Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

"mamica" si "spalatoreasa"!
Despre gazon, nu stiu.
Despre Hajixoxoxsixosa, nu stiu.
Andrei e mortal, il vine sa-l mushti, Ariana la fel!

PISIGRI, hahahahaha, fa-te pisineagra si du-te la distractie, ca mai e timp. La noi abia s-a pus. Si toarnaaaaa!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
A, si mai scriu si ca sa terminam macar capitolul asta pina se intorc plimbaretele :). Dyana e si ea cu ele? Ca n-am mai vazut-o de cam multa vreme....

sunt pe aici.... doar ca am niste nori de furtuna deasupra capului de cateva zile/saptamani.... si s-au tot inrautatit situatiile... asa ca nu mai am puterea si energia sa mai vorbesc.... cu nimeni; va citesc si va iubesc in continuare... doar ca mi-am luat un timeout tocmai pentru ca nu vreau sa va mai bat si eu la cap si eu cu ale mele
sa va mai arat doar bucuria mea
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Da depresie in toata lumea ploaia asta si unde zici sa meteorologii spuneau prin martie ca o sa fie o seceta , saracii de ei, ce mai prognoza ... eu imi tot programez/anulez plecarea la tara, imi vine sa mor, am o luna jumate decand nu am mai fost la mama sista la 50 km.de mine , e adevarat ca Stefan urla in masina si trebuie sa fac multe opriri asa ca ...
Acum se joaca de 40 min. la butoanele de la aragaz, le-am scos iar el le pptiveste in gauri, daca le scapa pe jos, eu trebuie sa i le dau si treaba merge struna... ne-am gasit loc de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dyana, imi pare rau de pasa proasta. Mie mi-e dor de tine! Frumoase tare pozele cu tine si cu Mutzu, e multa iubire acolo!

Pisigri, deci azi esti "the black cat"

Tufete, nu ma urati, dar azi la noi a fost o vreme super!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si, haideti, mai mult optimism, o sa dam gata capitolul asta si fara bulgaroaicele noastre, dar, mai mult de atat, om mai vedea...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am primit sms de la Anca, au ajuns bine, au si facut prima baie in piscina. O mai asteapta si pe Olga si gata gashca (David era bolnavior ieri). Ne pupacesc toate. Si noi pe ele.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ana, si al meu e mort dupa mingile alea, a shutit una in parc si mi-a fost tare greu sa o returnez proprietarului...

Fac indata cap. nou.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ieri nu am apucat iar azi am uitat:

LA MULTI ANI FLORIC !!!! (si iarta-ma de intirziere...)

Dyana, daca simti nevoia de timeout, ia-l linistita, numai da un semn de viata din cind in cind sa stim ca sinteti sanatosi. -am fata necajita cu Mutzunel cu tot, sa treaca repede necazurile!

Monnvas, multumim de vesti!

Simply, Anaan...am ajuns acasa ca s-a pus iar sa toarne cu galeata. Si meciul nu se vedea cu modem Digi...asa ca s-a schimbat modificarea. N-am fost eu chiar asa neagra da ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate. Miine tre sa ajungem cumva sa stringem cortul...si s-au facut niste noroaie...si n-am cu cine lasa Pisilinca miine...si Motanu nu stie sa il stringa singur (eu ma descurc, tot eu l-am si pus)..om vedea cum facem. Macar s-a tras azi cu motorul la parada...io am babysitt-it copil maselos...

Bianca, daca nu dai un semn, te sun miine :)) Na poftim amenintare, sa vad daca te sperii:)

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput