Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
maribell spune:
buna mamici si floricele de liliac.....
eu sunt calare pe pompa......buna si de la milka , careia i-a scazut productia de lapte drastic si mor de nervi....
o pun pe ''mamaie'' la san si dupa 5 min urla si scoate sanul....apoi haleste fericita bibe....
DISCORDIASA-TI DE-A BUNUL DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE SA TRECI PESTE SPERIETURA ASTA.....stiu ce simti, pt ca si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare, si pana la urma nu era nimik grav....ceea ce-ti doresc si tie....
NANA dar babau rau dr-ita aia.....si mie mi-e frica de ce dr o sa dau in fetesti, cand o sa vin in ro.....brrrrrrrrrrrrrr
LENA IUBITA conform sotului, esti la 30km de mine....poate o sa ne vizitam.....
SORANA, ARTU PETRECERE FRUMOASA !!!!
asteptam pozici....
fetele.....o intrebare:stiti cumva cat mai ia un fotograf+video la o nunta?mi-e mi-a fost recomandat un fotograf care mi-a ceruut 27 milioane.....oare este mult avand in vedere ca avem doar vre-o 20 de pers....?????
daca stie cineva un fotograf bun, rog mumos sa-mi de-a si mie informatii....
VIRGI....ai vrut sa spui bine ''burtici''......eu am ramas cu o burtaaaaaaaaaaaa.....mama mama....zici ca fratiorul ANTONIEI este pe drum...., culmea e ca de kg acumulate in sarcina am scapt, doar burtoiul asta imi face figuri....
fotograful care a fost la tine, este scump.....se ocupa si de nunti????
pozele sunt superbe....iar protagonistii din ele minunati, nu mai zic de papusica din centrul atentiei.....o minune.....
am vazut toate pozicile floricelelor noastre.......iti incanta ochiul....
multi tuturor si un week-end placut...
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
cris_09 spune:
Noi la nunta anul trecut am avut 2 baieti extraordinari,si cumsecade, si priceputi(zicei ca sunt in misiune in Irak,asa se tavaleau peste tot sa prinda cadre perfecte),ne-a luat 1500 lei,si au filmat/fotografiat o zi si o noapte la nunta de 130 invitati.
Din pacate acum sunt ocupati,pt botez.
Mi se pare mult cat ti-a cerut.
Daca te intereseaza iti trimit datele PM.
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Acum raspund din trecut:
-despre suzeta eu i-am dat de pe la 3 saptamani si e mare fan,nu a avut nici un fel de efect negativ asupra suptului la san
-Discordia sper din tot sufletul ca problema ta cu nodulul sa se rezove repede si fara mari batai de capMulta sanatate
-Alesicoo ii sta foarte bine grasunei tale cand rade.Si nasii se vede ca sunt topiti dupa ea
-Vivela are niste ochi superbi flacaul tau.Sa-ti traiasca amandoi flacaii frumosi
-taty_ana mereu te stresezi cu cantiatea mancata de printesica.Gandeste-te ca noi,care alaptam nu stim niciodata cat mananca,poate sa suga si 10 ml si noi sa credem ca sunt satui.Atata timp cat nu scade in greutate eu zic ca e f ok
-Cristina e superba Patricia.Nici nu ma mir la ce parinti veseli si frumosi are
-Gabriela eu anul trecut mi-am schimbat plombele la 2 dinti fara anestezie,si nu a durut deloc.Doctora s-a mirat cand i-am zis ca pana atunci faceam anestezie pentru pus plombe,a zis ca nu e nevoie,si asa e,nu am simtit nimic.
Despre zambit,de vreo saptamana zambeste voluntar,dar nu mereu cand vb cu el..doar cand are el chef.In schimb,ieri am fost toata ziua plecati,si a dormit aproape tot timpul,dar de cum am intrat pe usa,acasa a inceput sa rada,sa gangureasca,sa dea din picioruse..ce mai,mare veselie
-Virgi super pozele de la botez.Si micuta crestina,o frumusica
Sa ne dai detalii despre fotograf
Pupici
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
dana81 spune:
Buna ziua mamici!!!
Am pus si eu o poza in album si incerc sa fac un album cu alte poze de bb dar sa vad daca mai stiu cum se face..
Discordia multa sanatate, fina mea care a nascut in decembrie a patit la fel si cu tratament a dat inapoi nodulul, nu te necaji prematur, poate e doar hormonal cum zic si fetele.Pupici si imbratisari.
MAMI de CLARA si RIANA
maribell spune:
CRIS...ASTEPT PM.....DACA AI NU NR DE TEL, PT A VB CU EI....MULTUMESC!!!!
pozele cum au fost, dar cd-urile cu montajul petrecerii?
Reallaura spune:
Neata
Ale, Vivela, CrissyC, Virgi, Gabrielas, cris_09 ce bebelusi frumosi toti! M-am uitat cu mare placere la pozele voastre!
Discordia multa sanatate!!
Sorana Alysh a pleact in concediu o sapt dar iti raspund eu: sta la Pta Alba Iulia, deci aproape de Muncii Ne mai vedem in Riviera...poate vii si tu odata.
Gata Ma pregatesc de iesit cu fata v-am pupat
maribell spune:
'neatza mamici si floricele dulci.....
nu-mi vine sa cred ca sunt prima pe ziua de azi.....
va invit la o cana cu laptic sau cafea...dupa gust...si niste iaurt( ca trebuie sa revenim la silueta de dinainte de sarcina )
noi ne-am trezit...dupa ce am facut babau ieri toata ziua, nu am vrut sa dormim neam, am stan in brate la greu, am ascultat muzica( ne place rihanna , puya si guess who ) am marait, am si plans si intr-un tarziu am facut baita , am papat si am adormit pe la 11 pm-deci am stat treaza 11 ore ...am facut-o pe mami cu capul .....si ne-am trezit la 7 am......oare nu am dormit mult?
va -ik pe toate...
NicoletaB spune:
Neata!
Of, ne omoara caldurile, merge aerul conditionat la greu si nici loc cu umbra nu am pe unde sa ma plimb! Pana la padure mi-e ca ne coace soarele!
Cel mic s-a spuzit pe fata de bubite mici, mici rosii de parca ar fi facut alergie. Zilele astea nu a fost asa cald ca fie de la caldura!
Voi ati avut asa ceva? daca da, cu ce ati tratat sau ati lasat sa treaca de la sine?
Mamica lui Mihai Rares
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell CRIS...ASTEPT PM.....DACA AI NU NR DE TEL, PT A VB CU EI....MULTUMESC!!!! pozele cum au fost, dar cd-urile cu montajul petrecerii? MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24 |
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neata! Of, ne omoara caldurile, merge aerul conditionat la greu si nici loc cu umbra nu am pe unde sa ma plimb! Pana la padure mi-e ca ne coace soarele! Cel mic s-a spuzit pe fata de bubite mici, mici rosii de parca ar fi facut alergie. Zilele astea nu a fost asa cald ca fie de la caldura! Voi ati avut asa ceva? daca da, cu ce ati tratat sau ati lasat sa treaca de la sine? Mamica lui Mihai Rares |
Cand am intrebat pediatra a zis ca vor trece de la sine,si asa e,trec,dar apar iar..
Daca pe voi va sfatuieste sa dati cu vreo crema,vindeti-ne pontul