BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
Mycya spune:
Larissa inseamna ca tre sa tinem majoretele pe aproape si pentru tine
Bianca 35 + Andra Maria
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Si acum despre mine... Tocmai m-am intors de la control la ginecoloaga....si....nu mai am col ba mai e si deschis. A mai ramas un cerculet acolo si ditai deschizatura....dar cica nu stiu cum inca nu e dilatatie. N-am cerut detalii. De acum pot sa nasc oricand teoretic...nu se mai poate pronunta....ii trebuie doar un mic bobarnac lui bebe. Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 17 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Ori dai bobarnacul acum sa nasti pana la ziua lui Ale. Ori tii picioarele incrucisate. Dar parca te vad ca-i faci cadou un fratior de ziua ei , cel mai original cadou
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
Otiliav spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Mesaj de la Oana: "Astept in continuare. Abia am dilatare 2 cm si am primit si o perfuzie cu glucoza. Sper sa mearga mai repede de acum. Va tin la curent" Hai Oana! Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 17 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Super Oana a inceput sa se dilate. Mai are putin si i se pune epidurala cred.
Ce frumos cum vin delfinasii, in
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
crispro spune:
Bravo, Elena! Bine ai venit, Yanis Stefan! Sa fii sanatos, si cuminte!
MOv, ce frumos e Mihnea! Si zambeste, scumpul de el! Sa creasca mare si sanatos, si papacios, sa va aduca numai bucurii!
Larisa, cumintica pana dupa 13! Sa ii serbezi ziua lui Ale, si apoi poate sa vina. In rest e bine bebelu, nu? Pregatit?
Am fost si eu azi la nenea doftoru' de aici, suntem bine, doar ca lichidul e putin, si placenta deja imbatranita - grad 3. Are 3250 grame,in sfarsit e marisor... A zis ca poate sa vina oricand, sa nu ma speriu, si sa fiu curajoasa. Vedem luni, cand merg la doctora cu care nasc, sa hotaram daca il grabim ori ba. Pana atunci, ma bucur ca a mai crescut, si ca e bine!
Paula M, deci e totul ok la tine... Ti-a mai zis de greutate, cat are acum bebelu? Se asteapta sa nasti mai iute sau nu?
Cristina 39+ cu
aelita spune:
Felicitari,ELENA !!! Bine ai venit pe lume Yanis !!!
Felicitari, ANDREEA !!! Bine ai venit pe lume,Mara !!!
Hai OANA !!!
Bravo,mamicilor !!!
34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Ori dai bobarnacul acum sa nasti pana la ziua lui Ale. Ori tii picioarele incrucisate. Dar parca te vad ca-i faci cadou un fratior de ziua ei , cel mai original cadou Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra |
nu'sh daca v-am zis...dar fi'mea o tot tine una si buna ca bebe vine de ziua ei. Noi tot i-am explicat ca abia dupa ziua ei vine...insa ea zice ca de ziua ei....acum stiu si eu. Incerc sa ma comport normal. Oricum maine am multa treaba ca sambata ii facem ziua Alexiei...voi cumpara cam tot...dar na....tot e de alergat agitatie...una alta. Vedem...cum vrea Bunul Dumnezeu! Asa m-am emotionat ca nu stiu pe ce sa pun mana sa fac mai repede!
Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
baby78 spune:
Felicitari,ELENA !!! Bine ai venit pe lume Yanis !!!
Felicitari, ANDREEA !!! Bine ai venit pe lume,Mara !!!
Hai OANA !!!
Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin
AMR -3
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui crispro Bravo, Elena! Bine ai venit, Yanis Stefan! Sa fii sanatos, si cuminte! MOv, ce frumos e Mihnea! Si zambeste, scumpul de el! Sa creasca mare si sanatos, si papacios, sa va aduca numai bucurii! Larisa, cumintica pana dupa 13! Sa ii serbezi ziua lui Ale, si apoi poate sa vina. In rest e bine bebelu, nu? Pregatit? Am fost si eu azi la nenea doftoru' de aici, suntem bine, doar ca lichidul e putin, si placenta deja imbatranita - grad 3. Are 3250 grame,in sfarsit e marisor... A zis ca poate sa vina oricand, sa nu ma speriu, si sa fiu curajoasa. Vedem luni, cand merg la doctora cu care nasc, sa hotaram daca il grabim ori ba. Pana atunci, ma bucur ca a mai crescut, si ca e bine! Paula M, deci e totul ok la tine... Ti-a mai zis de greutate, cat are acum bebelu? Se asteapta sa nasti mai iute sau nu? Cristina 39+ cu |
nu'sh cat de cuminte pot fi maine cand am de cumparat n-spe lucruri ....si nu stiu cat de cuminte pot fi sambata cand o sa am 5 fetite si 2 bebei in casa plus parintii lor. o sa ma stradui... poate totusi mai sta bebe cateva zile...nu mai trec pe la garsoniera...decat spre sfarsitul saptamanii viitoare...ca pana acum si-a facut treaba! Slava Domnului!
Una peste alta vad ca am inceput sa am si contractii dureroase....dar neregulate de la emotii cred...nici nu stiu cum se face cronometrarea. Ma duc sa bag niste inghetata poate ma linistesc!
Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
aelita spune:
Din cate am inteles daca a fost bine umflata si vascularizata zona e posibil sa te stranga ata cu care a cusut, pentru ca tesuturile isi revin la dimensiunile normale iar ata nu e elastica, poate ramane stransa intr-un loc. Asta pana face ata poc. Parca Aelita zicea ca s-a dus sa i-o taie. Ii dadeam cu crema de galbenele si ceai de pelin/galbenele. Eu am fost norocoasa, nu prea am simtit epiziotomia. La 2 zile dupa nastere am condus masina pe autostrada inspre casa. |
da.la control mi-au zis ca e prea stransa ata si de-aia nu mai puteam in nici o pozitie,si mi-au scos firele.intr-o zi nu am mai avut nimic.
la a doua nu au mai cusut asa si nu am simtit nimic din prima zi.
nu e taietura dureroasa cat sunt nenorocitele alea de atze !!
34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
paula_m spune:
Cristina, felicitari pt vestile de la dr, o sa vezi ce flacau grasut se face. Important e ca Vlad e bine, stie el cand sa vina...(sper ca am retinut bine numele)
Eu nu l-am mai intrebat nimic pe dr, mi-a zis ca masuratorile le facem sapt viitoare, dar oricum am hotarat sa nasc natural, indiferent de marimea lui. Am intrebat doar daca am vreo sansa sa nasc mai repede de termen, mi-a zis ca orice e posibil, dar nu cred sa scap mai repede...asa ca Larisa.
Cred ca tb sa devin mai activa, sa mi se scurteze si mie colul...dar mi-e atat de lene...
Paula, 37+ cu ,
AMR 18 zile