BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Puyutz ce rau imi pare:( imi aduc aminte de inundatiile alea mari care au fost.sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete

Bianca 35 + Andra Maria

Mycya! Se pare ca la noi in Dobrogea urmeaza o saptamana de ploi...sper sa nu fie ca cea de azi, ca ne face casa varza...Noi stam intr-o casa veche de 50 de ani, din chirpic si fara fundatie, asa ca iti dai seama... Si a mai fost inundata o data in 2005...pluteau toate prin casa atunci...

Doamne ajuta-ne!

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

ne rugam la Doamne Doamne sa nu mai ploua ca a fost jale mare atunci in 2005.fereasca Dumnezeu sa se repete istoria

Bianca 35 + Andra Maria

E mai mare jale acum, in 2010, Mycya! Moldova e sub ape de cateva saptamani, prin Maramures, Harghita e prapad de asemenea... bietii oameni sunt disperati!

Pe noi ne scutise pana acum, aici, in Dobrogea, dar cred ca ni s-a cam terminat norocul... Al meu sot e cu galeata in mana in curte, incearca sa dea apa in strada dar nu prea are succes. Vad ca a inceput sa creasca nivelul apei in curte... O sa avem o noapte palpitanta vad, dar nu din cauza delfinasului

Rodyka nu stiu ce sa zic, decat ca la noi, mai bine ca la voi...

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

of puiutz tare greu.....incearca sa chemati ceva ajutoare...stiu si eu....oricum tu sa stai acolo linistita ca delfinasul e cel mai important!

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

FELICITARI BELUISTEF,RECUPERARE USOARA,MULT LAPTIC SI SANATATE MULTA.BINE AI VENIT PE LUME BEBE YANIS STEFAN,SA FII SANATOS,CUMINTE,PAPACIOS SI SA ITI FACI PARINTII FERICITI!!!F
Sorina in cazul in care nu e corpul pregatit pt nastere te gandesti la cezariana sau inducere?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

puiutz, draguto... daca ati avea unde sa va mai adapostiti din lucruri... cred ca sotul tau e in disperare cand vede cum scoate apa cu galeata pe o parte si pe alta intra iar... nu stiu ce sa-ti spun, am vazut la tv cum e in Moldova si in tara... as vrea sa te incurajez cumva dar nu prea stiu ce sa-ti spun, doar sa ai grija de tine si de emotiile astea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

of puiutz tare greu.....incearca sa chemati ceva ajutoare...stiu si eu....oricum tu sa stai acolo linistita ca delfinasul e cel mai important!

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Larissa, a mai fost un vecin si l-a ajutat pe sotul meu, dar pe cine sa chemi...ca e aceeasi poveste la toti vecinii, toti ar avea nevoie de ajutor.. Sunt si pompierii pe o strada mai sus dar nu fac fata cu motopompele lor... De vina e canalizarea, e prea ingusta teava pentru potopol care a fost

Eu stau cuminte, ca n-am incotro... Am mai impins apa cu matura, dar mi s-a intarit burta imediat asa ca m-am oprit...

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

FELICITARI BELUISTEF,RECUPERARE USOARA,MULT LAPTIC SI SANATATE MULTA.BINE AI VENIT PE LUME BEBE YANIS STEFAN,SA FII SANATOS,CUMINTE,PAPACIOS SI SA ITI FACI PARINTII FERICITI!!!F
Sorina in cazul in care nu e corpul pregatit pt nastere te gandesti la cezariana sau inducere?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE pana la

cezariana fac doar daca intra bebele in suferinta fetala. este pe ultimul loc. daca nu nasc pana luni intram la inducere cu medicul la care ma lasa doftorita mea.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Rodyka, multumesc ca-mi esti alaturi! Da, am scos hainele de prin dulapurile care sunt la nivelul podelei, mai mult nu prea avem ce face, decat sa ne rugam sa nu ne intre apa in casa! Speram din suflet sa nu mai ploua pana maine macar!

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Larissa, a mai fost un vecin si l-a ajutat pe sotul meu, dar pe cine sa chemi...ca e aceeasi poveste la toti vecinii, toti ar avea nevoie de ajutor.. Sunt si pompierii pe o strada mai sus dar nu fac fata cu motopompele lor... De vina e canalizarea, e prea ingusta teava pentru potopol care a fost

Eu stau cuminte, ca n-am incotro... Am mai impins apa cu matura, dar mi s-a intarit burta imediat asa ca m-am oprit...

Elena 34+ cu un cuminte

ca sa te mai inveselesc!

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Sorina, multumesc pentru floricele!

Iti tin pumnii sa nu ajungi la inducere si in nici un caz la cezariana! Poate Bogdanel e baiat intelegator si o sa vina zilele astea de bunavoie

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, ai grija de tine. Sper din suflet sa nu mai ploua, sa nu aveti probleme.

Sorina, ia zi tu, cand iti vine sotioru'? Parca ziceai ca vine weekendul asta, nu? Am io un feeling, asa, ca vine si bebele cand il aude pe tati...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput