Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Cris.dogarel, eu am luat mere idared de la targul bio de saptamana trecuta. Si s-au terminat. Dar doctorita a zis sa nu-i dau d-astea de vara ca sunt acre si o sa le refuze permanent si sa incerc sa gasesc ionatane... Ruxita, sa-ti fie de bine noua tunsoare! Ce bine ca s-a insanatosit Caius! Danyelana imi pare rau de noaptea ametita... probabil l-a indus in eroare somnicul de seara. Al3csa, la cat mai multe nopti asa! _ Povestea unei . Cresc |
Merci
Si eu m-am gandit ca de a asta o fi fost mai agitat
Noi folosim tot Mustela si se gaseste fara nici o problema
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
cristies spune:
citat din mesajul lui kachi Fetelor, unde a pus Simplicity retetele de diversificare? trimiteti-mi si mie pe PM. Multumesc. Noi suntem bine, crestem prea repede. Kachi cu Matei 12.01.2007 si Maia 31.01.2010 |
Sunt in ultimile trei pagini ale capitolului trecut.
cristies spune:
citat din mesajul lui lorex Pai asta spuneam si eu de Menci, ca in fond sunt reguli generale care tebuiesc respectate, poate intr-o zi o sa fac un rezumat din tot ce am cules, ca sa-mi pun pe frigider, sa-mi intre bine in cap, si o sa vi-l trimit si voua! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Pai cu un pr corespunzator poti sa scoti o carte care sa fie un mare succes.
Cosmeticele de la topfer mi le-a recomandat si Mamidepuiuti, unele contin tarate...
Sotul tau e nerabator...
Am mancat o litera cu gandul la brocoli cu unt si cu paine. Eu am mancat somn la abur cu salata de rosii si castraveti... Combinatia lu' peste....
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y vaiii da ce repede v-ati miscat Dau de baut ca azi am inceput cu diversificarea..... am inceput cu supa de legume (morcov, ardei, patrunjel, telina)..am fost foarte optimista ca o sa-mi accepte pt inceput 3 lingurite din 5..dar n-a fos sa fie..mi acceptat doar una si nici aia tota..ca a inceput sa planga..s-a strambat..si scuipa afara..mai incerc si maine 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
Nu te supara pe mine dar mie mi se pare ca i-ai introdus prea multe legume in acelasi timp. Se recomanda cate una pe rand ca sa vezi ce nu-i place si eventual ce ar putea produce alergie.
Inca odata, sper sa nu te superi
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza ... in continuare se stramba la supa, intoarce capu etc...supa o primeste din biberon ca e f zeama-tercio-lichida.... toate mutrele, intoarce capu , inchide gura, mai nou a invatzat o tehnica sa ma fraiereasca, ma face f fericita cand il vad cum plescaie la tetina dar de fapt nu scade cu nici un gram lichdul...nu stiu cum reuseste. Azi am bagat si dovlecel si am pasat bucati de dovlecel si morcov (supa cu 1 morcov mediu, 1 dovlecel mic, 1/2 pastarnac si 1/3 radacina de patrunjel, ulei de masline). Dupa lupte seculare a mancat 160.... oricum vad ca isi creste zilnic cantitatea, prima zi de supa 100, a doua zi de supa 130, azi 160...ma declar multumita cu 160. O sa incerc treptat sa ii pasez mai multa leguma si mai putin lichid sa fie mai cremos si sa i-o dau si p-asta cu linguritza. Deocamdata o dau f lichida ptr ca in mod normal cik trebuia sa incep cu supa clara de legume ptr cateva zile dar io din prima zi i-am pasat morcovu, doar mai mancase morcov nu? cu mar cu piersica etc. Si in ultimele zile i-am bagat si caise si pere (zi a fost prima zi de pere in piureul cu mar si scortisoara) hai ca v-am plictisit de tot... de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Mananca super bine puiul de grec
pozele mele
Charles Baudelaire
lorex spune:
Imi rezerv onoarea de a mesteri capitolul 100 al odiseii primului an de viata a pufuletilor nostri dragi!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui bubu_bu buna fetelor!am intrat sa va salut si sa va pup...imi lipsiti de numa numa,dar nu mai am timp nici de mine si copilul meu ca suntem asediati de rude de prieteni,maine facem nunta si doar eu si sotul am alerga...dar dupa gata liniste si revin cu drag daca ma mai primiti. pe toata lumea fara exceptie! |
Petrecere frumoasa maine si
"Casa de piatra!" (noi am facut nunta anul trecut pe 11 iulie )
pozele mele
Charles Baudelaire
lorex spune:
De pe un link trimis de Oani...
"Vaccinul reduce rata mortalit#259;#355;ii din cauza formelor sistemice de tuberculoz#259;, dar eficacitatea protec#355;iei acestora īmpotriva tuberculozei pulmonare este controversat. experimente īn cāmp, efectuate cu BCG īn condi#355;ii controlate, īn īntreaga lume, a condus la rezultate foarte diferite cu privire la eficien#355;a acestuia, care pare s#259; fie relativ ridicat (80%) īn #355;#259;rile īn curs de latitudini īnalte #351;i joase din apropierea tropicelor. Mai mul#355;i autori au atribuit aceast#259; diferen#355;#259; de prezen#355;a mycobacterii mediului īn zonele tropicale. Dac#259; BCG nu confer#259; protec#355;ie mai mare decāt eco-imunitatea īmpotriva M. tuberculoz#259;, popula#355;iilor existente īn aceste domenii, eficacitatea BCG poate p#259;rea a fi foarte sc#259;zute sau chiar zero. Problema, īns#259;, este mult mai complex#259;, deoarece este necesar pentru a explica prevalen#355;a īnalt#259; a tuberculozei tocmai la tropice."
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna ziua de la noi........................... scuze dar nu am av timp sa intru acu repede intru sa va zic.,,suntem mai bine................. trece treaba aia..destul de interesant se rosestE TOT APOI PALESTE TREPTAT si asa se duce mai are putin pe picioare k acolo i-a iesit ultima data sincer nici acum nu stiu ce a fost, dar e bine ca trece ........... si uite asa arata acuma: http://img149.imageshack.us/img149/460/pozici007small.jpg sa nu uit la multe lunite pufuletilor nascuti astazi!!! ii pupam cu drag.............. nu am citit ati scris asa de multtttttttttttttttttttt sper sa pot recupera copilul asta a invatat sa strige, de m-ar auzi cineva de afara de as fi cu geamul deschis ar chema politia sau protectia copilului....ma surzeste, dar tot e mai bine decat sa nu zica nimic.................so go on!!!!!!!!!!!!!! multumim tuturor pentru sustinere/ingrijorare si pentru implicare va pup Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Ce ma bucur ca se simte mai bine
Sanatate multa
pozele mele
Charles Baudelaire