Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crissy_C La Multe Lunite fericite Beatrice, Maya si Surya!!! Vero, poate e chiar menstruatia. Si eu voiam sa le intreb pe fete: e posibil sa-mi vina menstr dupa nici 5 sapt??? Mai ales ca si alaptez?... Ca de ieri sangerarea e rosu aprins... iar acum vad ca am si niste vagi dureri ca la menstra... Sau or fi tot lohiile? Dar aproape ca disparusera si oricum, erau maronii pana acum... Si noi am avut ieri la masa de seara concert de zile mari: sugea si urla, se zvarcolea, se tragea de la san, si mama mama ce mai urlete! Am leganat-o, i-am cantat, am scos aerul, ne-am plimbat, nimic, urla ca din gura de sarpe. Pana cand am pus foehnul de burtica Si s-a linistit miraculos Astazi am incercat sa introducem si noi suzi, dar o linge si o scuipa. Asa au facut si bebeii vostri la inceput? Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
LA MULTI ANI -floricele de o luna Beatrice, Maya si Surya!!
-floricica de 2 luni Matei Sebastian
Crissy e imposibil sa fie menstruatia caci nu am probleme decat atunci cand urinez
Matei foloseste suzeta de o luna dar doar atunci cand suntem f norocosi o tine 5 minute...in rest suzeta zboara peste tot
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aleesicoo spune:
buna fetele
noi suntem la nasi
am venit cu "ploconul", mare distanta de noi la un etaj diferenta
bubulina rade de vreo ora intr-una,e in culmea fericirii, nu prea a dormit azi deci trag mari sperante ca va dormi dupa baitza
imediat pun si cateva pozici cu noi sa ne vedeti bulanasele
Discordia, iti tin pumnii si multa multa sanatate! totul va fi bine!
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Onana spune:
Salutare dragelor!
La multe lunite fericite Beatrice, Maya, Surya si Matei
Felicitari mamici, sa va bucurati de floricelele voastre!
Alysh,da, am memorie buna..Poate mergem o data "in gasca" la dr Ion Sau poate ne mai intalnim intamplator, nu cumva stai pe la Piata Muncii? Ar fi chiar culmea..
Distractie placuta la munte!
Nico, habar nu am de sterilet, dr mi-a zis ca-mi pune ce au ei la Giulesti, eu nu am intrebat atunci de care e, mi-a zis doar ca se schimba dupa 5 ani, in principiu, si m-a costat 10 ron cu tot cu manopera (de fapt,montarea lui nu m-a costat nimic).
Si multumim de urari, sper sa nu ploua rau maine..
Scumpelor, ma duc la pregatiri, mai am cate una-alta de facut, maine am o zi super plina
Arturica, zi frumoasa si voua la botezul Sabinucai, sa va bucurati din plin de tot ce se va intampla maine!
Fug, revin luni sa va povestesc cum a fost..
aleesicoo spune:
fetele spuneti-mi si mie cum fac sa pot seta o poza cu buulina sa apara la album?
sa nu mai fiu eu cu ciuci, sa fie doar ea
aleesicoo spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2834015980105580295XphpyE
aici sunt pozicile
enjoy
Vivela spune:
trecem si noi in mare vitezaaaaa si va lasam un pupic .
n-am mai citit din urma decat despre sperietura discordiei, draga mea, eu sper sa ramana doar o sperietura. ma gandesc ca oricum acum dupa nastere sunt hormonii dati peste cap si se manifesta in cele mai ciudate moduri. incearca sa nu pui raul inainte, nu-ti face bine nici tie, nici copilului . stiu ca e usor de zis dar mai greu de facut, nu pot decat sa iti sugerez sa iti tii mintea ocupata cu altceva, asa va trece timpul mult mai usor pana cand o sa te asigure un medic ca e totul in regula.
we placut in continuare
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
veronicach spune:
Vivela am vazut toate cele 117 poze... ce ochios micut ai tu acolo, si ce ochi albastrii are..sigur raman asa..M-am speriat un piccand l-am vazut pe mana fratiorului..era asa de fragil pe atunci
Alesico am vazut si printesa ta razboinica... a crescut si ea mult, acum e durdulie
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
ancutzicab spune:
Seara buna!
Doar cateva vorbe "la subiect" si de la noi:
Sorana, Artu - sa aveti maine o zi minunata precum floricelele voastre!
Nati - ma bucur ca sunteti bine!
Vero - multumim de urari!
Discordia - sanatate maxima, sunt sigura ca nu e nimic grav!
Vivela - wow, ce ochios haios! Sa va aduca numai bucurii!
Ale - vazut si printesa, o scumpa!
Inchei, ca domnisoara suge stand pe mana stanga, iar dreapta a obosit! toate mamicile!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
aleesicoo spune:
vivela am vazut niste oki asa de frumosi!! sa va traiasca!!
vero, anca va multumesc pt complimente
taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Discordia iti tin pumnii sa nu fie ceva grav. Doamne ajuta! Nu cred ca laptele tau nu e bun, cum ziceau si fetele nu e vreo boala transmisibila. Doar daca faci tratament trebuie intrerupta alaptarea. Dar cel mai bine vorbeste cu un medic ca sa fii tu linistita. Tatyana cate mese mananca fetita ta pe zi de zici ca e putin 100ml. Si a mea are momente cand mananca cu chiu cu vai 100 ml si cu zbierate si uneori parca m-ar manca si pe mine. Dar face asa cand are colici. Nana dar ce nebuna de pediatra ai gasit. Nici eu nu as mai mergela ea. Noi suntem bine. Pitica doarme cam 6 ore pe noapte asa ca suntem fericiti. Tati ne ajuta mult asa ca sunt o norocoasa si incet incet mai imi reiau din vechile activitati. Si la noi au aparut niste colici mai afurisiti pe care ii potolim doar cu feonul pe burtica. Dar e bine ca macar asa se linisteste. Oare pana la ce varsta trebuie facuta eco la sold? Mami de fetita frumusica foc! |
flory nu stiu exact cate mese sunt pt ca uneori mananca la 3 ore uneori la 4...in mare cred ca sunt vreo 7 mese in 24 de ore...cand mananca la 4 ore baga 100ml altfel e cu cantec si la 2 luni ar trebui sa manance 120ml fara pb....insa daca imi ia in greutate e ok si pana acum e bine
http://emma-antonia.weebly.com/