Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Offf Madutza,multa sanatate sotzului

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Scuze Cosmi.
am tot zis ca va pun poza si am uitat.
si ca sa va si demonstrez ca nu am burtica uitati aici

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII
...mama dar ce tinerica si frumusica esti...si subtirica...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Maduta..sanatate multa sotului!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAmi

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele
Acum am venit si noi de la strand,a fost fain,ne-am balacit in apa,am stat la soare si ne-am bronzat cat de cat
am crezut ca o sa am de citit capitole intregi,dar vad ca e cam liniste pe aici
ne punem si noi sa ne uitam la tv
bebelu eram si eu curioasa daca se vede burtica,
am avut 2 colege asa mai slabutze si cand au fost gravidutze abia a inceput sa li-i se vada burticile pe la 5 luni,la 9 luni aveau cat aveam eu la 5 luni,eu am fost burtoasa tare
o sa creasca si burtica,
important e ca e bebelushul sanatos

fetelor,va -acesc pe toate si va doresc o zii minunatat

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Salut,
Lia bafta la testare, din tot sufletul iti doresc doua liniute-poate ne punem si noi numele la fluturasi.Dupa calendarul meu sunt 3 zile de intirziere si am un test negativ la activ. Mai incerc unul miine dimineata.Nu mai am rabdare sa astept sa imi vina.Da Doamne sa nu imi vina- te rog eu frumos, noi am asteptat atit de mult sa ajungem aici- si eu si Zmeul meu ne dorim un copilas foarte mult!!
Acu, am o intrebare pt cine a folosit betisorul,eu mi-am cumparat 2 pregnacy test de la acelasi store,aceeasi marca. Ce parere aveti, ar trebui sa schimb marca-e o intrebare stupida acum ca scriu imi dau seama-da nah parca nu mai am minte-asta e!
BB yasmine- ma bucur ca te simti bine in vacanta-sper sa te bronzezi frumos, sa maninci multe fructe&legume negatite,sa faci poze la greu,si...spor la cumparaturi.
Bebelu- nu imi vine a crede ca bubulina ta are deja 14 saptamini-sanatate maxima.Pupici tuturor burticilor!!
Bafta mare pt toate, ma bucur ca am ocazia sa impart gindurile mele cu voi-sunteti niste dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am intrat f putin
luni sustin teza
sa imi tineti pumnii
va roggggggg

nu se mai testeaza nimeni zilele acestea????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bafta multa CAmi

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Neatza
Haideti la cafelutza si o barfa mica
Felicity mai incerca un test zilele astea,poate ai avut o ovulatie tarzie.Tu ai ciclul regulat?Doamne ajuta sa fie cu ochisori
Cami_Antonia tinem pumni si multa,multa bafta
Paula ma bucur ca v-ati simtit bine la strand!Tu cam in ce zi esti?
Madutza cum e sotzul?
Bebelu,Camy_pus si tuturor fetelor multi

O duminica superba!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Aaaa Felicity scrie vreo 10-12 mesaje sa scapi de moderare si te asteptam mai des pe la noi

Mergi la inceput