pt toate reusitele, ca e cam greu sa le nominalizez, mai ales ca au fost multe si frumoase de cand nu am mai scris.
Vreau sa va intreb si eu ceva, ca azi dimineata m-am intalnit cu al meu doc, dar era f grabit sa intre intr-un examen si n-am mai apucat sa-i povestesc ca de vreo trei zile ma doare spatele cu tot cu ..."coada" Si nu prea stiu cum sa-i descriu durerea asta, dar nu chiar asa de plastic...Intrebarea e daca a mai patit cineva asa?
Va

Oana 26+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor ia cineva Gynipral?

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Si eu am mancat tare sanatos , 4 cartofi prajiti cu doua ochiuri si un litru de pepsi (il mai aveam de ieri, nu-l puteam lasa asa). Bine, am adaugat si o salata de rosii. Dimineata am fost harnica si mi-am facut mancare si mi-am luat la mine, ca oricum daca imi cumparam ceva de pe aici nu era mai sanatos.
Dar azi mi-am propus sa mai beau lapte si sa mai mananc numai mere si nectarine. Oare imi va iesi?
Deci fetelor, cand vorbiti de kg si mancare nesanatoasa sa va ganditi la mine in primul rand

Noroc cu salata aia de rosii c-ai mai slata rusinea!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichi - felicitari

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Be_one, eu numai de asta ma plang . Si doctorita mi-a zis ca nu are ce pastile sa-mi dea si e normal. Mai ales daca stai 8 ore cu fundul pe scaun asa cum fac eu. Si Eveline pateste la fel. Astea sunt neplacerile unei sarcini cand bebe creste . Dar pentru ei suportam noi totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor ia cineva Gynipral?

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

PREZENT

Burtica de 31 +

Mergi la inceput