Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bafta Chichi pentru sotulache.
La cate gagici faine gravide tin pumnii nu are cum sa nu iasa ceva

Maama, ce de fete se distreaza la nunti maine. Eu asa de mult sper sa am un weekend linistit. Sper sa si iasa.... vaai, m-am lenevit/babit rau de tot

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Cuscra draga, pai poate dam o fuga intr-un week-end sa stam cu burtile la soare .
Azi ultima zi de munca. Yuuuuhhhuuuu!

uta28 este 26+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Bafta Chichi pentru sotulache.
La cate gagici faine gravide tin pumnii nu are cum sa nu iasa ceva

Maama, ce de fete se distreaza la nunti maine. Eu asa de mult sper sa am un weekend linistit. Sper sa si iasa.... vaai, m-am lenevit/babit rau de tot

28+ cu un carucior multicolor :)

:)) asa i-am zis si eu, ca la cate burtoase ii tin pumnii nu se poate sa nu fie bine. Problema nu e daca il ia sau nu, e exclusivitatea pt care el nu prea e dispus sa semneze...

Cristina 27+

Mergi la inceput

Si eu vreau sa ma urc pe munte!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Rad. Va puteti inchipui 3 burtoase cocotate pe stanca, cu rucsaci de tura, in hamuri si cordeline?!

uta28 este 26+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Gata. Am fost o doamna fina si am servit o salata bulgareasca si o limonada. Se uita lumea cu admiratie - cat de sanatos mananc. Nu stiau de cei 6 covrigi pe care ii "rezolvasem" inainte.

Chichi, fii atenta - dupa 20 iulie imi pleaca barbatii de acasa pe la soacra-mea, asa ca saptamana aia o sa fiu disponibila pentru shopping prelungit. Deci rezerva-ti o dupa amiaza sau o sambata sa batem orasul. Propun urmatorul program - vizitat un magazin, pauza pt o inghetata, alt magazin - un suculet si o praji, alt magazin - ceva mai consistent ca o sa ni se faca foame si tot asa. Ce zici

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fulguta, ce bine de tine, ultima zi , URAAA! Si sarbatoriti voi acolo la munca? Uite ca e ora 3, trece timpul repede cand muncesti, eu tot nu termin de pus in ordine hartiile ca sa le predau sapt. viitoare. Inca o saptamana, offf, mi se pare ca nu se mai termina, dar vinerea viitoare, un suc si o prajitura pt fetele de aici si apoi nu-mi mai vad ochisorii .
Chichi, sa reuseasca al tau sotior exact asa cum isi doreste, noi ii tinem pumnii, asta ca sa puteti sarbatorii la noapte

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Yay! Avem job! Uraaaaaaaa!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si eu am mancat tare sanatos , 4 cartofi prajiti cu doua ochiuri si un litru de pepsi (il mai aveam de ieri, nu-l puteam lasa asa). Bine, am adaugat si o salata de rosii. Dimineata am fost harnica si mi-am facut mancare si mi-am luat la mine, ca oricum daca imi cumparam ceva de pe aici nu era mai sanatos.
Dar azi mi-am propus sa mai beau lapte si sa mai mananc numai mere si nectarine. Oare imi va iesi?
Deci fetelor, cand vorbiti de kg si mancare nesanatoasa sa va ganditi la mine in primul rand

mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Fulguta ce imagine! hahahahaah!

Cristina 27+

Mergi la inceput