Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***
Raspunsuri - Pagina 20
simplyana_m spune:
"mamica" si "spalatoreasa"!
Despre gazon, nu stiu.
Despre Hajixoxoxsixosa, nu stiu.
Andrei e mortal, il vine sa-l mushti, Ariana la fel!

PISIGRI, hahahahaha, fa-te pisineagra si du-te la distractie, ca mai e timp. La noi abia s-a pus. Si toarnaaaaa!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri A, si mai scriu si ca sa terminam macar capitolul asta pina se intorc plimbaretele :). Dyana e si ea cu ele? Ca n-am mai vazut-o de cam multa vreme.... |
sunt pe aici.... doar ca am niste nori de furtuna deasupra capului de cateva zile/saptamani.... si s-au tot inrautatit situatiile... asa ca nu mai am puterea si energia sa mai vorbesc.... cu nimeni

; va citesc si va iubesc in continuare... doar ca mi-am luat un timeout tocmai pentru ca nu vreau sa va mai bat si eu la cap si eu cu ale mele

sa va mai arat doar bucuria mea
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
ramona7575 spune:
Da depresie in toata lumea ploaia asta si unde zici sa meteorologii spuneau prin martie ca o sa fie o seceta 
,
saracii de ei, ce mai prognoza ... eu imi tot programez/anulez plecarea la tara, imi vine sa mor, am o luna jumate decand nu am mai fost la mama sista la 50 km.de mine 
, e adevarat ca Stefan urla in masina si trebuie sa fac multe opriri asa ca ...
Acum se joaca de 40 min. la butoanele de la aragaz, le-am scos iar el le pptiveste in gauri, daca le scapa pe jos, eu trebuie sa i le dau si treaba merge struna... ne-am gasit loc de joaca 

Anaan spune:
Dyana, imi pare rau de pasa proasta
. Mie mi-e dor de tine! Frumoase tare pozele cu tine si cu Mutzu
, e multa iubire acolo!
Pisigri, deci azi esti "the black cat"
Tufete, nu ma urati, dar azi la noi a fost o vreme super!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Si, haideti, mai mult optimism, o sa dam gata capitolul asta si fara bulgaroaicele noastre, dar, mai mult de atat, om mai vedea...![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Am primit sms de la Anca, au ajuns bine, au si facut prima baie in piscina. O mai asteapta si pe Olga si gata gashca (David era bolnavior ieri). Ne pupacesc toate. Si noi pe ele.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Ana, si al meu e mort dupa mingile alea, a shutit una in parc si mi-a fost tare greu sa o returnez proprietarului...
Fac indata cap. nou.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
pisigri spune:
Ieri nu am apucat iar azi am uitat:
LA MULTI ANI FLORIC !!!!
(si iarta-ma de intirziere...)
Dyana, daca simti nevoia de timeout, ia-l linistita, numai da un semn de viata din cind in cind sa stim ca sinteti sanatosi. 

-am fata necajita cu Mutzunel cu tot, sa treaca repede necazurile!
Monnvas, multumim de vesti!
Simply, Anaan...am ajuns acasa ca s-a pus iar sa toarne cu galeata. Si meciul nu se vedea cu modem Digi...asa ca s-a schimbat modificarea. N-am fost eu chiar asa neagra
da ce sa-i faci, nu le putem avea pe toate
. Miine tre sa ajungem cumva sa stringem cortul...si s-au facut niste noroaie...si n-am cu cine lasa Pisilinca miine...si Motanu nu stie sa il stringa singur (eu ma descurc, tot eu l-am si pus)..om vedea cum facem. Macar s-a tras azi cu motorul la parada...io am babysitt-it copil maselos...
Bianca, daca nu dai un semn, te sun miine :)) Na poftim amenintare, sa vad daca te sperii:)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)