Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fiind duminica va servesc micul dejun la pat

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna dimineata fetelor.
Cosminutza...ce intuitie ai, ai avut dreptate ca am dat tarcoale butoiuluizilele astea.De-asta nici nu am mai intrat, pt ca nu vroiam sa va molipsesc cu starea mea....ca doar suntem la aspirante OPTIMISTE.

Felicitari din tot sufletul Anaxena, desi nu te cunosc...sa dea DD sa ai un bebe sanatos si pupacios.

Fetelor eu am cam citit pe sarite, ca nici cu timpul liber nu am stat prea bine. dar am retinut ca a nascut Andreea.
Felicitari Andreea si bun venit Mara!!!!!!

Madutza, inca nu am declarat Z1, pt ca nu au venit uratii inca, este absolut ciudat, de aproape 1 an jumate nu mi s-a mai intamplat asta si atunci am avut un motiv de mi-a intarziat o luna.....dar acuuuum....
Mi-am facut beta ,ai dreptate si mi-a iesit valoare mica, cred ca mi l-am facut in Z11 DPO, dar nu sunt sigura de ziua ovulatiei, e posibil sa fi fost cu 1,2 zile mai tarziu.
In fine, mi-am masurat TB in fiecare zi,este 37.2

Sunt supipt ca nu stiu ce mi se intampla.

Bebelu, ce silueta ai iubitaaaaa!!!!Asa putin se vede burtica.

Lia parca azi te testai, nu?
hai cu II

Draguta, tu parca ar trebui sa fii in per fertila...tinem pumnii sa fie bebita luna asta

Mandreeac,Roxy,Madutza voi cum va mai simtiti mai simti?
De Iony mai stiti ceva?...de cand a venit in Romania a mai intrat?...ca eu nu prea am citit tot.

Yasmi..concediu placut in continuare....sa ai grija de bebita si sa il hranesti sanatos

Felicity, tinem pumnii sa fie cu ochisori.

Va pupic si va voi tine la curent daa se intampla ceva...e posibil sa intru mai rar pt ca inca nu sunt in apele mele.

Hai ca azi am avut limbarnita
toate fetele.

Mergi la inceput

Walkiria lasa mama butoiul ca si asa nu poti sa-l accesezi.Mai bie intra aici,descarcate si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine.Hai capul sus totul va fi bine,o sa avem si noi o minune mica odataDoctorul nu te-a trimis la ceva analize hormonale?De cand ai TB-ul asa mare?Cica daca e constat de mai mult de 18 zile e sarcina
multi!!!

Fac si capitol nou

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Va invit la Capitol nou!!!Sper din suflet sa-l dedicam Liei

Hai Lia!!!

Mergi la inceput