Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
fetelor bebei vostrii cum au reactionat dupa vaccinul bcg? cum s a facut locul?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Madamar spune:
Ale, la noi nu s-a intimplat nimic cu pielicica, dupa vaccin.
Sa va povestesc: am facut vaccinul simbata dimineata la 8.30, a plins putin si a luat somn pina la ora 13.00 - ceea ce in cazul nostru este foarte muuuult!
Nici o alta reactie ADVERSA, decit una super: somn, repetat si simbata noaptea, si duminica - ceea ce ma bucura... si as indrazni sa sper ca nu este reactie la vaccin, ci e un somn firesc ce incepe sa creasca, ca si nr de ore... sa dea DD!
Speram sa nu avem bubitza de puroi - asa ar fi bine, nu? Sau nu? Am fost preveniti ca se poate sa "coaca" acolo... insa nu e nimic pina acum.
Va pup fetelor si inca nu mi-=am gasit timp sa va recuperez:). Asteptam si noi slingul - vine miine!:)!!!
Noapte buna!!!
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Cordelia spune:
hello,
si noi avem bubitze pe fata,pot fi si de la hormoni sau caldura, eu il mai spal cu ceai de galbenele si ne merge bine si uneori mai aplicam si crema de galbenele in strat f subtire si e ok:); oricum galbenelele sunt f bune ptr orice si noi la baita la final, ii facem un dus ca de clatire cu ceai de galbenele si piele arata foarte bine, nu s-a iritat pana acum deloc (voi cum staiti cu iritatiile la fundulet, este ok?)
uf ce caldura, astazi bebe a fost f agitat si cred ca din cauza atmosferei, la voi s-au resimtit bebeii?
si mai am o intrebare,voua cat va mananca bebela o masa? noi uneori mancam 120, alteori 80 sau m putin si nu-mi dau seama cat ar trebui...cred ca ar trebui acum sa-si mareasca cantitatea la fiecare masa (noi avem acum 2 luni si 2 sapt).
va doresc tuturor noapte buna:)
ps. am vazut pozele cu bebeii vostrii si sunt f simpatici si dragalsi (scuze ca nu nominalizez dar intru mai rar pe forum si mi-e greu sa urmaresc)
Cordelia 36+
n_a_n_a spune:
Intru sa va rog din suflet sa spuneti o rugaciune pentru iubiricea dulce Adelina Ioana, care este foarte bolnavioara. Vineri avea de fapt bronsiolita, care pana azi a evoluat in pneumonie, care este foarte grava la varsta ei (doua lunite si doua zile implineste dimineata la 5:27), si care poate avea sechele pe termen lung. Are montata branula si i se fac intravenos ampicilina, gentamicina si hidrocortizon hemisuccinat; mai ia sub forma de siropel salbutamol, carbocisteina si romergan (nu are voie sa planga pentru ca ii scade saturatia de oxigen). Papa lapte muls, pentru ca suptul la san este prea obositor pentru ea... trebuie sa pastram orice dram de energie pentru a ne lupta sa respiram. Tratamentul il facem acasa datorita spitalului de copii insalubru, unde riscam sa luam si alte boli - vin medicul si o asistenta pentru monitorizare si tratament. Tati si cu mine ii veghem somnul cu mare atentie, cautand orice mic semn de insuficienta respiratorie (respiratii rapide si superficiale, cianoza a buzelor si a unghiilor) pentru a putea fugi in caz de nevoie la sectia de reanimare, pentru tratament cu oxigen. O sa va tin la curent cu starea ei (in principiu, daca reusim sa trecem peste noaptea asta cu bine, avem sanse bune sa isi revina fara sechele).
Dumnezeule mare si bun, ajuta-ne sa intampinam cu zambetul pe buze rasaritul de soare!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
n_a_n_a spune:
Am trecut de ora trei fara wheezing, tahipnee sau cianoza!
Doamne iti multumim, si ne rugam sa ne ajuti in continuare!
n_a_n_a spune:
Doamne Doamne e mare, si uite ca am trecut cu bine si de ora cinci!
Ma duc sa-l trezesc pe tati si sa incerc sa dorm si eu doua-trei ore, pana vine medicul, sa am putere sa o veghez si sa o ingrijesc mai departe!
aleesicoo spune:
nana, imi pare rau din tot sufletul pt iubiricea ta iubita
Maica Domnului si Sf.Stelian(iubitorul de copii)sa vegheze asupra voastra si sa treceti cu bine peste acest impas, sa ai putere sa o poti ingriji cum trebuie si pitik sa sa faca repede bine , sa fie aceasta perioada un capitol incheiat in viata voastra de care sa uitati repede!
multa putere si sanatate iti doresc!
suntem alaturi de tine
bronsolita cum ati descoperit-o?ca de cand are si a mea muci....m a zapacit
R.Cata spune:
Nana draga, sa dea Doamne Doamne sa ii treaca pneumonia cat mai repede Adelinei si tie putere sa o ingrijesti cat mai bine
Sfanta Fecioara ai grija de puiutul mic Adelina Ioana
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
Cordelia spune:
Nana cum sunteti?
sper din inima ca totul este in regula, doamne ajuta; desi nu am fost mereu in legatura directa cu voi sa raspund si etc v-am mai urmarit cat am putut si ne stim inca de la odisee, asadar ma impresionoeaza ingrozitor sa aud asa ceva!
Sunt sigura ca va fi bine si o sa treaca perioada asta si din zi in zi va fi mai bine! Nu inteleg insa cum s-a pricopsit cu boala asta (scuze daca ai mentionat)
astaptam vesti!
Cordelia 36+
aleesicoo spune:
offf fetelor nici bine nu am inceput sa ne acomodam la casa noua si deja au inceput problemutele
sper ca aceasta sa fie prima si ultima