Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce ulei este ala?? si cum se numeste exact? sa intreb si eu. si cat costa?

S-a intamplat minunea mult asteptata8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

N-am mai intrat de cateva zile si deja ati umplut paginilie.
Ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece :).
Felicitari burticutelor nou venite.

Referitor la creme eu m-am hotarat sa-mi iau creme din gama Johnson Baby care sunt special pentru bebici (deci fara parabeni) si automat sunt bune si pentru viitoare mamici de bebici.

Pup you all!

Nasturelul meu mic 7+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

multe uleiuri de bebelusi au parabeni, inclusiv johnson si nivea. char daca sunt pt nou nascuti nu e o garantie

bubchen au semn mare pe ele ca nu au parabeni

asa arata
http://www.bubchen.ro/index.php?id=108

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor care ati fost la echo imi spunetzi si mie cat avea sacul vostru gestational si cate sapt reprezinta

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

[quote]citat din mesajul lui strumphitza

Buna burtici!!

Intru si eu in club cu acordul vostru...azi dimineata mi-am facut un test si am vazut cele 2 liniute roz imediat in prima secunda!!!
Am plans de fericire si emotie...Abia astept sa vina consortu` acasa sa il congratulez, ca am fost pe afara si i-am luat si felicitare sa ii dau de stire frumos si sa ii pun cadou testu de sarcina langa

buna strumphitza si eu tot ieri am aflat si astazi am repetat testul si am vazut si eu cele doua dungulite in sfarsit dupa ce ne-am chinuit un an de zile .....bine ai venit aici si sper sa avem o sarcina fara probleme pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete. Bun venit noilor burticutze.
Eu am fost la dr ieri. Sunt in 7 sapt, deci am ovulat mai tz cum mi-am si imaginat.
DPN 15 martie, rog cine se ocupa de listuta sa ma treaca si pe mine si cu Ceilalti baieti ca tot ai mei sunt: David si Matei.

Dyadya, stai cumintica, utrogestanul nu poate sa-ti faca rau, dar cel mai bine e sa-l iei cum ti l-a prescris dr. MMi-a prescris si mie 1/zi de 200 mg pt ca am un hematom acolo. Probabil si d ela efort cu naydravanii mei...
Altfel...intr-adevar bubchen e bun, dar eu voi cauta sa ma dau cu creme antivergeturi, cu parabeni sau nu...Am si asa pielea proasta, se crapa imediat (desi am ten inchis si n-as fi crezut)..

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

fetelor am si eu o rugaminte va rog sa imi spuneti si mei ce sa fac am racit am gatul f rosu nasul infundat si nu stiu nici macar ce fel de ceaiuri am voie sa beau ..la primul control ma duc de abia martea viitoare ....va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154362 continuarea aici

Mergi la inceput