Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

sorana,artu,sa aveti vreme frumoasa si un botez frumos!
noi avem botezul tocmai in oct cand avem si cununia civila,am hotarat sa facem o singura petrecere

fetelor fata mea isi da pumni in fata si si-a invinetit un ochi daca va vine a crede...cred ca s-a zgariat sau si-a tras una ca aseara am vazut ca e cam rosie langa ochisor si dimineata am vazut ca se intinsese la cearcan si s-a facut visiniu spre vinetiu....initial m-am speriat dar mi-am dat seama ca e de la lovitura sau zgarietura ce-o fi si am urmarit-o atent...cand se agita isi da cu manutele pe fata in special la ochi....off

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumim pntru urari, o sa fie cu siguranta frumos. Va povestim dupa!

Discordia it itrimitem multe ganduri pozitive

fug la facut salata si pregatit platourile

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza dragi mamici!

Artu, Sorana, sa aveti botezuri de vis pt puiutii vostri, nimic sa nu va perturbe aceasta zi speciala!

Vivela, mai ce ochi superbi are Damian!!! Un bebe de revista!

Ale, o scumpica e Karinutza!

Tatyana, te inteleg, si pitica mea se zgarie pe fata si se trage de par cand e nervozu :)

Pun si eu cateva poze ca eram restanta!
http://family.webshots.com/photo/2616907100106599133jAgRqg

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, ladies!

Apas si eu butonul "raspunde la subiect"
Nu prea am reusit sa scriu zilele astea, insa v-am citit cu drag, asa ca dau macar un semn ca suntem bine.

M-am uitat si eu la poze si...
Asa sunt de scumpe toate floricelele noastre, asa cresc de frumos si.. REPEDE!!!

Discordia, iti trimitem si noi energii pozitive si liniste, sunt convinsa ca totul va fi bine! Sa ne scrii si noua, indata ce ai vesti

Sorana si Ioana - sper ca aveti/ati avut petreceri excelente, abia asteptam sa vedem poze cu crestinii frumosi

Noi cred ca vom face botezul pe 21 august, la ai mei, in Moldova. Nu facem petrecere oficiala, doar un gratar si o masa acasa, in familie + 2,3 prieteni.
Abia astept sa ajungem acolo, la tara, sa plimb picea prin curte, sa respiram cu totii aerul "sanatos"
Numai ca trebuie sa ii facem Mariei pasaport pt treaba asta - o sa mergem saptamana viitoare.

Va urez in continuare un weekend frumos si linistit!!!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

artu va dorim distractie placuta ,sa fie o petrecere reusita!!!

discordiamulta sanatate!

nana unde ai gasit-o mai mami pe tanti aia???
Hai ca e tare rau faza cu batista

alesicooai o fetita foarte dragalasa,mai ales acolo cand rade!

Maaaai,ai vostri cand si cat si cum si de cand rad?
Eu nu mai stiu exact,dar tin minte ca parca Adriana la o luna deja radea foarte des,chiar cu hohote.
Alexuta vad ca e mai rezervata,abia dupa ce ma rad si vorbesc minute in sir cu ea,imi arunca un zambet micut in coltul gurii.Bine,Adriana a fost un bebelus exagerat de ranjit,toata lumea se mira ca rade din orice,aproape incontinuu.Si acum e la fel de aeriana.

Nici eu nu stiu cat papa a mea,uneori sta agatata de mine din ora in ora,alteori doarme si 4 ore dupa ce abia mananca de la un san doar.Eu ma iau dupa cantar.In prima luna a castigat 1300 grame,a ajuns la 4200.
O cantaresc saptamanal,in aceeasi zi,inainte de baita de seara,cu burtica goala.

Acum am alta problema,va trebui sa merg la dentist si daca se pune problema sa imi faca anestezie ,atunci va trebui sa ma mulg si sa ii las fetei lapte pentru cateva ore.Ideea e ca habar n-am cat sa ii las?Sa mulg cat pot de mult?Si mai am un stresss....daca pe urma nu mai accepta sa stea la sanMa gandesc sa incerc sa imi gauresc dintii fara anestezie

tatyanasi fata mea isi trage pumni in ochi dar nu asa rau.In schimb se tot trage singura de obraji sau de urechi si apoi urla de mama focului.

vivelasi tu mai vrei un bebe???

Si noi ne dorim inca un copil.Marog,nu e stabilit,vom decide si in functie de cum va fi viata noastra peste cativa ani,dar in principiu l-am vrea si pe al treilea,daca toate ne merg binisor.
Si eu imi doresc totusi si o cariera,dar vreau sa schimb domeniul.
Ma bate gandul sa ma inscriu totusi la Arhitectura,la sectia de Arhitectura de Interior,ceea ce mi-am dorit mereu,dar asta la anul,pentru ca am nevoie de ceva pregatire iar acum e prea scurt timpul ca sa imi fac portofoliul.Faza care ma sperie nitel e ca dureaza 5 ani si nu prea merge cu tras chiulu' si prezentat doar in sesiune la examene,sunt multe laboratoare...Nu stiu daca avand doi copii acasa +alte obligatii ,voi face fata.De servici full-time nici nu se mai pune problema,cursurile sunt ziua,prezenta conteaza...Sa vedem ce va zice si consoarta,daca e dispus sa ma "tina" la scoala.

Ma duc sa admir poze

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)

Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Gabriela, stiu ca pe la 2 luni incep sa zambeasca voluntar... Pitica mea mi-a zambit o data in coltul gurii cand o gadilam, si se mai insenineaza asa deseori, dar sa rada in hohote, nici vorba. In schimb are des 'surasuri catre ingeri', asa stiu ca se numesc, cand zambeste in somn, sau cand e la san, e asa de dulce, imi vine sa o mananc.
Eu am o alta problema: nu ma fixeaza decat foarte rar, in schimb e cu ochii cat cepele in toate partile, cerceteaza fiecare loc cu atentie, se uita in special catre lumina. Voi aveti contact eye-to-eye prelungit cu bebeii vostri (la o luna)?

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Buna dimineata mamici! (imi venea sa scriu burtici , am omis faptul ca nu mai avem burtici)

am pus si noi cateva poze de la botezul Ioanei,asa..de model. Multumesc inca o data Corina pentru indrumarea cu fotograful,noi l-am avut pe Bogdan, sotul Alexandrei care a facut o treaba exceptionala(nu avem noi spatiu sa punem toate pozele de la botez,ca mai las si la alte mamici sa aiba spatiu pt poze).
aici suntem noi:
http://family.webshots.com/photo/2852505890106599133mpZBZx

Pupam,

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Buna dimineata mamici! (imi venea sa scriu burtici , am omis faptul ca nu mai avem burtici)

am pus si noi cateva poze de la botezul Ioanei,asa..de model. Multumesc inca o data Corina pentru indrumarea cu fotograful,noi l-am avut pe Bogdan, sotul Alexandrei care a facut o treaba exceptionala(nu avem noi spatiu sa punem toate pozele de la botez,ca mai las si la alte mamici sa aiba spatiu pt poze).
aici suntem noi:
http://family.webshots.com/photo/2852505890106599133mpZBZx

Pupam,

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Virginia, ma bucur ca v-am fost de folos si ca ati avut o experienta atat de frumoasa. Pozele sunt intradevar exceptionale

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

hello
Despre mine:multe supozitoare,fastum gel,paracetamol->durerea rezista
Bebe:cumintel,l-am dus ieri la ,si-a facut prietene multeAm pus poze cu piciul baseballist

Apopo de poze botez,noi vrem decat sa filmam ca are cumnatul meu aparat foto profesional,si o sa faca el poze.
Dar nu gasim cameraman,ne-am trezit tarziu(in ultima instanta vom filma cu camera noastra).Aveti ceva recomandari de cameramani dar nu la preturi fabuloase?
Va multumesc anticipat

Petrecere frumoasa celor ce isi increstineaza puiutii astazi(ca vremea este buna,ca sufletele voastre))
Week-end placut

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput