Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna burtici frumoase. ce faceti??? cum va simtiti? ceva simtaminte noi??
eu azi am fost o vacuta lenesa...noroc ca mai trebui sa ma duc si la munca(muncesc de la 15.00 la 21.00)ca altfel nu ma ridicam azi din pat...nu ca munca m-ar fi trezitdorm pe mine...neuronii sunt in repauz,dorm si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Am fost la eco. Am vazut inelul cu diamant (vezica vitelina), iar diamantul lu mama are 5,6 mmm (adica 6 saptamani si 1 zi). Am vazut pulsul cardiac .
Beta hcg a fost azi de 21611.

Mi-a dat sa iau No-spa (dar nu mai stiu, daca 1 sau 2 pe zi).

Pe langa eco de 12 saptamani, voi mai face una la 9 saptamani (doctorita a spus ca nu-i nevoie, dar daca eu vreau....).

De un stres am scapat (), acum am altul : analizele de sange, mai ales cele de toxoplasmoza imi dau emotii....

Pentru dureri de cap, m-a sfatuit sa beau multe lichide si...multa odihna.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Bravoo copilooi, ma bucur mult! Si eu am ajuns cam fortat azi la doctor, ca eu vroiam vineri dar azi avea liber si am fost azi. Am vazut si eu sacul gestationa, o vezicula vitelina miiicaaa si un punct,adica bebe. Sunt muuult mai linistita acum. Mi-a dat si mie utrogestan 2 pe zi si mi-a recomandat no spa.

De asemeni sa iau elevit si mi-a dat un pergaement luuung de analize de facut.

Seara buna si pupici la burtici!

5+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
copiloi, spiridusha ma bucur ca l-ati vazut pe bebe
analizele trebuie facute , n-avem ce face. eu vineri merg cu ele sa le vada.
toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo fete dragi!!

noi tot in concediu....tot la plaja, mare, pisicina...
m-am ingrasat aproape 3 kg.... asta e...sper sa revin la normal odata ajunsa acasa!

bun venit noilor gravidutze!! sarcina usoara sa aveti.

gata fug....ma asteapta sotzul la jacuzzi....

stam la povesti in wk cand ajung acasa!!

pe toate!!!!!

mamica fericita de 2+ si 7+

pupici din Antalya!! :)

Mergi la inceput

bb_yasmi ce bine la plaja, la jacuzzi
sa te distrezi si nu te mai gandi ca vai ce te-ai ingrasat. cand te intorci acasa le dai tu jos.
fetele eu azi am mancat o pizza ca nu mai puteam de foame si de pofta.
ce mai faceti? pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Si eu ma alatur voua. Cred ca sunt in trei sapatamani.
Ieri mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit pozitive.
Ciclu mi-a intarziat 5 zile. Si am simptome de sarcina: ameteli
usoare, un pic de greata da nu am vomitat si am sani durerosi un gust
dulce metalic in gura.
Intrebare eu cand mi-am facut testul de sarcina mi-a dat
rezultatul pozitiv in 10 secunde nu trei minute cum scrie pe prospect.
Deocamdata nu am anuntat pe nimeni. Ca e o surpriza si pentru mine. Oricum este binevenit.Am inceput deja sa iau acid folic si cred ca trebuie sa imi fac o programare la medic.

Mergi la inceput

wmagnolia bine ai venit. iti dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
fetelor voi ati anuntat la servici de sarcina??eu de la 10 sapt stau acasa, nu mai merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Eu nu am anuntat pe nimeni deocamdata.

Pe sotul meu trebuie sa il anunt mai intai dar nu saptamana asta ca e cam ciufut si nici nu stiu cum sa ii dau vestea ca nu e o sarcina planificata. Suntem casatoriti de cinci ani deja. Oricum sunt decisa sa il pastrez indiferent ce ar zice. Daca e il cresc si singura.

Pe ceilalti (familie, prieteni) dupa saptamana 12 ca am auzit ca primul trimestru e cel mai riscant asa ca o iau usor nu ma hazardez.

La doctor tot saptamana viitoare ma duc ca oricum sunt deabea in 2-3 saptamani si nu are ce sa imi faca. La ecograf nu se va vedea nimic deocamdata, de simtit ma simt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Roxy, eu am anuntat din prima. !!!!! Daca nu anuntam stateam cu stres. In schimb nu stiu daca seful mare (primarul- eu lucrez la primaria) stie ...si azi se cam uita dupa mine...cred ca banuieste dar la ce nervi am pe PDL -isti nu-mi vine sa stau de vorba cu el .
Magnolia, la prima sarcina asa am fost si eu dar acum ma gandesc ca daca e bebe acolo sa se bucure toata lumea....asa ca am zis peste tot. Nu mai pun raul inainte asta e, in caz de ceva oricum tot eu voi suferi nu restul, asa ca ma bucur si spun tuturor.
Acum sunt fericita ca azi m-am simtit mai bine, adica nu am stat doar la baie si mi-am luat o rochie mulet, mulet, si se vede burticuta.....asa ca au inceput intrebarile......tu ai burtica??????eu DAAAAAAAA.
Tare ma mai falesc, zici ca sunt o ratusca ........

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput