BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Felicitari, Adela! Bun venit Iris, sa fii sanatoasa si papacioasa!

Felicitari, Andreea! Bun venit pe lume, Mara, sa te faci mare, sa papi bine si sa asculti pe mami si pe tati!

Felicitari, Belu! Bun venit, Yanis Stefan, voinicule! Sa fii sanatos si ascultator!

Ce de delfinasi astazi!!! Mare bucurie! Tuturor mamicilor refacere rapida, sa vina cu comorile acasa cat mai repede!

Noi avem curtea inundata, in 2 ore de ploaie s-a umplut tot de apa pe aici Strazile din jur zici ca sunt rauri
Daca nu se oprea ploaia ne intra apa in casa, si noi tocmai ce zugravim acum, offf... Sper sa nu mai ploua in seara asta sau la noapte ca sigur ne intra apa in casa

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rodyka, de abia astept sa stau si eu asa relaxata si nascuta cum esti tu si sa incurajez fetele care mai tb sa nasca...

lasa ca-ti vine randul

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

deci io nu mai am nici o contractie nik..m-am linistit...
ma duc sa o invat pe fi'mea un rol ptr maine la o sceneta.

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz ce rau imi pare:( imi aduc aminte de inundatiile alea mari care au fost.sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

HAI, OANA! tRAVALIU USOR!

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

aelita, mycya, sa va zic o faza: de dimineata ies pe balcon si vad ca vecinii si-au luat jos steagurile... mai era al meu si cateva pe terasele mai inalte, am crezut ca le-au luat cu ei cand s-au balacit in fantani, ca sa aflu mai tarziu de la vecinu' ca li s-au furat azi-noapte!!! abia m-am abtinut sa nu rad. Doaaamneeee...

si Ooana se uita la meci aseara, nu? poate s-a agitat prea tare...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

aelita, mycya, sa va zic o faza: de dimineata ies pe balcon si vad ca vecinii si-au luat jos steagurile... mai era al meu si cateva pe terasele mai inalte, am crezut ca le-au luat cu ei cand s-au balacit in fantani, ca sa aflu mai tarziu de la vecinu' ca li s-au furat azi-noapte!!! abia m-am abtinut sa nu rad. Doaaamneeee...

si Ooana se uita la meci aseara, nu? poate s-a agitat prea tare...

_

auzi li s-au furat

pai pentru fetele nerabdatoare oare nu o mai fi vre-un meci asta seara

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Puyutz ce rau imi pare:( imi aduc aminte de inundatiile alea mari care au fost.sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete

Bianca 35 + Andra Maria

Mycya! Se pare ca la noi in Dobrogea urmeaza o saptamana de ploi...sper sa nu fie ca cea de azi, ca ne face casa varza...Noi stam intr-o casa veche de 50 de ani, din chirpic si fara fundatie, asa ca iti dai seama... Si a mai fost inundata o data in 2005...pluteau toate prin casa atunci...

Doamne ajuta-ne!

Elena 34+ cu un cuminte

Mergi la inceput

puiutz, ce ti-e si cu vremea asta... noi murim de cald si ne rugam de un nor sa ne umbreasca macar si la voi toate nenorocirile astea...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Bianca 35 + Andra Maria

Mycya! Se pare ca la noi in Dobrogea urmeaza o saptamana de ploi...sper sa nu fie ca cea de azi, ca ne face casa varza...Noi stam intr-o casa veche de 50 de ani, din chirpic si fara fundatie, asa ca iti dai seama... Si a mai fost inundata o data in 2005...pluteau toate prin casa atunci...

Doamne ajuta-ne!

Elena 34+ cu un cuminte

ne rugam la Doamne Doamne sa nu mai ploua ca a fost jale mare atunci in 2005.fereasca Dumnezeu sa se repete istoria

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput