Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]
Raspunsuri - Pagina 11
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Ce fac fetele? Am si eu o intrebare voi cum stati cu balonarea? Eu orice as manca pocnesc efectiv . Chiar vorbeam cu sotul meu ca nu mai imi simt 'burta lipita de spate' si cica 'ehee de-acum numai in fata o sa se duca' ..are dreptate si abia astept sa se vadaaa.Hai va pup. Greturi putin, pofta normala si inima optimista. Take care! Nasturelul meu mic 6+dorinut@ |
Nasturelul meu mic
6+dorinut@
stefyapost spune:
rauuuuuuuuu...eu sunt o bomba cu ceas![]()
![]()
si am program,in jurul orei 19.00 ma apuca si ma tine asa toata noaptea

...dimineata ma trezezc binisor..poate "explodez" in timpul somnului![]()
![]()
![]()
. mi-e teama sa nu-l gasesc pe iubi axfisiat langa mine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
roxy_s spune:
ce fac burticile?
eu cand si cand sunt balonata si cu gaze
. cred ca depinde si ce mananc asa am observat.
eu am greata pe tot parcursul zilei, cand mai tare cand mai putin. de vomitat nu. deja mi-e un somn de pic jos. merg sa fac baita si apoi in pat la desene![]()
![]()
dinora tie cand ti-a zis ca trebuie sa faci dozarile pt rh? la cate sapt?
merg sa fac baita si apoi in pat la desene![]()
![]()
vorbim maine.

toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
7+
dinora77 spune:
copiloimerci pentru tabeluta minune...chiar am sa-l intreb pe doctorashul meu data viitoare cum a calculat...
Fetelor, bomba cu ceas sunt shi eu...azi dimineata au inceput matzele mele sa faca revolutie. Azi dimineata aveam burta cit o minge de la aere.... ma apasau rau si nu puteam sa-mi dau seama ma doare burtica de la bebe sau de la ...bombe! Bombele erau pina la urma de vina, eu insa m-am speriat.
Care burticuta dintre voi se vede deja? Chiar sunt curioasa
.
Dino
7+
dorinut@ spune:
Dino eu zic ca e cam devreme sa se vada la careva burtica acum..cel putin eu asa zic. Abia pe la 3 luni se vede ceva..(asta daca nu punem balonarea
). La 7 sapt bebita are 1.4 in = 3.6 cm..deci eu zic ca putin probabil sa se vada...dar cum realitatea poate fi 'science killer' who knows
.
Va pup aveti grija de bebici
.
PS: Fetelor daca eu am facut anul trecut analizele alea 3 (al caror nume imi scapa):toxo, rubeola , citomegalovirus si la care mi-a gasit anticorpi. Mai e cazul sa le repet?
Nasturelul meu mic
6+
dorinut@
roxy_s spune:
neata burticute
v-ati trezit??
dorinut nu mai trebuie repetate analizele la care ai anticopri. si eu le-am facut si la toate am anticorpi in afara de toxoplasmoza , care am repetat-o acum. sa stiti ca eu dimineata sunt plata si seara un pic umflata burtica.
fetelor eu asa rau mananc, nu pot. am si slabit si nu-mi place, sper sa mananc mai bine mai incolo sa-mi revina pofta de mancare.
voi cum stati cu mancatul?

7+
wmagnolia spune:
Eu un pic de burta am avut si inainte.
Chiar zilele trecute cand nca nu stiam ca sunt insarcinata sotul meu
m-a intrebat in gluma daca sunt insarcinata.
Eu asa acum pot sa mananc aproapre orice. Imi place mult pestele in conserva sper ca am voie.
Chiar vroiam sa va intreb daca am voie crema hidratanta sa ma dau pe picioare. Ca eu obisnuiesc sa ma creia o pauzasc peste tot.
roxy_s spune:
magnolia pestele in conserva si orice conserva este interzisa in sarcina. conservele nu-s bune cica. ia peste proaspat si il pregatesti.
vezi si cu cremele, alea pe care scrie ca are PARABEN nu-s bune, cele mai sigure sunt cremele pentru gravide. se gasesc in farmacii. si eu ma dau cu o lotiune hidratanta in fiecare seara dar am vazut ca scrie pe ea ca contine PARABEN si nu ma mai dau, cica este ceva nociv. acum nici nu stiu ce sa zic......
la farmacii gasesti creme speciale si bune.
7+
dinora77 spune:
Neata burtici!
Si eu shtiu ca nu sunt bune conservele in sarcina...eu personal incerc sa le evit. Cit despre creme, lotiuni...fara de ele nu se poate, trebuie de avut grija insa, sa nu contina multi conservanti. Eu folosesc pentru sani shi burtica ulei de masline...imi face pielea fina shi elastica shi nici nu miroase asha tare, e din asta extra vergine.
Va intrebam de butici pentru ca shtiu ca la unele fete rasar shi la 2 luni. De vazut, nici la mine nu se vede, dar de simtit o simt cu totul shi cu totul altfel.
Va pup shi sa aveti o zi frumoasa!
Dino
7+