Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nana, stiu ca nu e de ras, ci de plans, dar ai fost tare comica cum ai povestit . cred ca madame aia si-a luat atestatele cu spaga, altfel nu se explica . cred ca si noi stim mai multe decat ea. si cum naiba nu stie despre vaccinuri, pai nu e domeniul ei tot ce tine de sanatatea copiilor? bine ca stie sa-ti dea paxeladine la copil de 2 luni, dar habar n-are macar cum se numeste vaccinul ala. . sa ne tina DD copiii sanatosi, ca altfel- cand ma gandesc ca sanatatea copiilor nostri atarna de "doctori" ca astia, mor!

mare e gradina lui Dumnezeu, si multi ii mai sar gardul ...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hello din nou!

Sa felicit si eu sarbatoritele si sarbatoritii de azi:
La cat mai multe lunite frumoase, cu sanatate si noroc si multe bucurii aduse parintilor vostri:
bebe Patricia Andreea de Crissy
bebe Stelios de Theophilina
bebe Bianca Maria de Lenabum
bebe Eliza Alexia de Aly
bebe Raluca de Siminoc

La noi, succes total: gasit si hainute la Kiabi (am luat un set, sa fie, nasa a zis ca va merge totusi maine sa-i ia hainute), am gasit si un "set de botez" la Zet. Cam scump, insa are de toate si nu mi-am mai batut capul: prosop de bebe, panza, fasa, sapun, sticluta de ulei (banala, am gasit in alta parte si am luat una mult mai draguta), un body, caciulita si bavetica. Am gasit si o cutiuta in care sa punem cuciulitele (pe care le ia tot nasa), asa ca maine mai am doar maruntisuri Multumesc inca o data, fetelor, chiar am avut spor.

Alysh, haha, ce dragut ca ne-am si vazut (fara sa stim), doar ca eu aveam impresia ca venisei sa nasti, parca zicea dr ca trebuia sa vii la 5.jumate si tu venisei la 5, nu? Ma si gandeam la ce ore mai face nasteri domn dr Si ce coincidenta, amandoua la dr Ion, amandoua cu baieti (cate 2)amandoua cu mastita, pe Vlady l-ai nascut tot cu domn dr? Eu am o parere ff buna despre d-sul..

Vero, si Tudor mai are zile asa, eu zic ca Mateias al tau e bine sanatos; oricum, esti cu ochii pe el, dar daca nu mai apare altceva, nu-i bai; copilul daca nu mananca si nu doarme e o problema, invers nu cred ca-i ceva de ingrijorat

Nico, despre ata de control la sterilet nu stiu decat ca tre sa fie acolo, eu insa nici n-o vad, nici n-o simt

Theo, bine ai revenit! Si eu ma intrebam ce-o fi cu tine, tocmai tu care erai mereu aici, cu noi..Ma bucur sa aud ca sunteti ff bine, tie si lui bebe cumintel si frumusel foc (ca am vazut si poze cu el).

Vai, Nana, imi pare rau de ce-ati patit la dr..si i-ai mai dat si bani Cata incompetenta, prostie, nu am cuvinte..Mai mergeti si la control? Sanatate multa iubiricei

Rocsy, cu personalitate rau Sofia ta, rabdare multa, nervi de otel si o sa treaca si perioada asta mai grea O sa se faca ea fetita cuminte..

Artu, Nana, dar cum faceti voi dus cu bebelinele? Le tineti in brate? Nu aluneca? Sau in sling?

