Invidia - Dan Puric

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Adrianaa,,.
Articolul lui Sorin Lavric ma face sa cred ca sunt multi aceia care il aprecieaza pe Dan Puric dar mai putini cei care au curajul lui Tutea,!

Pentru ca tot s-a aratat revoltat beren ca Puric nu exceleaza in fizica/matematica cf. cu exigentele lui,eu as spune ca sunt oameni care vibreaza la discursul lui si sunt altii care sunt inerti si se simt obligati sa puna etichete pe "Mogaldeata",cum frumos se exprima Lavric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cum bine zicea cineva la alt subiect, daca Dan Puric ar deveni presedintele Romaniei, am avea toate motivele sa cerem imediat azil politic.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha, denizel, ce idee!
de fapt, in ultima vreme numai candidati de seama are biata Romanika.
viitoarele alegeri ar fi interesante cu Radu Duda, Dan Puric, Dan Diaconescu ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu zic sa cautati alt motiv de emigrare, ca omul asta nu a zis vreodata ca ar avea intentia de a candida la vreo functie politica. Din ce am dedus, el tine conferintele astea pt proiectul cu Aiud, pt ca ies niste bani, pt ca se simte el bine vorbind pe scena. Nu cred ca intentia este acumularea de capital politic. Este membru in vreun partid?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai, eu nu caut motive de emigrare, caut motive de ne-emigrare :).
Parca vad cum, la alegerile viitoare, in urma indelungilor insistente cauzatoare de lupte interioare devastatoare, va invinge simtul datoriei fata de neam&tara si DP va accepta sa candideze.
Si atunci o sa ma oftic rau de tot, fiindca o sa castige lejer si fiindca nu o sa mai am ce face si o sa trebuiasca sa plec de-aici.

P.S. DD si RD sunt inofensivi dupa parerea mea .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai ma sa fim seriosi, cine in deplinatatea facultatilor il voteaza pe Dan Puric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
daca Dan Puric ar deveni presedintele Romaniei ...

Doar daca Sorin Ovidiu Vantu gusta pantomima ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

FRICA este cel mai mare dusman al constiintei noastre si al comportamentului nostru:in credinta,in relatiile sociale,in reusita profesionala,in relatiile cu familia,cu cele mai iubite persoane,cu oamenii din jurul nostru!
Cand ne lasam coplesiti de ea pierdem tot ce am enumerat mai sus!

B.nica, pe asta de unde ai scos-o?
Frica e aliatul nr1, sau hai, 2 , care te salveaza si iti permite supravietuirea. Frica este o alarma fara de care te-ai arunca de la etajul 10 convinsa fiind ca poti zbura. Frica inseamna conservare si aparare.
Adica aia prea plini de ei, care spun n-au frica de nimeni si nimic, fie mint de ingheta apele(tot de frica) fie sunt anormali.

Mergi la inceput

Hai mai fetelor,incercati alte "etichete",ca astea cu care ii dati in cap lui Puric sunt ca acelea ale babelor care plangeau si protestau ca nu il mai aveau pe DD la OTV in direct!
Jenant!
Sa balacaresti un om numai pt. ca-si arata convingator credinta,ortodoxa(ei,aici poate supara alte confesiuni!),o "rara avis"printre persoanele publice care se perinda prin media,normal ca declanseaza controverse pt. ca se gasesc destui adepti ai altor credinte,sau nu numai, dispusi sa ne convinga ca "omul asta nu-i normal".
Intamplator,de cand sunt pe aici stiu unii useri care nu sunt ortodocsi,spre cinstea lor si-au declinat credinta si le-o respect,dar sa te bagi pe subiecte asa sensibile ca acesta fara sa-ti SPUI EXPLICIT MOTIVATIA nu mi se pare fair-play.

Btw,de ce considerati ca Dan Puric nu este O PERSONALITATE CULTURALA?
Vezi beren ce spune DEX-ul?Puric se incadreaza sau nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

FRICA este cel mai mare dusman al constiintei noastre si al comportamentului nostru:in credinta,in relatiile sociale,in reusita profesionala,in relatiile cu familia,cu cele mai iubite persoane,cu oamenii din jurul nostru!
Cand ne lasam coplesiti de ea pierdem tot ce am enumerat mai sus!

B.nica, pe asta de unde ai scos-o?
Frica e aliatul nr1, sau hai, 2 , care te salveaza si iti permite supravietuirea. Frica este o alarma fara de care te-ai arunca de la etajul 10 convinsa fiind ca poti zbura. Frica inseamna conservare si aparare.
Adica aia prea plini de ei, care spun n-au frica de nimeni si nimic, fie mint de ingheta apele(tot de frica) fie sunt anormali.

Lady J,nu stiu daca faci terapie cu mine sau chiar crezi ceeace spui!
FRICA te poate duce la cele mai mari greseli in viata si chiar la gestul final!
FRICA poate fi o arma,poate fi o cale de manipulare,poate sa-ti faca terci personalitatea!
Invers, disparitia FRICII este cosmarul oricarei dictaturi sociale!
Un om caruia nu-i mai este frica de alti oameni,ESTE INVINCIBIL!

Daca in plus mai descopera ca de Dumnezeu nu trebuie sa-ti fie frica ci trebuie numai sa-L iubesti,devine invincibil si FERICIT!

Mergi la inceput