BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
![]() ![]() BRAVO BELU!!! ![]() ![]() BINE AI VENIT YANIS!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 40+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...![]() |

34+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
larissa_79 spune:
Paula, eu is si la a doua nastere....de obicei lucrurile se intampla mai repede a doua ora. Dar nu e o regula. Oricum....a zis ca nu se stie cat nasc...poate sa mai fie si o saptamana si cateva zile....sau cateva ore. Depinde de bebe de membrane etc. Dar...din punct de vedere col...asta e pregatit!
Eu as vrea sa treaca ziua de 13...cand e nascuta Alexia...dar cum am totusi treaba pana atunci ramane dupa cum vrea el.
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 17 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crispro spune:
Paula,
. Vezi cum e, ca nu se stie niciodata cat e greutatea lor reala. Poate sa iasa mai grasan sau mai slabut decat ce ne zice noua medicul, numa sa fie sanatosi toti... Oricum, tu mergi pregatita pe natural, foarte bine. Parca vad ca te dilati super usor, si una doua scoti bebele. Cumnata mea a nascut un bebe de 3800, natural, fara epidurala, si cu inducere (ca era medicul de garda). SI nu i s-a parut foarte dureros. S-a dilatat destul de repede, de asta nici nu i-au pus epidurala.
Vroiam sa te intreb daca ati mai gasit ceva nume, ca vad ca nu l-ai trecut la semnatura...
Cristina
39+ cu 
rodyka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Mycya FELICITARI BELUUU![]() stiam eu ca dupa ce revin gasesc mesaj cum ca a nascut asa ca imi pregatisem un castron mare cu pepene si m-am pus pe citit ![]() ![]() ![]() HAI OANA!!!![]() ![]() ![]() |
si eu ca tine!!! cu pepenele in brate, am luat mesajele la rand, sa nu pierd sirul evenimentelor!
BRAVO BELUISTEF!!! BUN VENIT YANIS STEFAN!!!
BRAVO ANDREEA! MARA
Ooana, la vesti de travaliu nu am ajuns inca... dar daca ti s-a rupt apa, stai linistita ca o sa nasti in curand, altfel bb poate intra in suferinta fetala...
mai citesc si mai revina... daca nu mi se blocheaza iar calculatorul...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Belu felicitari!!!

Larisa nu-mi vine sa cred!! Uau, deci intri pe lista a doua, fetele cine face lista 2???
Si eu am contractii, pana acum le suport dar sunt din alea dureroase!! Cam 5-6 pe zi plus cele nedureroase!!
Deabia miercurea viitoare am control pe masa!
Oana curaj!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
paula_m spune:
Cristina, chiar nu stiu ce sa fac...toata ziua caut nume pe net, dar sunt aceleasi liste, aceleasi nume peste tot, doar ca nu ma pot hotari nicicum...intotdeauna mi-a placut Andrei, si mie si sotului, dar mai avem inca 2 Andrei pe scara blocului, asa ca l-am scos...am facut si liste, cum mi-a zis Carmen acum mult timp...spunem numele cu voce tare sa vedem cum suna, dar degeaba...acum am ramas la Robert sau Robin sau Tudor la care adaugam Ionut sau Stefan. Eu sper ca , cand il voi vedea sa pot hotari ce nume i se potriveste.
Larisa, pana acum ma ghidam dupa Oana( stiam ca dupa ce naste, mai am cam 2 sapt)...acum ca naste , tu vei fi '' farul meu calauzitor''
. Adica stiu ca imediat dupa ce nasti tu urmez eu.Deci stai cumintica, nu mai face mult efort, sa nu nasti chiar atat de repede ...si vrei sa participi la ziua Alexiei, nu?
Paula,
37+ cu
,
AMR 18 zile

rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Una peste alta vad ca am inceput sa am si contractii dureroase....dar neregulate |
eu eram cu tel in mana, vedeam la ce interval vin... si numaram in gand secundele in timp ce respiram ca la carte
dar daca esti acasa, incearca www.contractionmaster.com/" target="_blank">socotitorul asta
crispro, vesti bune, felicitari!!!
mamicilor, si eu credeam ca nu am destul laptic, ca sanii nu mai sunt nici asa de mari si tari ca inainte (macar nu mai sunt durerosi...), uneori strang de ei si abia daca picura... dar daca iau pompita sau daca o pun pe Isa la papat, isi fac treaba pe moment foarte bine! ii curge delfinasei laptele pe la coltul gurii si apoi doarme linistita si mai bine de 3 ore... a si luat in greutate, deci este! si ea e indragostita de titi lui mami ca mai molfaie asa in joaca razand prin somn, si titi o iubesc pe Isa ca de cate ori o iau in brate sa pape sau s-o schimb (si e oarecum aproape de ora mesei) simt mici intepaturi si in secundele urmatoare incepe sa curga robinetul...
ce vroiam eu sa intreb: daca in primele 2 sapt facea kk aproape la fiecare masa cate putin, de cateva zile face doar de 2, cel mult 3 ori (dar in cantitate impresionanta...). e normal? ca eu nu-mi amintesc de acum 9 ani si in jurnalul printesitei n-am notat chestiile astea
_
crispro spune:
Asa si eu cu numele, imi place Vlad... Dar parca tot ma mai gandesc... Parca e facatura... Deschid forumul DC si apare sus reclama- alege numele copilului, bla, bla... Incepe lumea sa ma intrebe mai des cum il va chema... Of... Si eu sper ca dupa ce se naste si il vad, imi dau seama cum sa il strig. Tot imi amintesc de povestea Tinei, cum zicea matusa-moasa in timpul nasterii: "Hai Tudorel, hai mama!", si asa si-a dat seama ca nu ii place numele asta
. Mie imi place Robin, e frumos, dar sotul vrea numai nume romanesc. Imi place si Tudor, si Andrei. O sa vezi tu cand se naste, important e ca ai de unde alege, ati hotarat ce va place amandurora.
Cristina
39+ cu 
rodyka spune:
ma uit la AMR-urile voastre... al meu ar fi fost 10 zile, cred ca acum aveam si eu morcovi cu tot cu frunze...
dar asa, in galerie, am emotii la fel de mari ca ale voastre, mai ales ca eu am trecut de 2 ori prin ele, in situatii diferite...
hai fetelor, de-acum sunteti pe lista 2...
_
paula_m spune:
Rodyka, de abia astept sa stau si eu asa relaxata si nascuta cum esti tu si sa incurajez fetele care mai tb sa nasca...![]()
Paula,
37+ cu
,
AMR 18 zile