Uff, ma deprima vremea de-afara, zici ca e toamna tarzie. Si cica maine si poimaine o sa fie si mai urat, tocmai la botez Dar eu tot mai sper sa putem sta si afara la un gratar, cum o vrea Doamne Doamne..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cris09, mamanatimultumim pt aprecieri...nu are ochii negri caci nu are cu cine semana, 3 ramuri sunt caprui si una albastra...mai vedem, mai vedem
Crissy_C eu i-am dat lui Mateiut suzeta pe la sfarsitul primei luni.Din ce am citit se recomanda dupa o luna caci modul de sugere a suzetei difera de cel al sanului, insa la noi nu au fost probleme caci el nu e amator al suzetei
Onana, arturicii sa aveti parte de un Botez minunat la gandacei
taty_ana e bine ca pana la 2 luni sa o vada un medic ortoped, eco se face mai tarziu la fel si radio(daca exista vreo suspiciune)
r_ocsydraga de tine , e normal sa fi nervoasa dar trebuie sa gasesti o metoda sa-ti redirectionezi furia(usor de zis) nu poti invita nasa sau o prietena ca sa stea cate o zi cu ea sau cateva ore? sa iesi si sa iti cumperi ceva frumos
T_Ioana, Alysh, arturicii, Onana, taty_ana multumesc pt raspunsuri
maribelldar frumos te descrii, asa baubau esti tu?
theophillina daca bebe Stelios este asa de cumintel tu de ce tragi chilul? hm?
nanacriminala pediatra asta, vezi de aceea exista proverbul "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul ;) "
LA MULTI ANI:bebe Patricia, bebe Eliza Alexia, bebe Bianca Maria, bebe Raluca si bebe Stelios
fetelor eu va recomand sa mergeti la controlul de 6 saptamani, nu aveti nimic (decat bani) de pierdut...noi am fost toti 3(dar nu m-a controlat bdecat pe mine :P ) caci am vazut ca asa se obisnuieste, sa vada dna dr cum arata bebe si am primit si un body cadou de la ea :)(evident toti bebeii primesc are o plasa pregatita)
Mateiut a avut o zi mai agitata decat de obicei, a ras mai putin dar in principiu cred ca e bine
eu nu am vazut lacrimi la el..oare sa-l las sa planga sa vad daca are?
stiu ca aparitia lacrimilor tine de dezvoltarea sistemului nervos

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vero, multumim, sa dea Dumnezeu sa fie un botez minunat! De fapt, cum ar putea fi altfel?
Cu lacrimile Mateiasului, sa stii ca lui Tudor cam dupa ce a implinit 2 luni au inceput sa apara..Asa ca nu-l lasa pe bebe sa planga, o sa apara ele la timpul potrivit si n-ai cm sa le ratezi

Tudor continua cu jalea de fiecare seara, azi de la 20.30 pana acum 10 minute, cand a adormit. Nu cred ca-s colici, cand avea colici urla cat il tineau puterile si dadea disperat din maini si picioruse si nu se linistea nicicum, acum insa e mai mult asa, o jale, mai tace daca-l plimbi in brate (dar la verticala si sa nu te opresti/asezi) si asa o tine 2 ore, dar numai seara. Cand o sa treaca oare?

Fug si eu sa petrec cateva momente in 2 cu tati, Matei e la bunici pana duminica, e liniste la noi..

O noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, razi tu razi insa www.tinyslings.com/product/TM1107" target="_blank">uite.
Eu ii fac la mine in brate insa e dus de racorire. Nu folosesc nici un sapun/sampon.

Ma bucur ca te-ai relaxat si ai gasit ce trebuie.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

la noi e puseu de....scadere...si-asa abia manca 100ml acum imi mananca 60ml...nu stiu ce are de 2 zile...poate e doar o faza si-i trece...ma gandesc ca daca manca la san n-aveam de unde sti cat suge nu?da nu inteleg cum de se satura cu asa putin plus ca dupa-aia isi baga pumnutul in gura ca si cum i-ar fi foame,eu incerc sa-i mai dau da nu vrea,ori tine buzele strans ori imi scoate biberonul cu limba....afte in gurita nu are

