BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui luana081985

Otilia tu ziceai de VBAC eu vroiam asa de tare, si doctorul meu spunea ca o sa incercam tot posibilul, si ce crezi pana la urma, ca a inceput cu pretexte ca o sa fie bebe mare si ca tot la cezariana o sa ajung. Si ca sa scape el, ma trimis la spitalul unde o sa nasc sa imi fac programare si sa ma viziteze cei de acolo ca sunt ei cei care ma asista la nastere, asa ca sunt suparata rau. Eu sper macar sa imi faca o eco ceva, sa vada cat de mare este si toate chestiile, si dupaia sa se ia o decizie. EI spun ca daca prima a avut 4,100 a doua va fi tot asa sau chiar mai mult.

33+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 6 sapt ( eu sper 4)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

La mine a doua a fost cu 600 de grame mai mica. Sa vedem a treia, ca am eco sa verifice greutatea ca e buna pentru VBAC. De aceea nu ma hazardez sa iau vitamine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PUIUT imi pare rau pt inundatii si sper sa nu mai continue ! asta iti mai lipsea acum!!!

aici au fost cateva picaturi azi,si mai rau cald s-a facut in casa,toata caldura s-a ridicat,mooori !! aici stai cu limba scoasa dupa cateva picaturi,si acolo e prapad...

SORINA sper sa se indure bebe si sa iasa singurel
hai ca asa imi era si mie frica de inducere,la prima 40 + 2 zile,la a doua 40+4 zile..si cand s-au pus pe iesit,mai sa nu am timp de spital!
tu ai contractii,burta intarita,ai avut in sarcina intariri dese?

OCHIDUT ii dai completare daca ai ajuns la concluzia ca nu ii ajunge,dar insisti sa stea la san cat se poate,si asa va stimula laptele,daca nu te stresezi ai sa vezi ca laptele se va regla in timp dupa cerintele .poate inca nu s-a facut productia mare,dar niciodata nu e timpul pierdut,in alaptare oricand s epoate imbunatati calitatea si cantitatea laptelui,cu rabdare si mult cam!

TINA ma bucur ca ia Radu in greutate !

RACUSOR daca i-ai dat pana acum acelasi lapte,nu ar trebui sa faca diaree de la el...si acum e si mai riscant sa ii schimbi laptele praf,pt ca poate face diaree cand i-l schimbi brusc,si cum are deja...of,sper sa fie ceva trecator..

RODICA fiecare are ritmul lui de kk,e normal cat zici ca face,important e sa faca!
atat timp cat e cantitate mare,e semn ca mananca bine !

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

Acum am reusit si eu sa citesc si daca nu scriu acum, nu mai scriu ....off cu timpul asta.

Felicitari mamicilor care au nascut azi Andreea84 si Beiustef. Sa le traiasca puiutii, sa fie sanatosi si papaciosi!

Nastere usoara Ooana si multa bafta!
Victo, ca ma intrebai de dpn, de fapt la mine e ca la ooana, um 02.10, dpn 09.07, cred ca am zis gresit initial .

Eu am fost ieri la dr si cica colul s-a inmuiat si s-a scurtat un pic, nu contractii sau altceva. In alta ordine de idei sambata e de garda si cred ca o sa ma duc sa nasc. Sper sa apara si ceva contractii pana atunci, o sa ma agit maine poate poate...

Pana atunci urez Noapte buna si linistita la mamici si la burtici!

georgiana 40+ cu & amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu!!!

Ooana, cred ca ptr tine va fi lunga noaptea... Doamne da sa se hotarasca bb sa vina singur si mai repede...

si la noi au cazut 2 stropi care au ridicat mai tare caldura din asfaltul incins, dar noi am iesit in formula noua la inghetata

mamicutelor, eu mananc si fructe si legume, si pepene, si usturoi... cum am mancat si in timpul sarcinii... inca nu am observat reactii adverse la Isa... dar stau cu ochii in 4... cum sa nu mananc fructe?! atatea vitamine irosite!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

anagia, deci sambata scoatem motatele ptr tine?

sa ne dai cumva de stire sa te incurajam cum se cuvine!

_

Mergi la inceput

si inca ceva, inainte de culcare. sa nu uit s-o felicit pe tina ptr optimism si ptr Raducu, e un dulce cum doarme...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dar azi facem o luna si asa de mult il iubim pe micul lenes ne uitam la el amandoi si ne creste inima...simtim asa ca ne-am implinit si ca viata are un sens...

chiar daca acum suntem cam stresati cu datoriile, cu banii, uitam de toate

am inceput mesajul aseara...acum il termin...am adormit cu tati pana acum iar acum am cerut mancare ca disperatul, un pic de tzitzi si 60 ml lapte praf iar acum ne doare burtica ca am fost prea lacom

azi mergem sa facem vaccinul BCG si au venit rezultatele la testele metabolice si sunt ok

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

si sa nu uit

BRAVO BELU, ANDREEA!! RECUPERARE RAPIDA, BEBE SANATOS SI PAPACIOS SI IUBICIOS!!!

OANA NASTERE USOARA!!!

LARISA...PREGATITA?

Mergi la inceput

tina

ma bucur ca raducu e bine

si noi am trecut de 3 kg

Mergi la inceput

puiutz imi pare rau pentru inundatii

mycya sa treaca arsurile

si eu pap fructe, dar cu limita, cum a zis pediatra...

carmen, de tine uitasem...felicitari pentru ca ai ajuns asa departe inca un pic si vine leti

Mergi la inceput