BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Ochidut...asa e si la mine am mese la care mananca si pare satul, dar in 2 ore maxim maxim se trezeste sa pape, alte mese cand sta la san si jumate de ora si tot e flamand...bine, noi mai avem o problema, uneori suge 5-10 minute, cat e mult lapte si curge usor si apoi nu mai are chef...si prefera sa se culce...daca pun eu pompita nu mai reusesc sa scot, dar daca ii vine lui cheful brusc mai trage cateva guri

dar eu nu ma las sa ii dau la fiecare masa completare ca tot sper sa creasca lactatia..ca asa zice toata lumea, asa zic cartile...cu cat il pui mai des la san, creste lactatia...si atunci incerc sa ii dau cat mai des...dar mi se pare ca de vreo 2 zile e si mai flamangios

eu mai am o problema acum...cred ca Andrei a facut diaree face de vreo 3-4 ori pe zi, alteori de 2 ori,dar foarte mult, galben si si-a schimbat mirosul...am crezut ca de la colic baby, acum ma gandesc ca e de la lapte praf eu ii dau nan 1 h.a., ca asa i-au dat in maternitate

vorbesc maine cu pediatra, ca vine sa ne vada...sa vedem ce si cum

sa stii ca si eu am inceput sa iau din nou nutrinatal in seara asta, iau niste capsule more milk plus, comandate pe net, galactogil,ceai de lactatie...spirulina (asta cand si cand )

si bag in mine ca disperata ca sa aiba bebe laptic...si nici nu slabesc, nici pe Andrei nu il alaptez cum trebuie...si prietenele mele se plang ca dau pe dinafara

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Rodyca e normal . Nou nascutii pot face kk de 8 ori pe zi si pot sta 4-5 zile fara sa faca kk fara nici o problema

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si37+ AMR 3 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

PUIUT imi pare rau pentru inundatie

saptamana 37 Ducu

Multumesc pentru sprijin! A luat sotul pompa electrica. Deja s-a mai retras apa din curte si de pe strazile din jur, dar la meteo zic ca o sa mai ploua si la noapte si maine!

Voi stati la casa? La voi cum e? A plouat?

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

La noi nu a plouat foarte tare.

saptamana 37 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Sorina vad ca doar ce ai trtecut de 40 de3 saptamani, o sa nasti in curand. E nasoala asteptarea, stiu exact cum e, noi suntem gata pregatite si bebe nu vrea sa vina. Catarina a venit pe lume la 42 de saptamani.

Si eu eram disperata ca nu vroia sa iasa. Acum uitandu-ma inapoi imi dau seama ca nu a fost deloc rau. Nasterea afost usoara 7 ore si eram gata. Bebe a fost sanatoasa si mancacioasa din prima. Important e sa simti miscarile lui bebe.

Elena felicitari pentru delfinasul sanatos, recuperare rapida si sa ajungeti acasa cat mai repede

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si37+ AMR 3 sap. pana la marea intalnire
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

ELENA, ANDREEA FELICITARI , refacere rapida si mult laptic

Oana nastere usoara

Intreba cineva de vitamine, si mie dr mi-a zis sa iau vitamine si fier, iar din experienta de la primul copil cand nu am luat nimic, am avut o cadere de calciu urata, asa ca acum iau deja preventiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

felicitari fetelor care au nascut azi...sa va aduca bebeii numai bucurii...:)!!!!

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Serviti www.desprecopii.com/info.asp?id=5" target="_blank">aici un bebe dulce foc

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Ochidut...asa e si la mine am mese la care mananca si pare satul, dar in 2 ore maxim maxim se trezeste sa pape, alte mese cand sta la san si jumate de ora si tot e flamand...bine, noi mai avem o problema, uneori suge 5-10 minute, cat e mult lapte si curge usor si apoi nu mai are chef...si prefera sa se culce...daca pun eu pompita nu mai reusesc sa scot, dar daca ii vine lui cheful brusc mai trage cateva guri

dar eu nu ma las sa ii dau la fiecare masa completare ca tot sper sa creasca lactatia..ca asa zice toata lumea, asa zic cartile...cu cat il pui mai des la san, creste lactatia...si atunci incerc sa ii dau cat mai des...dar mi se pare ca de vreo 2 zile e si mai flamangios

eu mai am o problema acum...cred ca Andrei a facut diaree face de vreo 3-4 ori pe zi, alteori de 2 ori,dar foarte mult, galben si si-a schimbat mirosul...am crezut ca de la colic baby, acum ma gandesc ca e de la lapte praf eu ii dau nan 1 h.a., ca asa i-au dat in maternitate

vorbesc maine cu pediatra, ca vine sa ne vada...sa vedem ce si cum

sa stii ca si eu am inceput sa iau din nou nutrinatal in seara asta, iau niste capsule more milk plus, comandate pe net, galactogil,ceai de lactatie...spirulina (asta cand si cand )

si bag in mine ca disperata ca sa aiba bebe laptic...si nici nu slabesc, nici pe Andrei nu il alaptez cum trebuie...si prietenele mele se plang ca dau pe dinafara

mami de brotacel Andrei Ioan

Of Racusor! Cate probleme pe capul tau...

Incearca sa te relaxezi!!! Eu cred ca si stresul este un factor......

....ce daca altele dau pe afara de atata lapte?! bucura-te ca bebelusul tau este sanatos si ca mananca si lapte praf. nu uita sa te bucuri de orice clipa langa el.....

sa-ti povestesc! cand l-am nascut pe Raducu, mi l-au dus direct la reanimare si a stat 10 zile.

nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu(sigur mai sunt si mamici care au trecut, trec prin momente mult mai grele)...mergem la 3 ore sa ma mulg, sa-i dau lapte la bibe cu lacrimi in ochi....si am spus ca asta e! sanatos sa fie si voi umbla dupa mine cu bibe, pompa, sterilizator, dar repet! sanatos sa fie!

De atunci am facut progrese si suntem ok! Sunt f multumita de cum a evoluat!

Asa ca relaxeaza-te si bucura-te ca sunteti sanatosi!...si poate vine si mai mult laptic

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am pus si eu cateva poze cu piticul meu

Speram sa va placa!

Oare Crissy ce mai face? mai stiti ceva de ea?

Noapte buna delfinariu!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Sorina vad ca doar ce ai trtecut de 40 de3 saptamani, o sa nasti in curand. E nasoala asteptarea, stiu exact cum e, noi suntem gata pregatite si bebe nu vrea sa vina. Catarina a venit pe lume la 42 de saptamani.

Si eu eram disperata ca nu vroia sa iasa. Acum uitandu-ma inapoi imi dau seama ca nu a fost deloc rau. Nasterea afost usoara 7 ore si eram gata. Bebe a fost sanatoasa si mancacioasa din prima. Important e sa simti miscarile lui bebe.

Elena felicitari pentru delfinasul sanatos, recuperare rapida si sa ajungeti acasa cat mai repede

O romanca in Danemarca

sar'mana de incurajari!!! pana la 42 de sapt nu ma lasa medicul, dar as prefera sa vina el singur fara inducere.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput