Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

salutare mamici frumoase si floricele de liliac.....
wow cat ati scris...am de recuperat un capitol jumate.....
LENA, NANA, CRIS09...MULTI PUPICI, MULTUMESC DE INCURAJARE, SUNTETI NISTE DULCI....
noi suntem in toi cu bagajele.....uffffff...ca multe mai sunt
mental mi-am mai revenit......asta e, iubi initial a venit in spania pt ca asa am vrut eu( uram romania, si mentalitatea de la noi), iar acum ma intorc si eu in ro pt el......give and take!!!!
LENA IUBITA.... fata doarme, chiar bine, de 2 nopti doarme pe la 12, dupa baita si se trezeste la 6-7.....dar eu mor de somn...nu stiu ce am, inainte nu le aveam cu somnul, nici macvar in sarcina....eram foarte activa, insa de cand am nascut....atipesc cu fata in brate cand ii dau papa.....FOARTE CIUDAT.....mi-e si frica sa nu o scap....
am fost la dr......si trebuie sa-mi fac niste analize....profit si eu de asigurare pe ultima suta de metri.....adevarul este ca se intampla ceva ffff ciudat cu mine....am dureri de spate, ficat , splina.....ma doare capul intr-o veselie.....faza cu somnul, si inca ma doare si ma ustura cand fac pipilik......toate relele la mine sa-u strans
aproppo de nume....eu ii zic la fata minibau, pt ca o zi e ca mine si 2 zile e ca iubi.....cand e ziua in care seamana cu mine, face un babau.....wow...maraie, plange....nu doarme....il face pe tac-su cu capul ...e nervoasa....se zgarie, isi trage pumnisori in guritza, se trage de par...toate de nervi.....ce mai...BABAUL INTRUCHIPAT!!!!
DAR....cand e in zilele cand seamana cu iubi.....doar doarme, papa si face kk...
ma duc afara cu minibu.....tuturor

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Maribell, iar am scris in acelasi timp
Succes la impachetat si mai ales sa iti iasa bine analizele.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna, dragelor!

Iata ca am aparut si noi, in sfarsit, desi v-am tot citi cu apasat pe butonul de care zicea Ioana e mai greu.

R_ocsy, ca tu intrebai de noi, aici suntem, numai ca mai greu cu scrisul. Imi pare tare rau sa aud ca Sofia e asa nelinistita, sper sa vina zile mai bune si la voi cat de curand.

Cristina, multumim de urari! Vreau sa urez si eu La multe lunite pline numai de soare si bucurii puisorilor care astazi implinesc o lunita de viata: Patricia Andreea de Crissy_C, Bianca Maria de lenabum, Eliza Alexia aly_ , Raluca de siminoc.

Si pentru ca si noi implinim o lunita astazi va invitam pe toti/toate bebici si mamici la o felie maaareeee de tort.

Despre noi: suntem f bine si noi (eu si tati in noua formula cu bebe) dar mai ales bebe. Acum vreo zece zile a avut bebe un puseu de crestere cred, ca vreo cateva zile a fost cam marait in timpul zilei si a inceput sa manance muuuuuulllllttt!!! Saptamana viitoare mergem si noi la control la pediatru sa vedem cat am crescut si ce trebuie sa mai facem in continuare (vaccinuri, etc.), mie mi se pare ca a crescut super mult si in inaltime si in greutate, deja am schimbat pampersii ca ne-au ramas mici si niste body-uri la fel. Intre timp l-am mutat in camera lui noaptea, ca pana pe la vreo 3 saptamani am avut un alt patut pliant la noi in camera si dormea acolo cu noi in camera, acum doarme super bine la el in camera, si cu interfonul eu il aud imediat, si totul e ok, dorm si eu mai fara grija. Asta noaptea. Ziua de vreo cateva zile copilul meu doarme NUMAI pe burta, desi si astia aici interzic, mi-a zis pediatra in mod deosebit sa nu-l las sa doarma pe burta, de cateva zile nu mai vroia sa doarma nicicum ziua. Asa ca am luat patutul pliant de care va ziceam de la noi din dormitor, l-am pus in sufragerie, ca aici imi fac eu treburile, calc, gatesc (ca bucataria e din aia deschisa), aici am pc-ul, tv-ul etc. si deci il pot vedea si doarme cate 4-5 ore legate asa, se scoala, mananca si iar somn. Si trai neneaca pe mine in felul asta!!! L-am urmarit in primele zile si isi intoarce capul singur de pe o parte pe alta fara dificultate, el a inceput sa-si intoarca capul de pe o parte pe alta de la o saptamana (dar tinut in brate) si a inceput sa si-l ridice cate putin pe la vreo 2 saptamani, asa ca nu am nici o teama (desi am avut la inceput oho!!!) ca as putea sa-l gasesc cu fata in jos, desi repet, e tot timpul sub ochii mei. In rest, isi pastreaza obiceiul de copil cuminte, nu are colici, nu pierd noptile cu el, a avut si el vreo 2 nopti pana acum in care m-a tinut treaza vreo 2 ore, insa pe mine ma si ajuta sotul f mult si ziua cand e acasa si noaptea cand se mai trezeste bebe. Asa ca de-acum daca isi pastreaza bebe obiceiul sper sa fiu mai activa.

Cate o pentru mamici si cate un pentru bebici.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Theo, multumim si noi de urari , ce bine ca bebe Stelios e asa cumintel, si Patricia cam la fel, doar ca puseul de crestere cred ca a fost zilele trecute, se trezea ziua cam la o ora o ora jumate si vroia papa. Noaptea nu prea am treaba cu ea, adoarme la 22.00 dupa o masa luuunga si azi dimi s-a trezit la 4.30 sa mai pape, dupa care iar somn vreo 2 ore jumate.
E bine ca il ai pe tati si ziua, si al meu a stat 3 sapt cu mine si taaare bine a fost.

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Felicitari sarbatoritilor de astazi: bebe Patricia, bebe Eliza Alexia, bebe Bianca Maria, bebe Raluca si bebe Stelios!
Maribell, spor la facut bagaje. Nici eu inca nu mi-am revenit dupa nasterea asta. Am o oboseala cronica, mii somn mai mereu, am dureri de spate ca seara dupa ce le fac baita la fete cad lata. Referitor la dureri (nu usturime?) la urinat, ar putea fi o infectie. Profita de asigurare, dupa cum ai spus, da analizele si consulta un medic.

Arturica, merci pentru raspuns. Sper si eu ca e normal faptul ca doarme atat. Poate cand mai creste o sa aiba mai multa treaba.

nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Felicitari sarbatoritilor de astazi:bebe Patricia, bebe Eliza Alexia, bebe Bianca Maria, bebe Raluca si bebe Stelios

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Doarme de o ora ; nu imi vine sa cred cate am putut sa fac in acest timp .

Cu contraceptia : voi lua cerazette incepand din 10 august, pana atunci pentru ca alaptez ovarele imi sunt "adormite". Nici eu nu ma omor dupa pastile dar decat steriletul , mai bine asa.
Cusa : parca tu intrebai .
Dr. mi-a dat unda verde pentru sport. Mi-a zis ca pot sa fac absolut tot ce doresc. De atunci imi tot propun sa incalec steperul de acasa dar nu m-a lasat d-ra ( la sala, peste cateva luni cand mai creste mandra si termin cu alaptatul, nu de alta , dar acum as fi numai cu gandul la ea; plus ca ar trebui sa o las cu socrela , care comenta intr-una cand nu eram insarcinata ca ce imi trebuie mie sala dar acum ... cum sa las copilul acasa si sa merg la sala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nati, Rocsy, multumim de urari!
Rocsy, pai la ce activitate continua ai tu acolo, cred ca nici nu ai nevoie de sala!

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Micuta mea e super plangacioasa de cand am venit de la pediatru... I-am dat siropelul de tuse, i-am pus ser in nasuc si pe urma i-am aspirat mucisorii (nu foarte multi, dar am scos ceva mai multi decat ieri). Am avut programare la medic la 11:15, bineinteles am intrat in cabinet pe la 12:30 . Dupa ce mama naibii se mai fac programari?! Numai eu stiu cum am tinut-o in sala de asteptare, printre o gramada de copii bolnavi care faceau o galagie infernala; erau copii mai mari care alergau non stop si ma tot trezeam cu ei calare pe mine "sa vada pe bebe" in timp ce mamicile lor nu aveau nicio reactie, povesteau intre ele fara sa-si supravegheze copiii . Boscuta saraca ar fi vrut sa doarma, dar va dati seama ca mai mult s-a chinuit. Am intrat in cabinet si am gasit o doctorita destul de zambareata, dar comunista rau - a trebuit sa ii repet fiecare lucru de doua-trei ori si tot nu tinea minte, plus ca dupa ce i-am dat scutecelul jos sa se uite la solduri mi-a spus sa ii pun repede pampersul sa nu faca pe ea sa murdareasca - pai cum te uiti la incheieturile copilului prin ditamai pempersul ?! Si daca tot iti platesc nenorocita asta de consultatie te kci pe tine pentru un scutecel paturica?! In fine, concluziile au fost urmatoarele: eu sa ma duc sa-mi fac niste analize, ca sunt palida ca o stafie, ca sigur sunt anemica; sunt "buna de lapte" - copilul este cam marisor pentru doua luni, a crescut prea brusc si in consecinta este cam rahitica, fontanela ii e cam mare (putin mai mare decat o moneda de 50 de bani, la ai vostrii cum e?) si toracele parca evazat si ca sa ii dau 6 picaturi de vigantol pe zi daca vreau sa nu i se turteasca capsorul ; despre raceala mi-a zis ca e doar o rinita (se tuseste de la rinita?! ca fetita mea tuseste...) si sa ii dau sumetrolim (biseptol) 2x2ml si paxeladine 2x1ml. Despre vaccinarea de doua luni mi-a zis ca nu prea are habar, ca asta e treaba medicului de familie (a mea tocmai a nascut si nu am cu cine ma consulta, ca in locul ei e o tuta care habar n-a avut sa-mi completeze concediul de maternitate), dar ca stie ca ar fi ok un vaccin hexacumva, nu stie exact, dar promite sa se intereseze pana mergem la control. Buuuuun, plecam in sfarsit si ne ducem la farmacie, unde farmacista refuza categoric sa imi dea paxeladine, ca asa ceva nu se administreaza decat la copiii de peste doi ani!!! Ne da in schimb un alt sirop, stodal - homeopatic dupa cate am vazut eu ulterior pe cutie. Deci, am hotarat sa ii dau doar stodalul (3x2ml) si sa ii aspir nasucul: apropo, cand i-am zis pediatrei ca ii curat nasucul cu batista bebelusului a luat-o ad literam , mi-a zis ca nu o sa reusesc nimic cu batista, sa folosesc pompita . Daca nu ii trece in doua-trei zile, mergem la alt pediatru, oricum trebuie sa discut cu cineva despre vaccinare, ca fata mea face doua luni duminica!

Ioana, si eu fac dus cu piticot! Si mama, mama, ce ne place la amandoua !

Rocsy, eu am avut acuma un piculet de liniste, ca nu s-a simtit bine; in rest, jur ca am momente in care imi plezneste capul de durere de cat de tare si de mult plange! Si sa stii ca a mea nu raguseste, pe zi ce trece vocea ii devine tot mai puternica... Azi nu plange prea intens, insa cu atat de multa jale, si atat de multe lacrimi, ca simt ca tot sufletul mi se frange ! O sa incerc sa iesim sa ne plimbam, poate ne mai linistim.

Ruxi, si sper sa va faceti bine repejor!

Pupici la toata lumea !

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Nana : fara suparare dar pediatra respectiva e pe langa cu mult !!!
Eu nu as mai merge a doua oara la ea. Te rog cauta alta , ca asta e cam tampitica ... atatea prosti nu mi-a fost dat demul sa aud dintr-o data .

Mergi la inceput