Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Kea, merci de incurajari!Imi era chiar dor de tine, ti-am simtit lipsa!Ce mai face Keutu? In afara de episodul cu tanti vanzatoarea batuta in cap, cum ati petrecut in vacanta din Romania?

Ina si Mihaela, voi sunteti doua faine oricum, indiferent cu ce v-ati imbraca!Da' problema cu "n-am cu ce sa ma imbrac" o am si eu mereu.Ina, m-am saturat sa-ti tot dau dreptate, Monica e tare titi si stilul ei zuzu ( parca asa i-ai zis, Monica, nu-i asa?!)imi place mult, mult!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, intreb si aici, ca voi stiti problemele noastre. Ati fost vreuna la Hajdúszoboszló in Ungaria?

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Stresul cu retardul psihic mi s-a dus cu totul

Bravo!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Abia acum am vazut pozele cu Ariana, mica devoratoare de bere. Fetita asta are un zambet unic, iti vine s-o pupi si s-o tot pupi!

Daca azi persista vremea buna, scoatem piscinuta in curte si ne balacim cu spor!

Tufete, sariti cu un sfat, rogu-va! Vrem sa punem gazon si nu stim exact de care, poate imi recomandati voi care ar arata si bine si ar tine si la tavaleala, ca vreau sa fie loc de joaca pentru Andrei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Tufetele, intreb si aici, ca voi stiti problemele noastre. Ati fost vreuna la Hajdúszoboszló in Ungaria?

_

Ayla, eu n-am fost

Mergi la inceput

Referitor la jucarii, Luana nu se mai joaca decat cu...bebelusii, nimic nu o mai atrage, stau cuminti jucariile la locul lor, nici nu le mai scoate prin casa. Imi amintesc, eu cand eram mica si ma intreba lumea ce vreau sa ma fac, atunci cand voi fi mare, raspundeam "mamica"...asa e si fi-mea, jocul ei preferat e sa ingrijeasca papusile.
Vreau sa ii cumpar un set pt papusi format din patut, scaunel si balansoar.

_

Mergi la inceput

Eu cand eram mica voiam sa ma fac spalatoreasa

Mergi la inceput

Andrei in parc http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Iulie2010#5492270256322035682

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Alina.n, am nevoie de messul tau. Te rog. daca e vreme buna we viitor plecam la mare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna seara buna seara
We meu motociclistic :D s-a dus in p.zda ma-sii, am pus cortul, azi a plouat juma de zi (taman azi cind i-a iesit fiica-mii si un colt de masea noua) si am stat acasa si in casa (ca acolo era iarba, si ud, si ploua. si offff!!!). Acu a adormit (ca a dormit pe la 10 juma de ora si atit pe ziua de azi) si ma duc sa ma imbrac cu niste blugi (negri) si un tricou (negru) si sa ma machiez (negru) si sa o chem pe maica-mea sa stea cu ea, iar eu sa o tulesc la locul faptei pina dupa meci...ca sotul mai are si treaba acolo...si tre sa il recuperez cu tot cu masina...cind termina, adica pe la miezul noptii probabil. Damn. Ma gindesc la oamenii aia peste care vine apa iar si iar si iar...daca io care n-am nici o grija m-am saturat de mi-e greata de atita ploaie...
Si fiica-mea a invatat, cum cade un strop (ca-l simte sau ca-l aude de la geam) cum incepe: pi-pic-pic...

A, si mai scriu si ca sa terminam macar capitolul asta pina se intorc plimbaretele :). Dyana e si ea cu ele? Ca n-am mai vazut-o de cam multa vreme....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput