Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
taty_ana spune:
fata mea are un mesaj pentru guvernanti ca ne-a luat din indemnizatie
mesaj iar aici zambeste poznas
http://emma-antonia.weebly.com/
NicoletaB spune:
Si eu cred ca va trebui sa merg la fizioterapie.
De la nastere, mai exact de la anestezie cred, am ramas cu dureri de spate. Il simt ca si cum ar fi tot facut harcea parcea. Nu am acelasi tip de durere la 10 cm distanta pe suprafata spatelui. I-am cerut lui barbati-miu sa ma bata cu voia, pt a-mi indrepta spatele si nu vrea. Mai rau e ca mi se blocheaza portiuni din spinare si raman intepenita. Baia copilului e chin, caci raman intepenita cand copilul are nevoie mai mare de a fi rasucit/ridicat.
V-am povestit ca cea mai dureroasa parte a nasterii a fost anestezia, iar picioarele mi le-am simtit dupa 10 ore. Mi-o fi facut anestezista vreo doza pt un cal/iapa in cazul meu!
Mamica lui Mihai Rares
cris_09 spune:
Vero gand la gand cu bucurie
Tie ti-a venit CM pana acum?
Mie nu prea..adica dupa ce mi s-au terminat lohiile,la vreo saptamana mi-a venit o zi,ceva ce semana cu Cm,dar nu cred ca era Si chiar azi ma gandeam ce o fi fost,si nu cumva sunt gravida?ca au trecut deja 2 luni de la nastere
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana fata mea are un mesaj pentru guvernanti ca ne-a luat din indemnizatie mesaj iar aici zambeste poznas mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) http://emma-antonia.weebly.com/ |
Nu merge
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Nu merge Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana buna fetele, a mea are bubite la barbie ca-i curge lapticul cand mananca si o stergem mereu si pe lateralele fetei si un pic pe piept exact cum i-a contact cu pielea noastra sau cu imbracamintea noastra cand o tinem in brate....eu o sterg cu apa fiarta si pe urma o dau cu galbenele si vad ca nu mai sunt asa vizibile noi daca nu mancam nu avem colici,adica burtica o doare exact in momentul cand inghite laptele,se chinuie saraca sa manance ca-i foame dar pana la urma durerea invinge si se opreste din papat...in momentul in care nu mai mananca n-o mai doare nici burta... sa vedeti ce-am facut azi dim....i-am dat sa manance,n-a reusit decat vreo 40 ml din 100 si s-a pus pe urlat de durere,am pus-o pe burta mea sa se linisteasca si a adormit....dupa juma de ora i-am bagat biberonul in gura in timp ce dormea si mi-a mancat tot prin somn,chiar i-am mai facut repede niste laptic si mi l-a mancat si pe ala fara sa se trezeasca....intrebarea mea este,e rau sa-i dau papa prin somn?nu tot timpul,doar atunci cand rammane flamanda din cauza durerilor mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) http://emma-antonia.weebly.com/ |
Vezi sa nu se invete sa pape prin somn.
Am citit undeva pe forum despre mancatul prin somn, o mamica se plangea de lucrul asta si cerea sfaturi cum sa dezvete copilul de acest obicei. Ti-as spune unde dar nu mai stiu .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
veronicach spune:
cred ca am descoperit ce am
cred ca am cistita...se pare ca poate aparea dupa sex la inceputul vietii sexuale(avand in vedere ca au trecut aproape 8luni)
am toate simptomele si a aparut la o zi dupa contact
plus ca aceasta da si dureri ale abdomenului
o sa fac si analiza la urina...sper...caci asistentul dr mi-a dat bilet de trimitere pe adresa de la mama ( dupa 4 ani de maritis apar din nou cu domiciliu in buzau)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
flory_blanca spune:
Gabriela la fel am patit si eu cu fetita. De 3 saptamani i-am pus cercei si la o ureche tot nu e bine, am schimbat si cerceii si acum astept, dar nu stiu ce sa ii mai fac sa treaca.
Tatyana tocmai a fost dr la noi sa o consulte pe Nadia ca la fel tipa in timp ce papa si mi-a zis in loc de o masa sa ii dau ceai de chimen sa o ajut sa scoata aerul si daca ii e foame apoi dupa 2 ore sa ii dau sa pape. O sa incerc sa vad daca functioneaza.Zicea ca asa se mai calmeaza si papa si mai bine. Acum sa vedem cum o sa fie ca alte idei nu mai am.Parca e din ce in ce mai rau si papa din ce in ce mai putin si urla tot mai rau si mai mult in timpul mesei, iar ea nu facea din astea.
Mami de fetita frumusica foc!
taty_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Nu merge Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
acuma sper sa mearga
http://emma-antonia.weebly.com/