Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da roxy, azi mi-a trecut starea dupa ce am mancat un activia cu cereale cu miere.
Problema nu ar fi greata ci durerea de cap. pana acum au fost toate suportabile dar ieri l-am panicat si pe sot....saracu zicea ce se face el cu mine la mare daca o sa fiu asa......dar acolo sunt convinsa ca imi va fi bine.
Acum vreau varza murata din piata de la tarani....eu nu am avut pofte dar daca de trei zile nu am mancat mai nimic si acum mi-am revenit as manca de toate.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu ma duc luni la dr,sper sa se vada ceva ca nu are eco perfrmant
apoi sun la Dr ION IONUT cu care am nascut-o si pe Maria,apoi sun la Iosup sa-mi fac programarile pt morfofetale si cam asta e tot

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Anaxena, ce minune frumoasa ai!!!!!
Si aveti niste poze profi de tot!!!! Alea de la nunta le am salvate la favorite.
Se va vedea un saculet mic, al meu la 4 saptamani si 5 zile avea 54mm saculetul si se vedea un punct.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor voi stiti daca este bun susanul? n-are nimic daca mancam , nu? mie imi plac batoanele alea de susan.
am mancat unul acum si parca mi-a mai trecut greata.
anaxena nu cred ca vezi mare lucru la eco acum. mai bine mai astepti putin.

S-a intamplat minunea mult asteptata7+

Mergi la inceput

fetelor voi cum stati cu scurgerile? ca eu nu prea am. doar cand pun utrogestanul am , in rest mai deloc. este normal si asa sa nu am? ca eu citisem ca din contra ai scurgeri mai abundente.

Mergi la inceput

anaxena m-am uitat la pozele de la botez, ce frumoase sunt. fetita este o scumpica, o dulcica.
care din voi v-ati facut analizele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Heeello,

Bine ai venit aimee! Sarcina usoara!

Vas si eu am dureri de cap si nu stiu ce sa mai fac sa-mi treaca...da, din pacate am miopie. Totusi mi-as dori foarte mult sa nasc natural. Dioptrii nu am mai mari de 2..

Copiloi, eu am facut 2 beta si m-am linistit, acum sa vad eco. Nuuu mai am rabdare. Vineri o sa am 5 sapt si 4 zile (teoretic) si sper sa se auda si inimioaraaa lui bebe!

Mi-e o pofta continua de saraturi, mananc branza cu tona, cascaval, iaurt cu sare, orice, sarat sa fie.

Ieri am avut si eu o pata mica mica de scurgere mai inchisa la culoare, nu m-am agitat, dar de azi incep utrogestan. Voi il luati vaginal sau oral?

Pup si zi buna!

5+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

ROxy, nu m facut analizele ca au ceva probleme cu laboratorul...dar vineri am programare la eco (iupiiiiii) si saptamana viitoare ma duc sa ma analizez.
Stau linistita ca am RH pozitiv, HIV, VDRL, le-am mai facut asa ca .......nu ma mai agit.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

vas eu am rh negativ. o sa intreb doctorul cand fac anticoprii.
cine mai are rh negativ?? si eu am refacut doar analizele la sange, urina si toxoplasmoza, restul nu mai trebuie ca le facusem si cica nu mai trebuie.
spiridusha utrogestanul se absoarbe mai bine vaginal si nu afecteaza alte organe, de exemplu ficatul, asa am auzit si eu. mie asa mi-a dat sa-l iau.
burtici ce faceti? pe unde umblati?
aimee bine ai venit la odisee, sa ai sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aveti idee cu cat timp inainte prinzi programare la Iosup?
Ma intereseaza si pe mine ptr mporfofetala de trim2 si daca mi-o face la cerere, fara sa am trimitere de la vreun medic.

Mamica fluturasului Andrei si 7+

Mergi la inceput