Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Pentru Uali "Montignac by Gina" - part two ![]()
Incep cu DIMINEATA: dimineata, pe stomacul gol, maninc fructe (fructele trebuie mincate cu o juma' de ora INAINTE DE MASA sau cu nu stiu cite ore DUPA masa -zice M)La inceput, imi era greu pentru ca trebuia sa maninc pe ascuns sa nu ma vada Ian -care e la fel de focusat pe mincare ca ma-sa, am mai spus!- si cum el ma seconda in toate activitatile, aproape ca inghiteam pe nemestecate
Apoi, am instaurat un obicei in familie: dimineata, mama si Ian maninca fructe in pat
E drept, Ian poarta pijamaua o singura noapte, asternutul trebuie schimbat mai mereu, da' zau ca merita pentru ca ne distram grozav de dimineata buna. Aduc un bol mare cu fructe + morcovi sau telina (astea ultimele trebuie consumate crude, nu procesate termic si, atunci, impac si capra si varza!). Ian, pur si simplu, adora acest moment al zilei.
MIC DEJUN: la micul dejun sintem tot doar noi 2; mincam asa:
varianta 1: piine cu unt si gem (Ian) wasa cu gem de Topoloveni sau gem de capsuni eu (productie proprie, fara zahar). Mincam amindoi iaurt (asta nu stiu daca e ok; laptele stiu ca e interzis, iaurtul nu, dar nu stiu daca e ok in combinatie cu wasa; wasa asta e cica piine montignac din faina integrala si tarite; ce gasesc eu la noi in oras -la OMV sau Kaufland- seamana cu niste biscuiti; wasa o consum NUMAI la aceasta masa si NUMAI in combinatie cu gem FARA zahar!
varianta 2: cascaval/mozarella cu rosii si castraveti; bem iaurt
varianta 3: omleta din oua, verdeata, smintina si/sau mozaarella + felii de rosie
varianta 4: cind -minunea minunilor!- nu am chef sa maninc la micul dejun (sau nu apuc, de multe ori), beau doar un iaurt de baut si lui Ian ii fac altceva (mar copt cu cereale sau brinza de vaci etc)
Iti scriu cum procedez si cu Ian ca sa vezi ca e ok acest regim si pentru copilas, poate fi "un stil de viata" intr-o familie "normala", nu te incurca -sau nu foarte tare
-
Trimit si revin.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
ramona7575 spune:
ina, astept sa scrii, cand poti... usurel si sa nu uiti nimic... cred ca ma apuc si io ca nu e greu.. trec pe cruditati
uali spune:
Ina..printat si mesajul nr.2![]()
eu nu omor dupa micul dejun, dar am sa incep sa fac asa cum zici tu..suna bine![]()
wasa ii stiu ...chiar ieri am luat un pachet, fara sa stiu ca se recomanda
...
lapte nu-mi place...nu mai beau de la 3 ani
...in schimb iaurt da...dar cu miere![]()
![]()
...tre sa ma dezobisnuiesc de asta ca nu cred ca e voie miere deloc, asa-i?
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uali ramona 7575...te "bagi" si tu la monti? bravo...hai sa incercam! Medeea |
ma bag, desi nu ma consider grasutza... am 57 kg. dar am burtoaca (82 in talie)

... in plus, Mont.e un stil de viata sanatos...
inapreda spune:
Uali, mesajul cu ciorbele s-a pierdut in neant 
M-am enervat ca n-am verificat conexiunea, inainte sa trimit.
Acum iau o pauza, da' va trimit un banc:
la biserica, popa catre un enorias mai tanar:
,,Ioane, ce-i cu tine la biserica?”
,,parinte, am venit sa ma spovedesc”
la care popa: ,,nu-i nevoie, ti-am citit blogul”
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
uali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramona7575
ma bag, desi nu ma consider grasutza... am 57 kg. dar am burtoaca (82 in talie) ![]() ![]() ![]() ... in plus, Mont.e un stil de viata sanatos... |
off..burtoaca din asta am si eu...am inceput niste abdomene dar dupa 2 minute vine fii-mea si ma apuca de par, nas, se urca pe mine...nu mai pot continua...si cum stam mereu impreuna cand sunt acasa e mai greu sa ma ascund de ea ca sa exersez....iar la birou nu-mi permit (inca
uali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Uali, mesajul cu ciorbele s-a pierdut in neant ![]() M-am enervat ca n-am verificat conexiunea, inainte sa trimit. Acum iau o pauza, da' va trimit un banc: la biserica, popa catre un enorias mai tanar: ,,Ioane, ce-i cu tine la biserica?” ,,parinte, am venit sa ma spovedesc” la care popa: ,,nu-i nevoie, ti-am citit blogul” Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
....foaaaarte taaareeeeee:))))))))
inapreda spune:
Scrisoare catre Dumnezeu:
“Draga Dumnezeu,
Anul trecut mi i-ai luat pe canteretul meu preferat Michael Jackson, actorul meu preferat Patrick Swayze si actrita mea preferata Farah Fawcett. Iti reamintesc ca politicienii mei favoriti sunt Traian Basescu si Emil Boc. Toate cele bune!
Semnat: Un pensionar roman
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi,am fi inca in paradis,deoarece ei ar fi ignorat marul si ar fi mancat sarpele.
Doi calculatori#351;ti împ#259;timi#355;i vorbesc pe mess:
- Ai v#259;zut? Ninge afar#259;!
- D#259; un link s#259; v#259;d #351;i eu
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +