Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Crissy_C spune:
Offf, Nana, nu suna prea 'profesionista' dr-ita asta, poate ar fi bine sa o mai vada cineva pe Ubirici. Stodalul e intr-adevar bun, si mai e un siropel si mai bun tot natural, se cheama GrinTuss.
Sper sa treaca repede raceala sau rinita ce o fi, si odata cu ea reprizele astea de plans, of of
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
arturicii spune:
Nana, sa se faca bine repede micuta!
Pediatrul nostru a tratat baietii inca de cand erau mici mici cu aerosoli. Eu iti recomand acest tratament. Insa trebe sa gasesti un pediatru care stie sa prescrie.
Stodal le-am dat si eu la tuse, nimic altceva.
E posibil ca tusea sa fie de la secretii, pt ca se ineaca.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie
NicoletaB spune:
Am venit si noi de la pediatru!
avem 4 kg, daca in primele 2 saptamani am luat 250 grame, am recuperat ce am dat jos in spital, acum am luat in urmatoarele 2 saptamni 550 grame.
Am optat pt infarix, doctora da comanda, cand il primeste mergem sa -l platim si-l facem inainte de botez ca nu care cumva sa racim la botez si sa amanam.
Se pare ca nu-mi da concediu medical, asa ca de pe 14 septembrie ori ma intorc efectiv la munca sau intru in CIC pana pe 1 ianuarie.
Sa vedem ce o fi si la munca, mama lui de serviciu ( nici nu concepeam sa nu stau cel putin 1 an cu copilul acasa!)
Mamica lui Mihai Rares
NicoletaB spune:
Apropos, se pare ca si pediatii au primit BCG pt a vaccina ce nu s-a facut in spitale!
Noi l-am facut ieri, si ne trecuse pe lista ei pt vaccin. Era suparata ca primise doza pt 20 copii si avea mai putin de atat nevaccinati, dar trebuie sa justifice doza pt 20!
Mamica lui Mihai Rares
taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach please help, sunt stresata Matei doarme de aseara de la 22...s-a trezit la aproape fiecare 2ore sa pape in acest interval dar apoi adoarme sa ma crizez sau e doar o faza? nu sunt obisnuita cu atata somn mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
vero pai si-a mea la fel face doarme si mananca,ziua sta cateva ore treaza si se uita pe pereti in rest somn la greu....si somnul creste ca a mea mananca fff putin comparativ cu ceea ce scrie la carte si uite ca e pe plus la greutate asa ca am concluzionat:de la somnnu mai zic ca sforaie si mami o data cu easi ce bine e....asa ca nu te criza fi fericita
http://emma-antonia.weebly.com/
n_a_n_a spune:
Rocsy, jur ca nici eu n-am mai dat peste asa medic dus cu sorcova! Mi-e ciuda ca mi-am pierdut atata timp azi pe la usa ei! Si cand te gandesti ca am ales-o pentru ca are o multime de atestate si specializari de la ecografie la diabet!!! Si trebuie sa imi gasesc neaparat un pediatru care sa imi vina acasa, ca eu nu ma mai chinui cu fata pe la usa nimanui, prefer sa dau un ban si sa "stau in fata".
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
n_a_n_a spune:
Crissy, Ioana , mersi de sfaturi!
Nico, ati inceput sa luati si voi fain in greutate []! Vezi sa nu creasca si Rares pre "brusc" ca si Adelina mea .
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare mamici si bebici ! apropo, cand i-am zis pediatrei ca ii curat nasucul cu batista bebelusului a luat-o ad literam , mi-a zis ca nu o sa reusesc nimic cu batista, sa folosesc pompita raguseste, pe zi ce trece vocea ii devine tot mai puternica... Azi nu plange prea intens, insa cu atat de multa jale, si atat de multe lacrimi, ca simt ca tot sufletul mi se frange ! O sa incerc sa iesim sa ne plimbam, poate ne mai linistim. Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 |
buuuna pediatra....e de plans nu de ras....schimb-o urgent
taty_ana spune:
in legatura cu starea de somnolenta....si eu am problema asta,as dormi cre ca 24 de ore neintoarsa desi am un bebe care nu ma solicita noaptea...de ex aseara a adormit la 11:30 s-a trezi la 5 i-am dat papa a adormit instant pana la 8 iar papa si somn pana la 10:30 cand n-a mai vrut sa doarma iar eu abia abia am reusit sa ma trezesc,doamne cat as fi vrut sa mai dorm....da am recuperat la pranz cu bebe vreo 3 ore.....ei ce ziceti???nu am boala somnului???inainte nu eram asa
cris_09 spune:
Am venit de la doctor:FIZIOTERAPIE de luni(ca azi nu am avut timp,pe motiv de bebe)
Pana atunci Fastum Gel si supozitoare cu Diclofenac(din prorie initiativa)
Poate imi trece pana luni totusi
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)