BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Felicitari Sheri, Carla, Belu, Andreea! Bravo! Sa va traiasca bebeii, sa fiti sanatosi si va asteptam acasa!

Oana, iti tin pumnii si Doamne ajuta! Sigur o sa fie bine!

Nu am citit din urma, doar am vazut titlu....de azi si de aseara si abia acum am si eu cateva clipe libere sa va felicit si sa va transmit toate gandurile bune, atat proaspetelor mamici cat si viitoarelor mamici.

Sunt alaturi de voi!

Dupa cum bine stiti eu stau f prost cu timpul, daca am o ora, doua libere fac ceva de mancare,dorm,mai imi fac manichiura....

Azi a fost dr. de fam la noi si l-am cantarit pe Raducu si are 2880g. A iesit din spital, martea trecuta cu 2640. Deci a inceput si piticul meu sa ia in greutate

Acum i-am facut baitza, i-am dat tzatza si acum doarmeeee

Va pup!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tina, ma bucur ca Raducu vostru a inceput sa ia ingreutate si e mai bine! Incet, incet o sa isi intre in ritm si o sa-ti vina si tie mai usor!

Succes in continuare cu alaptatul si mai intra sa ne povestesti cand ai timp!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz eu iaurt nu mai mananc de mult pentru ca ma arde f tare pe piept, imi vine inapoi si ziua si noaptea in afara de laptele cu cereale de dimineata de la orice am arsuri, nu imi vine sa cred imi trec toatele poftele cand ma gandesc ce senzatie am dupa ce mananc

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ochidut draga mea...ufff...stiu prin ce treci...am experimentat si eu aceleasi stari la prima sarcina...dar eram si stresata, ce-i drept...

nu vreau sa te incurajez cu laptee raf, eventual consulta si un pediatru bun, sau pe cineva care se pricepe pe aprtea asta de neonatologie...

iar site-ul de care zicea rodi, e scris de un medic neonato de aici din Cluj, un medic f bun...paote te ajuta cu ceva...

ce sa zic...imi pare rau de situatie...pana la urma e doar decizia ta...sper sa fie una buna...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

PUIUT imi pare rau pentru inundatie

saptamana 37 Ducu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Puyutz eu iaurt nu mai mananc de mult pentru ca ma arde f tare pe piept, imi vine inapoi si ziua si noaptea in afara de laptele cu cereale de dimineata de la orice am arsuri, nu imi vine sa cred imi trec toatele poftele cand ma gandesc ce senzatie am dupa ce mananc

Bianca 35 + Andra Maria

Imi pare rau... la mine nu e chiar in halul asta...am arsuri doar noaptea si in special daca mananc ceva prajit sau rosii, pepene seara.

Cu inghetata ai incercat? Dar sa nu fie prea dulce! Sau poate ar fi bine sa iti faci in casa. Nu poti intreba medicul de vreun antiacid gen Rennie?

Ca nici flamanda nu se poate sa stai...

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Imi pare rau... la mine nu e chiar in halul asta...am arsuri doar noaptea si in special daca mananc ceva prajit sau rosii, pepene seara.

Cu inghetata ai incercat? Dar sa nu fie prea dulce! Sau poate ar fi bine sa iti faci in casa. Nu poti intreba medicul de vreun antiacid gen Rennie?

Elena 34+ cu un cuminte

mi sa dat Talcid gen Dicarbocalm, am terminat ogramada de folii, seara de seara adorm cu pastila in gura flamanda nu stau indiferent cat sufar dupa ca mi se face rau si trebuie sa mananc.dar starea aia de dupa ma termina
multumesc mult oricum

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

PUIUT imi pare rau pentru inundatie

saptamana 37 Ducu

Multumesc pentru sprijin! A luat sotul pompa electrica. Deja s-a mai retras apa din curte si de pe strazile din jur, dar la meteo zic ca o sa mai ploua si la noapte si maine!

Voi stati la casa? La voi cum e? A plouat?

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bianca 35 + Andra Maria

Elena 34+ cu un cuminte

Hehehe! Rosii, pepene rosu....vorbiti de lucruri sfinte...

Ce as vrea si eu sa mananc asa ceva si sa am si arsuri....probabil sunt sadica

Daca mananc fructe, legume (care sunt preferatele mele) ii fac rau lui Raducu si mai bine nu mamanc sa am liniste in casa, sa nu-l doara burtica si sa nu stresam baiatul ca sa poata lua in greutate.

Asa ca fetelor mancati acum cat puteti fructe si legume, ca in sarcina e boerie cu alimentatia, pe cand atunci cand alaptezi e f greu.

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Tina, multumim de incurajari!

O sa fie criminal sa nu pot manca pepene!!! Si rosii...

Dar decat colici...mai bine ma abtin

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput