Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
heeloo
ce fac fetele dragi???
eu m am retras putin la umbra, sotzul e la sala/fitness ...eu mi-am pus pofta in cui de fitness, aerobic...
asta e....peste 9 luni pot incepe din nou!! 
cat despre burtik.....la mine se vede!!! dar cel mai probabil se vede pt ca sunt la a doua sarcina, uterul nu mai e asa elastic. va pun poze in wk si vedeti
cat despre durerile mele de ovare..le-am dat de capat. sigur sunt de la faptul ca am ceva chisturi pe ovar(e) . ca altfel nu imi explic presiunea pe care o simt si mai ales cand e vezica plina.
eu folosesc creme de corp si sincer sarcina asta sunt mullttttttttttttt dar multttt mai relaxata in toate decat la prima , cand aveam listutele listate cu alimentele interzise...![]()
![]()
si sunt suparata, ca, cu toata greata pe care o am , am pus 3-4 kg ....am ajuns la 59 kg....
oare reusesc cumva sa echilibrez balanta acasa, adika sa slabesc vreo 2 kg fara sa afectez alimentatia???
maine plecam si noi acasa!!! de abia astept sa ajung la printesa mea!!! luni la telefon mi-a zis: maine e marti, miercuri, joi si vineri vine mami!!! 
doamne cat e de scumpica si ce frumos e sa vezi ca invata lucruri noi. totusi nu are decat 2 ani si 9 luni.

va pup
merg sa vad dc reusesc sa scap manacand doar pepene verde si fructe...dar cand vezi nspe mii de feluri de mancare...... si daca nu iti e foame deloc tot iti vine sa le probezi...![]()
![]()
va pupic
mamica fericita de
2+ si
7+

pupici din Antalya!! :)
aimee79 spune:
Salutare burtici...
Si eu am o stre de greata usoara...cam pna pe la 5-6 PM...dupa care sunt in forma.Dar, spre deosebire de prima sarcina, pot manca...la prima am stat pana la 3 luni pe perfuzii. De dat la boboci...fereasca Dumnezeu...n-am avut si sper sa nu am parte.
Referitor la burtik...acum ca sunt la a2a sarcina cred ca deja se cunoaste un pic....la prima sarcina abia pe la 3 luni si ceva a inceput sa se observe.
Referitor la kilograme...nu ma mai stresez...in prima sarcina am ajuns de la 41 kg la 62....acum am 44 deci se pot da jos...si mentionez ca nu am facut sport...si am un copil cuminte
...adica nu m-a stresat deloc.
Eu am fost la control luni, mi-a facut eco azis ca e totul ok si ne vedem peste 1 luna...atunci imi da si analizele de facut.
Mi-a zis sa iau Elevit, dar eu iau si acid folic...ca stiu ca rau nu face.
Referitor la analiza TORCH( rubella, herpes...etc) la prima sarcina mi-au gasit imunitate la toate mai putin la toxoplasma...pe care o voi repeta, dar aveti mare grija ca mie initial, la prima sarcina, mi-au zis ca am rubella atunci si sa renunt la sarcina...am refacut testul la Cantacuzino si s-a constatat ca prima era gresita
...numai eu stiu prin ce am trecut 2 saptamani pana mi-a venit rezultataul la a2a analiza. Deci, MARE GRIJA LA ANALIZE!
Pupi!
Alexandra mami de Alutzu
6 +
http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc
miki1979 spune:
buna,
si eu as dori sa ma alatur voua, sunt posesoarea unei noi burtici, asta pt ca mai am un baietel pe nume vlad, nascut in 09.04.2009.
datele mele sunt: UM 31.05, DPN 07.03, DN 06.11.1979
bine v-am gasit!
miki1979 spune:
v-am citit si pana acum..insa n-apuc sa scriu din lipsa de timp..cele care au un prichindel acasa poate stiu cum e..
intreba cineva, n-am retinut cine, de dr. tutunaru..si eu vreau sa merg la el pt ca tot cu el am nascut si prima oara si am fost multumita. vroiam sa-i spun ca am fost marti si din pacate am ajuns pe la 18.30 pt ca vin din ploiesti si trebuie sa o astept pe mama mea de la servici ca sa am cu cine sa-l las pe vlad, si usa era inchisa...cred ca dupa ora 18.00 inchide usa sa nu mai intre nimeni ca sa poata sa vada pe cine e deja in sala..ghinion ca n-am reusit pana acum sa-i aud inimioara lui bebe..si-mi doream asa mult..
dar merg sambata aici la o clinica si sper sa se intample minunea..
tu ai ajuns la el la cabinet pana acum ? tot fara programare e, nu ?
roxy_s spune:
bb_yasmi tu te-ai ingrasat atata de cand ai plecat in concediu?? nu iti mai fa griji, le dai tu jos cand vii. 

aimee 

miki bine ai venit la odisee, iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen

restul burticilor pe unde umblati??

