Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Petrean, de cite ori vad pozele tale, sa stii ca te...invidiez
pentru cei 3 muschetari + 1 ai tai (te invidiez doar pentru primii 3, sa nu ma intelegi gresit!
) Tare mi-ar placea si mie o familie numeroasa dar, din pacate, Jambo zice "pas"; sper sa se razgindeasca sau SA-L FAC sa se razgindeasca
.
Imi pare rau ca problemele de sanatate nu se mai termina la voi; imi pare rau ca stiu ca esti epuizata fizic si psihic dar stiu ca gasesti mereu resurse sa mergi mai departe pentru ca esti o invingatoare! 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
pisigri spune:
Bianca, merci, nasoala faza cu troliul...Da pe cine anuntati cind patiti o faza de-asta? Prieteni banuiesc...? Am vazut ca masina era pe burta
. Is multe de invatat cu offroad-ul asta ![]()

Ina, mie tot mi se paare complicat Montignacul, poate din cauza ca in ultima vreme imi e fff greu sa imi organizez pina si gindurile.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Uali,
1. Multumesc ca ma tot complimentezi in nestire
Mai zi-mi ca-mi place! ![]()
2. Si Ian are doar 4 dinti si, sincer, incep sa ma ingrijorez. La voi fontanela e inchisa total? Nici Ian nu face la olita dar nici nu vreau sa ne chinuim; la virsta asta e mai mult dresaj, copilul nu-si poate controla sfincterele si, prin urmare, nu intelege ce i se intimpla. Din punctul asta de vedere, no stres for me!
PS. Tufete, eu stiu limbi latine, engleza ba
habar n-am de ce tot o dau pe engleza, asa ca, daca scriu gresit, va rog sa ma corectati poate invat si eu ceva 
O sa continui cu Monti in urmatorul mesaj.
Din pacate, nu o sa-ti fac un rezumat elaborat pentru ca nu-mi vine
O sa-ti scriu eu un "talmes-balmes" cu ce am facut eu, ok? O sa vezi ca-n carti e totul frumos explicat si sintetizat dar pe mine personal exprimari de genu' "mese protido-lipidice", "mese glucidice" ma depasesc
Asa ca o sa-ti scriu concret ce si cum am mincat, ok? 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
anamariame spune:
Neata, tufete!V-am citit aseara, dar asa tare m-au intristat vestile, ca nu am mai scris nimic. Nici comentariile Biancai nu mi-au picat prea bine, dar ce sa-i faci daca si eu sunt de aceeasi parere...asta e un alt motiv sa plecam din tara.Anyway, va urez concediu placut, era cat pe ce sa plecam si noi in turcia sambata viitoare, dar a picat si asta. Poate in august...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Nu e greu, crede-ma; daca vrei, te ajut; iti dau mura-n gura ca sa nu trebuiasca sa gindesti deloc
Cel mai simplu ar fi sa manince si Motanu ce maninci tu; si eu zic ca, daca Jambo Grasutzu' meu poate- poate si al tau; e pentru o cauza...nobila pina la urma! ![]()
Sa ma tii la curent cu ce hotarasti 
Nici pe Ian nu-l mai pot culca seara decit foarte tirziu, lucru care ma dispera; nu pentru mine, eu, oricum, nu dorm, dar nu mi se pare sanatos ca un copilas de virsta lui sa adoarma atit de tirziu 
Eu am incercat tot timpul sa ma mulez dupa ritmul si programul lui, sa nu-l fortez cu nimic, sa-l ASCULT si sa-l INTELEG; si la faza cu dormitul tirziu am asteptat cca 2 saptamini gindindu-ma ca e vreo perioada, inainte sa iau masuri; am inceput, de fapt, acum 3 seri; il pun in pat linga mine la 20-20.30 si incerc tot ce-mi trece prin minte, doar,doar s-o schimba ceva; aseara deja, dormea la 22.15. Nu stiu daca e vreo coincidenta dar Ian a inceput sa adoarma tirziu DUPA ce i-am introdus cereale in biberonul de seara (eu fiind total impotriva acestei "metode").
De suc? Nu stiu ce sa zic dar nu prea cred ca asta ar fi cauza. Altceva nu ati schimbat nimic in programul Pisilincai?
