Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
veronicach spune:
la multi ani Rares Mihai de NicoletaB
multumesc rocsy
eu acum imi imaginez ca sunt insarcinata...ceea ce ar fi culmea, dupa un singur contact si dupa alaptat exclusiv
dar ma doare burta ca la menstru dar menstruatia nicaieri
azi am ridicat caruciorul cu Matei in el si m-a durut si mai tare
uffff....poate delirez...oricum mi-e teama sa nu fie ectopica dar mi-e teribil de teama sa si fie(la nici 2 luni de cealalta)
uff..fetelor protejati-va nu va bazati pe natura ca apoi veti fi cu morcovul ca mine
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
r_ocsy spune:
Discordia : eu cred ca poti alapta linistita
Crissy_c : asa facea si Sofia la inceput cu suzeta. Nici acum nu e prea mare fan, in general o accepta cand o doare burtica sau dupa ce papam , dar nu tot timpul. Cred ca o foloseste mai mult pentru linistire in loc de tziti .
Contacy eye to eye avem cand o doare burtica si se uita exact in ochii mei cerandu-mi sa ii iau durerea si cand papa la biberon, mai rar cand vorbim si ne jucam sau sta cu capsorul pe umarul meu
taty_ana : de aceea spun pediatrii ca e bun infasatul, sa se evite zgarieturile si loviturile ... bine, acum ce bebe accepta ? A mea nu ca e obisnuita cu manutele libere si intr-adevar mai avem si accidente de ne speriem
cris : imi pare rau ca nu ti-a trecut durerea
gabriela _s : Sofia noastra face parte din categoria "ranjitilor", rade aproape intr-una si la toate persoanele cu care intra in contact si ii vorbesc ... exceptand bine-nteles cand o doare burtica
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Veronicah : mie mi-a dat ginecoloaga unda verde fara protectie pana pe 10 august cand trec pe pastile ... dar noi ina nu ne-am intrat in ritm ca suntem prea obositi si eu sincer nu am nici un chef
A adormit picea in brate si cu suzeta in gurita .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
gabriela_s spune:
Hello,
vad ca si voi aveti probleme cu bubitele.Noua ne-a spus pediatrul sa ii facem cate un dusulet de racorire ziua si apoi sa o dam cu pudra-baneocin sau pudra simpla pt bebelusi.
Eu am alta problema,i s-a infectat rau o ureche,acolo la cercelus.Pana acum am incercat cu betadine+baneocin unguent si degeba,se retrage umflatura o ora-doua apoi iar se aduna puroi Acum mi s-a spus sa incerc rivanol+tetraciclina.O sa ii schimb si cerceii,desi stiu sigur ca sunt din aur,i-a purtat si cealalta fara probleme.A mai patit cineva chestia asta,cu ce ati scapat?Arata urat si cred ca o si doare,evident,are puroi strans acolo mititica
Nu stiu ce am ,zici ca n-as mai fi crescut copii,strang din fund la fiecare oftat mai apasat de-al ei.
verocum sa fii mami gravida?Fugi repede la dr!
Eu merg maine,nu mai stau sa astept alea 6 saptamani fiindca banuiesc ca m-am pricopsit iar cu un "streptoboc" de prin spital si vreau sa imi fac analize si tratament cat mai repede daca e asa.
virgiiti inteleg sentimentele referitor la aruncatul laptelui.
azi merg la dentist si daca imi face anestezie,deja am raie pe inima cu gandul ca va trebui ca pt cateva ore sa ii dau bibe fetei si sa arunc laptele meu,pana trece efectul anestezicului.
Intrebare:ati gasit Galafor?Eu am tot intrebat in farmacii si nimic
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
NicoletaB spune:
vero- multumim de urari
nu ne vine nici noua sa credem ca a trecut o luna!
timpul meu trece numarand saptamanile de cand l-am nascut pe bebe!
Mamica lui Mihai Rares
Reallaura spune:
R-ocsy , cu scuze pt intarziere daca ieri a fost ziua ta. Sa fiti sanatosi!! Ma bucur ca Sofia e mai cumintica...
Maribell scumpa, tu ai dat cafeaua, chiar daca eu am fost prima...
Veronicach nici nu stiu ce sa spun...tine-ne la curent!
Cu bubitele si Ilinca a avut am spalat-o cu spuma de corp pe fata - folosesc Avene, pediatril. i-a trecut imediat
veronicach spune:
gabriela_s cu siguranta nu sunt
uitati ca am pomenit
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
maribell spune:
BIA eu ii da-u fetei lapte muls.....dar se pare ca daca nu suge direct, acum nu mai scot mare lucru.eu doar o saptamana am putut sa-i da-u exclusiv lapte de-al meu....acum bea mai mult formula pt ca eu nu mai fac fata cu lapticul, scot doar 50ml, iar papusika papa cate 90-120ml, depinde de cat de foame ii este....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
taty_ana spune:
buna fetele,
a mea are bubite la barbie ca-i curge lapticul cand mananca si o stergem mereu si pe lateralele fetei si un pic pe piept exact cum i-a contact cu pielea noastra sau cu imbracamintea noastra cand o tinem in brate....eu o sterg cu apa fiarta si pe urma o dau cu galbenele si vad ca nu mai sunt asa vizibile
noi daca nu mancam nu avem colici,adica burtica o doare exact in momentul cand inghite laptele,se chinuie saraca sa manance ca-i foame dar pana la urma durerea invinge si se opreste din papat...in momentul in care nu mai mananca n-o mai doare nici burta...
sa vedeti ce-am facut azi dim....i-am dat sa manance,n-a reusit decat vreo 40 ml din 100 si s-a pus pe urlat de durere,am pus-o pe burta mea sa se linisteasca si a adormit....dupa juma de ora i-am bagat biberonul in gura in timp ce dormea si mi-a mancat tot prin somn,chiar i-am mai facut repede niste laptic si mi l-a mancat si pe ala fara sa se trezeasca....intrebarea mea este,e rau sa-i dau papa prin somn?nu tot timpul,doar atunci cand rammane flamanda din cauza durerilor
http://emma-antonia.weebly.com/
cris_09 spune:
M-am intors cu o concluzie:MAI BINE MORI ACASA IN PATUL TAU,DECAT PE LA USILE CABINETELOR MEDICALE
Am ajuns la clinica,o doamna draguta ma intreaba de programare,i-am zis ca nu am decat trimitere,imi zice sa astept.Astept vreo 45 de min dupa care vine alta tanti sa ma i-a sa ma schimb,in drum ma intreaba de programare,ii zic ca nu am,la care raspunde nonsalanta:"aaaaaa,sa va fac programare pentru maine atunci"
Deci,trebuie sa ma duc maine la 14...poate imi cade dreaq piciorul pana atunci sa scap,ca in baza sistemului sanitar din Romanica....
Maribell iubita,imi pare rau ca trebuie sa te intorci in tara nimanui
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)