Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUBU, Casa de Piatra! si o nunta faina de tot, pe masura alergaturii

NU v-am zis ieri: am lasat-o pe ema pe covor, sa fug sa iau rufele de afara. am gasit-o pe parchet, la un metru si ceva de loc. cate rostogoliri incap intr-un metru?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Fetelor, unde a pus Simplicity retetele de diversificare? trimiteti-mi si mie pe PM.

Multumesc.

Noi suntem bine, crestem prea repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

BUBU CASA DE PIATRA si DISTRATIE LA MAXIMMM!!!!
Miremia la faza cu capitolul
Bea ma bucur ca Ivanel e mai bine.Fetelor lu fiimea ii place melodia Americano .Cam atata am retinut

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hai,fetele, cu capitolul 100.

cap. 100 la odisee se scria fix pe 9..ianuarie, era Bravo,Sagetutza....he,he

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mai! Ce vanatzi voi aici, vin si eu
ca tot mi-am adormit gazexul, rod si eu un cotor d ebrocoli ca n-am avut cum sa-mi gatesc nimic azi...numai cu ea am sta, cum ies din raza ei cum miauna

cap 100 de la odisee...hmmm..ce vremuri...cate temeri aveam, ca n-o sa stiu cum s-o cresc, ca n-o sa rezist, ca n-o sa fiu o mama buna...

eu nu stiu la ce capitol am nascut..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kachi

Fetelor, unde a pus Simplicity retetele de diversificare? trimiteti-mi si mie pe PM.

Multumesc.

Noi suntem bine, crestem prea repede.

Kachi cu Matei 12.01.2007 si Maia 31.01.2010

vezi cateva pagini mai in urma

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mamidepuiuti merci de linkuri. Are dreptate Miremia, le-au scumpit in ultimul hal. Eu am luat de la targ cu 20 de lei crema de fundulet si acum e 37????? Si mai vroiam sa-ti spun ca tu mai bine ai manca aici ce mai poti si sa te apuci de cura in germanica, nu de alta dar din ce inteleg dm-ul e mai ieftin acolo si majoritatea prod pentru monti de pe acolo le achizitionam.

Lorex, brocoli nefiert? Ce gust are?

Bea, ce bine ca se face bine Ivanel... ce emotii ne-ati dat .

Cris.dogarel, pentru mine intorsul a devenit un chin. Am desfiintat masa de infasat si il schimb pe pat. Dar alezele au si ele o dimensiune standard... nu trei hectare cat ii trebuie la al meu sa se desfasoare...

Si tot Mamidepuiuti, de Raducu cand zici ca nu manca inchidea gura si pa? Ca si gaza tot stilul asta il are. Si daca e sa deschida gura... mananca masa sau altele din preajma...

Lorex, nu te supara ca l-am luat tare pe nea Menci. Eu am citit inainte sa ma apuc de Monti si cartea lui Bilic si inca una care-mi scapa acum, de la revista felicia... Si acum am tot recitit monti pe pasaje si vad ca el tot aia spune: ciocolata neagra e buna, zaharul nu e bun, praji chiar facute in casa nu sunt bune, recomanda sorbet-ul... e firesc sa fie aceleasi lucruri pana la urma.

Alexutzzza, am revenit cu cerealele pe care le-am luat. www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=36" target="_blank">1 si www.milupa.ro/produs_detalii.php?id=16" target="_blank">2.
1 le-am luat sa le amestec cu fructele (m-am gandit eu ca poate amestecul de lapte cu fructe sa nu fie laxativ)
2 le-am luat pentru supe... nu neaparat ca marul ar fi o leguma prea potrivita in supa

Acum am vazut ca sunt pe site si bio... nu erau la raft cand am luat eu... sau or fi la produse bio? Studiem, studiem...

Mergi la inceput

M-am trezit si eu (ca ma gandeam sa fac in week-end compot de mere pere in panere)... ce intelegeti prin suc de mar? Ca e si un fel de sirop de mere parca . Sau direct mar stors?

Mergi la inceput

Cristies, cotorul de la brocoli are gust de gulie si e la fel de crocant; sau ca si cotorul de la varza doar ca asta de brocoli e dulce! E f bun! Sau imi era foame..nu, e bun!
Am mancat brocoli fiert cu unt, susan si paine..

Pai asta spuneam si eu de Menci, ca in fond sunt reguli generale care tebuiesc respectate, poate intr-o zi o sa fac un rezumat din tot ce am cules, ca sa-mi pun pe frigider, sa-mi intre bine in cap, si o sa vi-l trimit si voua!

Barbat'miu a venit acasa cu o cutie de cereale integrale bio de la Topfer si un borcanel de piure de la Hipp, tot bio nu mai are rabdare, vrea sa-i dea mancare

Bineinteles c ale-am pus in dulap! "Mai asteptam!" am zis.

Am vazut azi ca firma Topfer a scos si cosmetice pt bebelushi...intr-o brosura de la Farmacia Dona..

_

_

Mergi la inceput

Maine am program administrativ. Curatenie ca noi cu plimbarile riscam sa cheme vecinii sanepidul...
Asa ca va doresc un week-end minunat (desi o sa fiu cu un ochi la voi!).

Mergi la inceput