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Bianca, merci, nasoala faza cu troliul...Da pe cine anuntati cind patiti o faza de-asta? Prieteni banuiesc...? Am vazut ca masina era pe burta . Is multe de invatat cu offroad-ul asta ![]() Ina, mie tot mi se paare complicat Montignacul, poate din cauza ca in ultima vreme imi e fff greu sa imi organizez pina si gindurile. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
anamariame spune:
Bogdana, ti-am admirat si eu minunile, e dementiala poza cu toti 4 baieti ai tai in cada
.Mie Monti mi se pare atat de permisiv incat nu il pot tine, asa ca sunt pe Scarsdale, cu el am slabit pana acum. Mai am doua kile de dat jos, dar vorba lui uali, daca as scapa de 5-6 as fi ft multumita de mine.Ce se intampla oare cu Eva? Iarasi imi cere mancare noaptea. Se ridica in fundulet si daca ii dau ceai, ma impinge si spune "tiic", adica laptic. A mancat la 3 as'noapte si la 8 din nou.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Ina, nici la noi nu e inchisa, desi avem incisivii, o masea si 3 masele pe drum. Dar dr a vazut fontanela acu 3 zile si o zis ca e ok. Si la mare sa o tinem in curuletzul gol la soare :D
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pisigri spune:
Ina, MOtanu nu e mofturos la mincare...numai sa existe ciorba=borsh. Ma apucasem si eu de monti, da ti-am zis, mi-am prins urechile la un moment dat...Da tu zi daca ai timp si chef...chiar si numai titlul retelor...ca eu nu mai adaug decit condimente :)). Ma gindeam la dieta Rina - m-am uitat pe forum si mi s-a parut simplut.
uali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Uali, 1. Multumesc ca ma tot complimentezi in nestire Mai zi-mi ca-mi place! 2. Si Ian are doar 4 dinti si, sincer, incep sa ma ingrijorez. La voi fontanela e inchisa total? Nici Ian nu face la olita dar nici nu vreau sa ne chinuim; la virsta asta e mai mult dresaj, copilul nu-si poate controla sfincterele si, prin urmare, nu intelege ce i se intimpla. Din punctul asta de vedere, no stres for me! PS. Tufete, eu stiu limbi latine, engleza ba ![]() *** O sa continui cu Monti in urmatorul mesaj. Din pacate, nu o sa-ti fac un rezumat elaborat pentru ca nu-mi vine ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
...da,da,da...asa si vreau....sa-mi zici ce si cum ai facut tu...ca teoria o s-o citesc din carte( imi trimite Monnvas pe mail
) dar practica trebuie asimilata de la "incercate" .despre dinti si fontanela: asta cica s-a inchis, asa zise doctorita acu vreo 2 zile cand am facut priorix-ul( finally)...mie sincer nu mi se pare complet inchisa, parca mai simt ceva la mana dar de'..ea stie mai bine...
4 dinti la varsta asta is cam putini...dar nu-i nimic...barbate-miu e dentist si nu-si face nici o problema...cica daca n-avea nici unul atunci era problem...dar cu 4 e ok, chestie de genetica...
cu olita nici eu nu insist...pot sa spun chiar ca nici nu o bagam in seama...exista pe undeva pe sub patut dar doar ca mobila, o mai stergem de praf si gata...stiu ca piticii nu au controlul sfincterelor pana pe la 1 an si 8 lui asa ca de ce sa ne obosim/enervam degeaba...
ramona7575 spune:
Neata fetele, aproape de pranz
, n-am trezit la 10, si asta o facem de vre-o 4 zile, nuinteleg nik din dimneata, e varza... ma rog, sunt lenesa, recunosc... as putea sa ma trezesc mai devreme darpe la 7:30 ii dau bibe lu` stef, il las in pat la mine si imi revine placerea de al mirosi pana la 10
.
Feteleor, eu cred ca dr.aia e retardata, nu copilu, sincer... pai Stefan nu ar da cheile nici rupt de bunavoie.. eu i le dau cand intram in bloc (ma vede cand deschid cu cartela) iar cand ajung la usa apart.se lasa cu bocete... Nu zice decat "mama", "tata"... arata cateva obiecte sau jucari, danseaza si e i place la nebunie reclamele de la tv... asa ca sa se lase de meserie asa zisa dr...
Gata, ma duc sa-l mai educ pe stefan , sa nu devina retard![]()
of, inapreda, am si eu nevoie de sfaturi de monti, dar imi trebuiesc si niste suturi stiti voi unde.. fara cartofi nu rezist... fara paine, mai merge
of, ce mesaj am scris, ma enerveaza si varu pe mess