Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela82cta spune:
[quote]citat din mesajul lui mandreeac
Mihaela eu m-am dus la doctor cand aveam 6 saptamani dupa um , insa sarcina mea era mai micutza cu o saptamana ca am ovulat mai tarziu. Eu zic sa mai stai 2 saptamani, asta daca ai rabdare, daca nu la 5 saptamani iti vede sacul gestational si e posibil chiar un punctulet, depinde cum ai ovulat!

Pana ajungi la doctor oricum sa iei in fiecare zi acid folic de 5mg.

multumesc mult pentru raspuns o sa incerc sa am rabdare oricum sotu meu nu crede inca pana nu vede :)si aude de la doctor , la testul de sarcina se uita crucis
pupici
stefyapost spune:
buna burtici!!
ce faceti??? am lipsit cateva zile pentru ca ma simt rau....tare obosita,n-am pofta de papa(nici apa nu pot bea),ma doare tot corpul si ma simt atat de grea zici ca am 100 de kg,am o stare de somnolenta fara sfarsit....

nu mai potttttttttttt!!!!!!!!!!!voi cele care ati mai trecut prin faze din astea cum ati supravietuit???? need hellllllllpppppp!!!!!!

strumphitza spune:
Buna burtici!!
Intru si eu in club cu acordul vostru
...azi dimineata mi-am facut un test si am vazut cele 2 liniute roz imediat in prima secunda!!!

Am plans de fericire si emotie...Abia astept sa vina consortu` acasa sa il congratulez, ca am fost pe afara si i-am luat si felicitare sa ii dau de stire frumos si sa ii pun cadou testu de sarcina langa 

Va pup si va doresc la toate burticile o sarcina fara probleme, greturi si altele de genu.![]()
Revin mai tarziu cu detalii!
madutza_bra spune:
Salutare fetele!
Am intrat putin sa va salut si sa va pup. Piticul meu tb sa se trezeasca deja, dar vad ca doarme dus
, cred ca-l trage vremea la somn. Eu nu pot sa pun capul jos, de la ora 3 vecinul meu tot da gauri cu bormasina 

Eu am inceput sa ma simt mai bine. Foarte rar mai am senzatia de greata insa tot nu am pofta de mancare. As bea numai lapte toata ziua
Stau bine cu analizele, deci nu e vre-un deficit de calciu, pur si simplu pofta si chef de lapte ![]()
Merg sa fac un capitol nou, pt ca dureaza moderarea.
Pupici!
PS" iony, imi pare bine ca esti ok si ai vazut samburelul. Si eu tin minte ca aveai betaHCG f mare. Sunt 2 bebei sau e doar unul maricel?![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefyapost buna burtici!! ![]() ce faceti??? am lipsit cateva zile pentru ca ma simt rau....tare obosita,n-am pofta de papa(nici apa nu pot bea),ma doare tot corpul si ma simt atat de grea zici ca am 100 de kg,am o stare de somnolenta fara sfarsit....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu mai potttttttttttt!!!!!!!!!!!voi cele care ati mai trecut prin faze din astea cum ati supravietuit???? need hellllllllpppppp!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
multa odihnaa, hidratare si mancare cat poti si de calitate..adica putin dar sa fie cu folos

si atitudinea pozitiva e cea mai importanta, tot timpul trebuie sa te gandesti la bebe..
eu am avut greturi si la prima sarcina si acum la a doua..la prima am slabit 5 kg in primul trimestru, insa ma chinuiam si tot mancam, puneam lamaie in orice - supa, apa, mancare..trec repede saptamanile si o sa te simti din ce in ce mai bine..
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Buna burtici!! ![]() Intru si eu in club cu acordul vostru ...azi dimineata mi-am facut un test si am vazut cele 2 liniute roz imediat in prima secunda!!!![]() ![]() Am plans de fericire si emotie...Abia astept sa vina consortu` acasa sa il congratulez, ca am fost pe afara si i-am luat si felicitare sa ii dau de stire frumos si sa ii pun cadou testu de sarcina langa ![]() ![]() ![]() Va pup si va doresc la toate burticile o sarcina fara probleme, greturi si altele de genu. Revin mai tarziu cu detalii! ![]() |
Bine ai venit!
Felicitari pentru liniutze! Te asteptam cu detalii!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
9+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
multam dulce pt sfaturi
. abia astept sa treaca si sa ma pot bucura de ce se intampla cu mine... sper sa treaca cat mai repede. vineri ma duc sa il aud samburelul,abia astept mi se pare ca nu trece timpul..
roxy_s spune:
ce mai fac burticutele?
m-am intors si eu de la plimbare si cumparaturi. abia asteptam sa ajung acasa sa stau jos ca am obosit. oriunde merg imediat parca vreau sa stau jos, nu mai pot merge asa mult pe jos.
si eu ma bucur ca se aduna din ce in ce mai multe burtici.
bun venit tuturor burticilor noi.
mandreeac si eu la fel cu apa , incerc sa beau 2 litri cel putin cu toate ca nu-mi trebuie. cu greata asa si asa, parca nu mai am asa tare dar nici foame nu-mi este.
bb_yasmi hai cu pozele.

toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
8+
roxy_s spune:
mandreeac tu unde ai gasit crema de la Dr Fisher?? eu am intrebat la farmaciile CITY si n-am gasit nicaieri.
madutza crema Mustella se gaseste la orice farmacie?
S-a intamplat minunea mult asteptata
8+
sdcristian spune:
mustella este la orice farmacie, dar data trecuta nu mi-a placut, e foarte foarte grasa, ca untura parca. acuma vara nu as suporta
cel mai tare mi-a placut uleiul de la bubchen, este la dm sau la farmacii, nu are nici parabeni, si miroase asa de bine.
4+