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

seara buna......
tocmai am terminat de hranit minibau-ul.......acum doarme, dupa ce a facut babau ca i-am scos mucisorii...
ARTURICI.... NATI multumesc....doamne cate bagaje.....brrrrrrrrrrrr.....am de trimis cu curierat,si sa luam cu noi o remorca......wow, nu stiu cand am strans atatea.
chiar azi, cand ma uitam la stiri si ma pufnise plansul de mila sinistratilor, iubi creand ca plang din cauza ca plecam acasa, mi-a spus ca de-abia asteapta sa ne stabilim la casuta noastra, pt ca sa saturat sa stea cu chirie......m-i sa rupt inima....
eu daca imi puneam ambitia...nu mai plecam, dar dupa cum au spus si fetele(lena, cris, nana, nati....)mai conteaza si iubi, si sanatatea psihicului lui....sa-l mananc, ca e un dulce!!!!
binenteles ca minibau sa trezit......acum legan de zor..
VERONICAH faza e ca eram babaul intruchipat plecat pe tarla .....saraca mami o facusem cu cappul, nici la wc nu putea merge de urletele mele.urlam nonstop....de aia eram si ffff slaba, lumea o certa pe biata mami ca nu-mi da de mancare....dar de unde sa ma ingrasi daca eu eram hiper activa ffff urat faceam
m-am rugat la DUMNEZEU sa nu-mi de-a o fetita cu am fost eu
tuturor....sa vad cat mai recuperez....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Alysh, haha, ce dragut ca ne-am si vazut (fara sa stim), doar ca eu aveam impresia ca venisei sa nasti, parca zicea dr ca trebuia sa vii la 5.jumate si tu venisei la 5, nu? Ma si gandeam la ce ore mai face nasteri domn dr Si ce coincidenta, amandoua la dr Ion, amandoua cu baieti (cate 2)amandoua cu mastita, pe Vlady l-ai nascut tot cu domn dr? Eu am o parere ff buna despre d-sul..

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

EXACT< EXACT, mi-a zis ca trebuia sa vin la 5,30. Vai, ce rau imi pare ca nu ti-am scris atunci, imediat. Dar vad ca ai memorie super, eu nu cred ca as fi retinut atatea detalii despre cineva. Da, si cate coincidente
Nu, pe Vlad nu l-am nascut cu dr Ion. Si eu il aodr pe dl doctor, e un om deosebit. Vad ca Matei e putintel mai mare decat Vlady, cu doua luni. Super! Sa-ti traiasca , sa te bucuri de ei.
Ah, inca ceva: si Luca face crize de plans, vreo ora, o ora jumate, numai seara si stiu sigur ca nu sunt colici. E oboseala, eu asa cred. Am patit exact asa si cu Vlad si au durat cam pana pe la 3 luni...

Va pup pe toate, iar lipsesc o saptamana, ma duc la puiul cel mare care e la munte cu socrii de o saptamana si dupa care mor de dor!!! Va impratisez mamici si puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh distractie frumoasa lamunte!
Nana m-am oripilat de ce am putut citi. Cum poate o doctorita sa fie asa in urma cu noutatile din domeniul ei??Cred ca orice mamica de pe strada stie mai multe decat ea...
Taty-ana au si ei fazele lor...si Ilinca a avut o zi cand nu mi-a mancat decat cate un san si apoi somn 3 ore! Nu-mi venea sa cred...ea care papa ambii sani odata la 1 ora jumate- 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Fetelor, help!
Eu am un nodul tiroidian si ieri am fost la Parhon pt programare la anatomie patologica pentru punctie in vederea stabilirii daca respectivul nodul este malign sau benign. Mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca nodulul arata destul de urat si m-a programat de urgenta pt luni desi ajunsese cu programarile pana in luna feb a anului viitor.
Acum eu sunt ingrozita ca as avea cancer, dar mai mult sunt speriata ca alaptez si daca Doamne fereste, as avea, laptele meu nu ii dauneaza lui bebe? Ma gandesc sa intrerup alaptarea pana luni cand am rezultatul, sa ma mulg, dar chiar nush ce sa fac, voi ce ma sfatuiti?

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput