BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
btz_ovi spune:
Sorina exact asa mi-a zis si dr mea gine,maine aflu exact ce si cum.Sper sa vina de la sine bebeii,fara induceri sau cezariana.
Puiutz off,pe langa problemele financiare care spuneai ca le aveti asta va mai lipsea 
.Multa bafta si rabdare 
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE
pana la 
ochidut spune:
Felicitari Belu!!
Puiutz, imi pare rau de problemele cu apa, sper sa nu se agraveze si sa reusiti cat mai rapid sa o dati afara din curte.
Eladeea, multumesc iubita pentru sfaturi si pentru articol. Stiu ca stresul nu face bine, dar nici nu pot sa nu fiu suparata. Stiu articolul, ca am citit tot ce se putea citi: Spock, Capraru, Cartea bebelusului si alte multe articole pe net. Nici nu stiu ce sa mai fac...
Pana acum nu aveam certitudinea si mai dadeam si vina pe copil ca nu suge mult, ca e lenesa, ca adoarme
. Cred ca am mai tinut-o si flamanda cateva zile, fara completare ca sa o stimulez sa ii fie foame si sa suga mai des si mai mult la san
. Da de unde...nu a crescut productia, iar ea niciodata nu vrut sa se trezeasca mai des, orice tehnica am adoptat; plus ca a si stagnat in crestere, asa ca am hotarat sa ii dau completare in mod serios.
De unde stiu acum ca nu am lapte:am facut proba suptului toata ziua, alaltaieri si ieri si azi, la fiecare masa. Au fost cateva mese la care a luat si 50- 70 ml dar au fost si mese unde a luat de la mine doar 10, 20 sau 30 ml. Iar ea mananca cam de 8 ori pe zi, maxim 9 (f rar ajunge la 9 mese). Initial am crezut ca nu suge ea cu forta, asa ca am pus pompa si am tras din greu. Nu a mai iesit mai nimic, maxim inca 10 ml, deci saracul copil chiar nu mai avea ce suge.
. Bineinteles ca dupa o astfel de masa de 20-30 ml copilul plange si cred eu ca e clar ca plange de foame si nu din alt motiv, isi baga si toata mana in gura si o suge. Intr-adevar, asa cum zice articolul, dupa alte semne nu aveam cum sa imi dau seama si de aia am apelat la proba cantarului si apoi pompa. Ea sta cu sanul in gura si trage din el, au fost dati cand ii dadea drumul si avea gurita plina de lapte dar cand o puneam la cantar arata doar 20-30 ml. Cand o luam de la san era aparent linistita dar cand o puneam in patut, dupa o astfel de masa mult redusa, incepea sa planga. Am citit apoi ca daca nu e suficient lapte, copilul tot poate sa traga din san, din reflex, plus ca orice picatura ii da placere si daca nu mai e adoarme asa la san, pentru ca se simte confortabil. Odata pus in pat, isi da seama ca nu e satul, se trezeste si incepe sa planga. Exact asa mi se intampla si mie.

Mamici cu experienta, daca mai aveti orice sugestii, sfaturi..
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Btz, Ochidut, va multumesc pentru sprijin!
Ochidut, ce rau imi pare ca nu ma pricep sa te ajut cu vreun sfat! Poate ca in cazul tau chiar trebuie sa ii dai completare micutei, mititica de ea! Pediatrul ce spune? Mai incearca si cu alt pediatru daca acesta nu te multumeste, o a doua parere poate fi de folos! 
Elena
34+ cu un
cuminte
AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
puiutz_mic spune:
S-a dus sotul la Metro sa cumpere o pompa electrica sa dam apa afara din curte. Sper sa nu coste o avere...off.
A incercat si mai devreme sa iasa cu masina dar strazile erau necirculabile...sper sa reuseasca acum, ca deja aud tunete noi. Macar sa dam afara apa asta, daca tot e sa vina alta...
Elena
34+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Vreo veste despre Oana?
Elena
34+ cu un
cuminte
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Mamici cu experienta, daca mai aveti orice sugestii, sfaturi.. ![]() |
ochidut, intai de toate relaxeaza-te. stiu ca pare greu cand bb plange in patut, sper sa te ajute cu ceva site-ul www.alaptare.home.ro" target="_blank">asta
ASA INCEPE:
E prea multa lumina si e asa de frig,
Sunt singur fara tine si mai tip un pic.
Dar n-o sa ma supar sa stii,
Daca tandru m-alinti īn brate ma tii,
si din somn ma trezesc si prind
Sānu-ti cald ce pe obrajori īi simt.
Iar daca m-agit, caut si mi-e sete,
Sa ai rabdare, māngaie-ma cu blāndete,
Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai,
Atāt īti cer mamico, de la tine īn dar,
si īti promit ca nici n-o sa mai plāng,
Mamico! Da-mi odata sa manānc
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui crispro Puiut, ai grija de tine. Sper din suflet sa nu mai ploua, sa nu aveti probleme. ![]() Sorina, ia zi tu, cand iti vine sotioru'? Parca ziceai ca vine weekendul asta, nu? Am io un feeling, asa, ca vine si bebele cand il aude pe tati... Cristina 39+ cu ![]() |
a fost sotul, a si plecat!!!! se pare ca al meu delfinas nu a fost prea impresionat de taicasu'. mai ales ca dupa taicasu' poate sa se nasca si la 42 de sapt. "stie bogdan cand trebuie sa vina, ai rabdare"

40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Sorina exact asa mi-a zis si dr mea gine,maine aflu exact ce si cum.Sper sa vina de la sine bebeii,fara induceri sau cezariana. ![]() Puiutz off,pe langa problemele financiare care spuneai ca le aveti asta va mai lipsea ![]() .Multa bafta si rabdare ![]() 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 5 ZILE pana la ![]() |
40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
puiutz_mic spune:
Crispro, multumesc pentru incurajare! 

Elena
34+ cu un
cuminte