S-a intamplat minunea mult asteptata
7+
dorinut@ spune:
Salutare burtici,
Roxy eu am venit la apel, cam tarziu ce-i drept dar la munca efectiv nu am avut timp sa intru. Sunt frantaaaaa vreau concediuuuu.
Fetelor e vreo problema daca mananci ceapa multaaaa? Deci am trei seri de cand mananc seara ciorba cu ceapa verde muuulta. Eu care faceam ciorba si nu mancam niciodata as manca kile intregi
.
Legat de kilograme si eu vad ca de cand am ramas am luat 600 de gr...pe care incerc sa le tin sub control..dar e greuu.

you all
Nasturelul meu mic
6+
dorinut@
dyadyazuza spune:
buna burtici

am fost ieri la medic si a zis ca am intre 3 si 4 saptamani.cat despre pata aia de care va ziceam a zis ca am o mica rana pe col
si mi-a luat pt papanicolau si mi-a dat sa mai fac inca vreo 13 analize.
i-a facut si poza lu bebe meu (e un punctulet mic si e marcat cu 2 plusuri)si a zis ca ne vedem peste o luna si deocamdata sa iau doar acid folic.
si eu simt ca pocnesc parca as fi o oala cu capac care fierbe. in rest mai simt niste intepaturi prin burtica.eu am ceva burtica de felu meu deci cred ca la mine o sa se cunoasca devreme.
voi la cate saptamani ati anuntat la servici? si cam cum ati procedat?? eu stau cam cu stres din cauza asta. as vrea sa anunt cat mai repede ca lui daca i se pune pata nu sta prea mult pe ganduri...
popici 

la toate burticile
wmagnolia spune:
Buna dyadyazuza. Si eu simt ca imi pocneste burta. Azi l-am anuntat pe sotul meu. S-a bucurat in stil englezesc. Maine ma duc la doctor si aflu cu adevarat ce si cum. Deocamdata nu am decat testul de sarcina pozitiv si intarzierea ciclului. Cred ca sunt cam prin saptamana 4 si eu. In rest sunt cam speriata si cred ca am facut febra.
Am asa o stare febrila. Incerc sa nu ma stresez prea mult si "take each day at a time"
bb_yasmi spune:
da roxy de cand am ajuns in antalia m-am ingrasat 3-4 kg....
de dat jos nu imi e frica, ca stiu ac se poate, la prima sarcina m-am ingrasat de la 64 la 88 kg....
si apoi am slabit pana la 55 kg
la 1,70 m dar tocmai pt ca stiu prin ce am trecut prima data cu kg nu mai vreau sa repet experienta. maximul impus de mine e + 14 kg.
miki bine ai venit!!
sarcina usoara! 
la mine azi a fost punctul culminant al gretei de pana acum....
de cateva ori era sa 
pe plaja....si la cina, unde nu am reusit sa mananc decat porumb fiert....si am o pofta nebunaaaa de salata de vinete cu rosii de gradina.....
si de ciorba de fasole cu ciolan
. maine o sun pe mami sa imi pregateasca pe cand ajung...[:D
felicitari pt vestile bune de la eco! 

magnolia majoritatea din noi am trecut prin starea febrila la inceput, si chiar simptome de raceala. nu te ingrijora. e fff normal ca temperatura sa fie mai ridicata in sarcina, cel putin la inceput. 
va puup
in seara asta e party beach, cu foc de tabara, cockteil-uri pe plaja, animatii, baie de spume.....de abia astept!!!! 

ne auzim maine seara de acasa. 

mamica fericita de
2+ si
7+

pupici din Antalya!! :)
anaxena spune:
vad ca toata lumea vrea burtica,eu vreau cat mai tarziu,ca am avut la Maria o burta de nu-mi mai trebuie ,iar referitor la kg vreau MAXIM 10kg...MAXIM am zis!!!![]()
in rest n-am nimic,poate oboseala,dar vad ca ma trezesc dimineata fara probleme si la salon rezist cu stoicism,am niste ametzeli ciudate,foame inca nu-mi este.sanii sunt inca ok,probabil tre sa ashtept sa mai treaca timpul
abia astept sa vina luni sa vad ca samburelul e unde trebuie
eu nu ma comport ca o gravida...nu ma odihnesc,mananc o masa pe zi si aia amarata,am fost si la sala...cred ca exagerez cu corpul meu si doar shtiu ca asta e cea mai importanta perioada,sper sa-mi vina mintea la cap
va pup pe toate!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008 si
4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori