Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

AAAAAAAaaaa,NEATA![:D]

Am plecat la fizioterapie.Pup

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Al meu are obrajii si urechiusele pline de bubite!

Spor la Fizioterapie!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza,

si noi mai avem bubitze rosii, cu varful alb. Nu dam cu nimic si trec in 1-2 zile. Dar apar altele noi, si tot asa..

Intrebam maine pediatra si va anuntam de raspuns.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ah.....a fost mai rapida laurita
va doresc o saptamana minunata...cu mult somn si bebelusi cuminti, sanatosi si papaciosi.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

spor la fisioterapie.....CRIS
si noi avem bubite cu varf alb pe obrajori si barbie...care trec si apar altele....apoi avem ca o iritatie pe gat si pe cap...initial am crezut ca sunt vre-o alergie ceva....dar n-i sa spus ca sunt de la caldura....eu ii dau cu ceai de musetel rece....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Ne cerem scuze ca nu am mai intrat de mult.
Eu am avut mastita cand la un san cand la celalaltDeja am luat de doua ori augmentin.
Fetele mai e careva la care nu suge bebeul si va mulgeti? Mai am un pic si o iau razna.
De dormit acum dormim mai bine mai ales seara si ne place tare mult la plimbare.
Incerc sa mai recuperez din urma.

Pup,

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata fetelor !

Sambata noaptea a dormit Sofia de la 9 seara la 4 dimineata, papa si iar somn pana la 7:30 iar ieri a fost asa de cuminte cum nu a fost niciodata, doar papa si somn ( pe cuvant, ca dormea unde o lasai si in orice pozitie ). Cred si eu, la cata oboseala s-a acumulat in ea !!! A profitat si ea saracuta ca ieri nu am avut colici iar mami s-a putut bucura de ziua ei ... mi-a facut cadou o zi linistita .
Sa vedem cum va fi astazi, a durut-o putin burtica azi dimineata ca nici papa nu prea i-a trebuit pana i-a trecut, apoi a mai supt putin si acum somn.

Veronicah : mai bine sa nu vezi lacrimi, ca ti-e si mai mila de ei saracutii. Sofia cand o doare rau burta plange cu lacrimi, sunt asa de curate si cristaline dar pe cuvant ca ti se rupe sufletul cand o vezi asa.
Despre problemuta ta nu stiu nimic
Alysh : distractie placuta la munte !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Avem din nou colici .... tot transpiram de durere ... iar mie mi se rupe sufletul cand o vad ... offf, offf

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Buna,

Ne cerem scuze ca nu am mai intrat de mult.
Eu am avut mastita cand la un san cand la celalaltDeja am luat de doua ori augmentin.
Fetele mai e careva la care nu suge bebeul si va mulgeti? Mai am un pic si o iau razna.
De dormit acum dormim mai bine mai ales seara si ne place tare mult la plimbare.
Incerc sa mai recuperez din urma.

Pup,

Bia

Bia 38+

Bia, si la mine ziua se imparte in jumate supt la san(dimineata-pranz) si jumate biberon(pranz-seara).Nu stiu de ce. Inca de la o luna mi-a facut asa program si n-am sincer putere sa am lupt cu ea ca o fortez la san daca face circ. Si face circ nu gluma. N-am nervii asa de tari sa aud racnete si urlete daca am putut sa o hranesc cu biberon atunci cand nu vrea san. Asa am decis eu. Dr mea mi-a zis sa o fortez si sa o infometez si sa vad ca ia sanul.Asa o fi,eu nu sunt adepta fortei, m-ar stresa si pe mine sa fac un joc de genul "care pe care". Asa ca, daca o pun la san si maraie si se enerveaza, ii dau bibe din frigider cu lapticul meu muls in prealabil.Apoi, ma mulg iar si iar pun la frigi. Numai daca nu mai sunt sigura ca mai vrea lapte dupa ce a luat lapte de la mine ii mai fac o mica completare de formula.Mi s-a intamplat sa nu mai vrea si sa fiu nevoita sa arunc laptele meu, ceea ce m-a durut mai mult decat daca arunc formula la canal. Tin de laptele meu cat pot, ca de aur. Cand nu o mai fi, aia e. Are deja 2 luni de supt laptic, eu nu speram nici atat.

Pup!
Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

heloo fetilii
vin si eu cu bubosica mea ca are niste brobonele pe ea le a facut de la caldura dar nu stiu cu ce sa ii mai dau
pana acum am spalat o cu apa unde fierbeam tarate si se mai curatase acum au reaparut
mai stiti voi alt remediu?

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput