Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
veronicach spune:
discordia incearca sa te linistesti
totul va fi bine, vei vedea
legat de alaptat, desi eu nu am cunostinte medicale, nu cred ca poate fi nici un fel de problema
gandeste-te la faptul ca boala de care amintesti nu este transmisibil#259;
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
NicoletaB spune:
Neata!
Discordia-tin pumnii sa nu fie decat o simpla sperietura si totul sa fie ok!
Eu trebuie sa ma programez la dermatolog, caci alunitele mele au luat-o razna!
Sorana- vreme frumoasa la botez si celorlalte fete care au botezul weekendul acesta1 Parca si Vero daca nu ma insel!
de care sterilet ai? cu hormoni sau cupru si cat te-a costat?
nana- asa somitate de doctor mai rar! (sper!)
Va doresc un weekend frumos!
Mamica lui Mihai Rares
NicoletaB spune:
Noi avem lacrimi de la 2-3 saptamani!
Si asa imi vine si mie sa plang cand vad cum i se preling pe obrajori....
Mamica lui Mihai Rares
Crissy_C spune:
Off, Discordia, imi imaginez ce speriata trebuie sa fii. Nici eu nu cred ca lapticul tau poate sa-i faca rau la bebe, ca doar nu-i boala contagioasa. Iti tinem pumnii sa fie totul bine, incearca sa nu te gandesti la ce-i mai rau, probabil ca e ceva hormonal, la tona de hormoni care ne invadeaza in timpul sarcinii si lauziei.
Multi
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
discordia spune:
Vero, Nicoleta, Cristina multumesc pt incurajari, incerc sa stau linistita, dar eu am acest nodul de cativa ani, iar acum are 4 cm. Acum imi dau seama cat de ignoranta am fost ca nu am mers mai demult la medic.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
veronicach spune:
nicoleta noi inca nu am hotarat data Botezului, oricum va fi abia in septembrie ca una din bunici e plecata din tara( e plecata si pentru binele nostru asa ca imi pare normal sa asteptam)
fetelor am o problema...eu acum
acum 2 zile, adica joi m-am hotarat sa ... (nastere normala cu un strop de epi) nu a fost teribil de dureros, chiar la un moment dat m-am simtit bine(am folosit din abundenta gel vaginal)
dupa partida eram cam amortita in zona cu pricina, abia mergeam..dar un dus a refacut totul
de ieri seara insa cand urinez, si urinez un strop(si doare teribil) imi ies cheaguri mici de sange(urina nu e roza) ci doar la sfarsit ies acele cheaguri mici sau picaturi de sange
aceste cheaguri nu par sa aiba nici olegatura cu vaginul sau mucoasa...si atunci?! cum m-am pricopsit dintr-o data cu o infectie urinara asa de urata?
sau asa se intampla la reluarea vietii sexuale?(as vrea eu :P )
aaa..si am uitat sa precizez ca aseara aveam dureri similare celor dinaintea menstruatiei iar astazi (inainte de baita) ma simteam lesinata ca si cum as avea o hemoragie interna
acum ma simt mai bine(am papat niste ciocolata intre timp :P)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
flory_blanca spune:
Discordia iti tin pumnii sa nu fie ceva grav. Doamne ajuta! Nu cred ca laptele tau nu e bun, cum ziceau si fetele nu e vreo boala transmisibila. Doar daca faci tratament trebuie intrerupta alaptarea. Dar cel mai bine vorbeste cu un medic ca sa fii tu linistita.
Tatyana cate mese mananca fetita ta pe zi de zici ca e putin 100ml. Si a mea are momente cand mananca cu chiu cu vai 100 ml si cu zbierate si uneori parca m-ar manca si pe mine. Dar face asa cand are colici.
Nana dar ce nebuna de pediatra ai gasit. Nici eu nu as mai mergela ea.
Noi suntem bine. Pitica doarme cam 6 ore pe noapte asa ca suntem fericiti. Tati ne ajuta mult asa ca sunt o norocoasa si incet incet mai imi reiau din vechile activitati. Si la noi au aparut niste colici mai afurisiti pe care ii potolim doar cu feonul pe burtica. Dar e bine ca macar asa se linisteste.
Oare pana la ce varsta trebuie facuta eco la sold?
Mami de fetita frumusica foc!
mamanati spune:
Buna fetelor,
Si noi am implinit azi o lunita! Ce fetita mare am!
Discordia, sper ca nu e nimic grav. Si eu am un nodul la san, la ala la care am facut mastita. Sper sa treca cu un tratament ceva.
nana, sanatate multa Iubiricei tale! Ma intreba sotul de ce rad acum 15 min., ... citeam despre faza cu batista bebelusului.
Si ai mei sunt raciti, tati si Cami, cu tuse,cu muci si ragusiti. Noi cu bebelina inca suntem pe pozitii, sper sa fim OK.
Crissy_C spune:
La Multe Lunite fericite Beatrice, Maya si Surya!!!
Vero, poate e chiar menstruatia.
Si eu voiam sa le intreb pe fete: e posibil sa-mi vina menstr dupa nici 5 sapt??? Mai ales ca si alaptez?... Ca de ieri sangerarea e rosu aprins... iar acum vad ca am si niste vagi dureri ca la menstra... Sau or fi tot lohiile? Dar aproape ca disparusera si oricum, erau maronii pana acum...
Si noi am avut ieri la masa de seara concert de zile mari: sugea si urla, se zvarcolea, se tragea de la san, si mama mama ce mai urlete! Am leganat-o, i-am cantat, am scos aerul, ne-am plimbat, nimic, urla ca din gura de sarpe. Pana cand am pus foehnul de burtica Si s-a linistit miraculos
Astazi am incercat sa introducem si noi suzi, dar o linge si o scuipa. Asa au facut si bebeii vostri la inceput?
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010