Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

O tanara se apropie intr-un magazin de un vanzator si il intreaba :
- Va rog, spuneti-mi, rochia mea vi se pare prea decoltata ? Unii se uita ciudat la mine….
Vanzatorul arunca o privire cu coada ochiului spre zona vizata, si intreaba :
- Aveti par pe piept ?
- Nu !
- Atunci sa stiti ca e FOARTE decoltata !….

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

GIna...chiar ca esti dependenta de umor :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
ayla, sunt topita dupa luana. cum urca ea scarile.....e fantastica. si ce viteza are, iti vine s-o mananci nu alta.

tu fata, inapreda, adica tu chiar n-ai pus gura pe ce ai scris acolo? de la paine , paste ....etc?
vai, eu as muri fara alea. si pate....multe paste, si paine, cu orice, si multe alte de-alea interzise.
bravo tie daca nu ai pus gura pe ele, inseamna ca esti tare ambitioasa.
eu recunosc, nu am aceasta calitate(in cazul de fata si in multe altele este o calitate)

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Multumim!
Noi avem avans 2 luni, da? Deci exersam demult, Luana urca scarile de ceva timp singura.
Legat de cura...eu am inceput in martie cura mea, cu cel disociat pt dezintoxificare de 6 zile, si mi-a fost foarte usor apoi, dupa cele 6 zile, sa adopt un stil de viata sanatos(ma rog...) pt ca nu mai pofteam la NIMIC! de luni s-a incumetat si Alex si l-am reluat alaturi de el, mi s-a parut usor, lui i s-a parut mai dramatic. Daca vrei ti-l scriu, depinde cum privesti lucrurile. Partea buna e ca poti manca oricat, la orice ora, partea rea e ca e foarte light si nu prea tine la foame, iti trebuie multa vointa. pe langa regim, fac cel putin o ora de sala, inainte faceam mai mult, ca eram dependenta de banda de alergat si faceam zilnic 8 km pe ora, plus masaj.
Deci
Ziua 1 - fructe, orice fruct, orice cantitate, exceptie fac bananele, cu mentiunea de a nu fi mancate impreuna, adica ai masa doar mere, mananci numai mere, apoi la alta masa numai caise, sau ce vrei. Fructele nu se combina intre ele, si sa treaca intre mese cel putin 2 ore. A fost ziua mea preferata.
Ziua 2 - suc de fructe/legume. eu am baut sucuri cumparate, nu stors in casa, cumpar mar 100%, fara zahar, ananas 100% si suc de rosii, pe care il ador, si la profi exista numai cu sare, fara zahar, eu nu-l suport dulce, ca doar rosiile nu le mananc cu zahar.
Ziua 3 - orez fiert cu sare...si atat. se poate pune in apa la fiert bucati mari de ardei sa dea aroma, dar ala nu se mananca. a fost o zi destul de grea ca te saturi numai orez, mult nu poti manca, si spre seare deja nu-mi mai venea sa mananc...iar orez. dar am trecut si de ea.
Ziua 4 - lapte. oribiiiil, ca eu nu suport lapte si ma baloneaza. Alex a luat lapte de soia si a dus-o regeste, eu am incercat cu lapte 0,1% grasime dar tot m-am balonat. laptele de soia nu-mi place, si de orez nu am mai gasit. ieri am avut ziua de lapte, spre seara, mi-a cam fost foame, mai ales ca fusesm impreuna la sala si corpul cerea ceva calorii, si sa nu mai bag lapte mi-am facut un ceai.
Ziua 5 - lapte acru/iaurt/kefir/lapte batut. la asta suntem azi, si e super ok, ca iaurtul imi place.
Ziua 6 - salata. salata verde, dar si varza, morcov, toate rase, amestecate, dar fara ulei, otet, dresinguri etc. eu ador frunzele de salata verde, as manca o saptamana numai frunze, poftesc la ele de cand eram gravida, deci astept cu nerabdare ziua de maine.
Se da intre 4-6 kg in 6 zile, daca apoi continui cu un stil de viata corect, nu le mai pui inapoi, eu n-am mai pus...e bun acest regim pt ca e de dizintoxificarea organismului si apoi nu mai poftesti la paine, biscuiti, prajeli, e mult mai usor sa continui.
Se mai pot bea ceaiuri neindulcite, si apa multa...desi dupa o zi de lapte nu iti mai vine sa bei si 2 litri de apa.
La mine a mers, la Alex se vede, mai am 2 prietene care au tinut si a dat rezultate.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Ayla...ce vointa...toata stima
eu n-as putea sa tin asa ceva...sau cine stie...never say never...
oricum mi se pare greu de tinut de o persoana ca mine, mai pofticioasa...
despre sala...aplauze fetelor care reusesc sa sa tina de treaba, eu as merge la sala dar pt ca nu avem bunici/matusi etc de lasat copilul cu ele, cum plec de la birou ma infiintez la copil...bona o folosesc doar strict pt orele de birou si exceptional daca trebe sa mergem la vreo sindrofie/nunta...
precizez ca din 2001 pana cand mi-am rupt piciorul in 2007 eram dependenta de sala (de 3 ori pe saptamana) si masaj. dupa episodul cu piciorul am facut doar kineto si aqua gym....aku nu mai fac nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am pus si cateva poze cu Luana, bolnavioara dar totusi vesela .
si aici un clip cu Luana urcand singura scarile.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Pup dulce simpaticul pui dalmatian...si multumim de urari...maine dimi plecam...adica in vreo 30 de ore...iar eu sunt franta de oboseala...abia am terminat de calcat hainele noastre...inca o zi grea e si azi...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Pupici multi inapoi, si tie si la ginerica, distractie placuta in concediu, si relaxare multa, daca tot obosita si stresata esti, inseamna ca prinde numai bine concediul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Salutare tufete

Am revenit si io cu vesti: tata a plecat ieri, io sint autonoma acum, conduc si pot merge destul de mult, numai cu atela, fara cirje. Merg la fizioterapie si la piscina.

Va multumesc inca o data pt gindurile bune si urarile de sanatate

Am vazut si vesti triste pe aici, nu le mai amintesc

Pogonicea e vesela, a primit multe cadouri de la bunicu. Mami i-a cumparat bratara si lantic de aur cu diamante, sa nu ziceti ca-s nebuna, asa-s io deh, daca sint fan bijuuri, trebuia sa ii pun si ei, nu?

Vazui ca scrieti despre diverse regimuri, m-am mirat tare ca si ayla s-a bagat la asa ceva... ca doar e silfida. Cind am citit regimul ei m-am cam cramponat de masa, ca e tare rau (deficil)... da si cind am citit ca se slabesc 4-6 kile, m-a dat pe spate.... as incerca si io, daca as putea sa scad de la 61 cit am acum la 57, ar fi bine...
Sa vedem peste 10 zile, ca miine plecam la socri, asa ca nu acolo nu pot tine regim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare
noi abia am venit de la urgente, numai ce-a adormit tati pe vuvuzela.
mariei i-a cazut o boxa in cap de vreun kg jumate si am stat la urgente de la 7.30. am trecut prin 3 dr. ca sa ajungem la al 4lea unde ala i-a pus doar o mana in cap.
statea la mine in brate, si a tras de un cablu. pe tv era boxa nemernica pusa de tati aseara cand a spalat mocheta din sufra.a tras de fir, si i-a cazut fix in cap, spre crestet. nu-mi venea sa cred. am plans o gramada. si mai are doua lovituri cu doua sapt in urma.
dr. neurolog a zis sa am mai multa grija de ea.atat. nici macar nu mi-a zis ca e ok. doar s-o monitorizez.sa va mai zic ca am adus-o cu plaga necuratata, nepansata?
am doftorit-o eu acasa.
is atat de trista.in ultimul timp numai julituri am avut, buze ca a lu gina pistol (de la "ras" betonul)lovituri la cap si puroaie.
of...
intru la rec sa vad ce-ati mai facut voi.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Offf, Doamne, draga mea Mariuta, prin ce a trecut.
Ai grija mami de acum, ca sunt atat de imprevizibili, stiu ca ai, nu sugerezi ca n-ai grija de ea, ci ca de acum sunt tot mai neastamparati, isi testeaza limitele, sunt curiooooosi, si nu isi dau seama de pericole...offf.
Dam si noi un cu mult drag sa treaca si asta cu bine.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Ayla, incredibil cata stabilitate are Luana pe scari!!! AL meu de-abia zilele astea a ajuns la performanta de a se tine cu o mana de barile scarilor si cu cealalta de mana mea, doar asa reusim sa urcam cateva scari pana la noi la etajul I. Faza e ca nu s-ar opri el doar la atat, insa mai departe nu mai are rabdare si se tine cu amandoua mainile de mine
printesa cu bubite trecatoare!

POZE NAZDRAVAN

Exista un inceput la toate.
Luana a mai exersat si acasa pe scari, cate una-cate una, plus ca noi avem la activ si kineto si asta presupune miscrile de urcare/coborare a piciorului, exact ce spunea Ilinca de Phiphi ca nu face inca...va face, cand va fi pregatita.

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ai de capu' meu, Ayla!! Luana este Little Genius a clubului!! Cum urca, scumpa de ea!! E avansata bine si ce fortza are! Sophiphi se chinuie dar nu reuseste sa ridice piciorul asa sus...
Bravo, Luana!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Multumim!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Monica, fetita asta a ta e absolut minunata; sa o maninci iti vine Incredibila!

Multumesc!
Toti sunt minunati!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu pot sa vad clipul cu Luana

Bianca, si mie tot Sucevita imi place cel mai mult, desi, dintre toate, acolo ajung cel mai rar. Cel mai tare e ca in pridvor isi fac cuib randunelele si fac o galagieeeeeeee...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Monica, nu da click in quote ca in photobucket nu merge, ci numai din mesajul meu, link direct.

Bianca, super pozele.

_

Mergi la inceput