Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Sanatate si recuperare rapida pt micuta Adelina!

Noi am avut o nopate groaznica!
A dormit de la 14 la 22 cu mancat la ora 19. A mancat la 23 si cred ca a inghitit foarte mult aer caci parea nemancat de cand lumea, si a plans in continuu. La 3 am atipit lasandu-l plangand.
Iar acum plange iar!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nico ce ii dai pt colici?
nu il calmeaza nici pusul feonului la burtik?
noi am scapat de colicicu colief si infacol...combinate

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Nana sper ca a-ti trecut cu bine noaptea si Iubiricea nu mai e in pericol.

Eu vroaim sa ma mai gandesc daca ii fac sau nu vaccinul pneumococic, dar vazand ce se poate intampla m-am hotarat sa-l fac. Prea multa suferinta pentru un copil!

Am avut si noi botezul duminica, cand termina taticul de verificat pozele o sa pun si eu cateva. A tipat dupa baita, dar apoi a dormit toata ziua, nici nu-mi venea sa cred. A urmat mirul aseara si gata....suntem si noi crestini. Nu stiu daca are vre-o legatura......dar azi noapte a dormit 7 ore

Vero Asa mi s-a intamplat si mie....la o zi de la contact am inceput sa am dureri dupa urinat si apoi sa curga si sange. Cu o saptamana inainte facusem sumar de urina si urocultura. Urocultura era negativa, dar aveam leucocite in urina. Eu m-am interesat ce se poate lua, dar m-am dus si la urolog sa-mi prescrie el ceva. In fine, am dat peste un rezident arab care nu stia nici romaneste bine si mi-a zis sa vb cu ginecologul....asta si din cauza ca alaptam. Asa ca m-am tratat singura.......urinal 2 comprimate pe zi si sapte zile de amoxicilina 3 capsule pe zi. Astea sunt admise si cand alaptezi.Mi-am sunat ginecologul doar sa-si dea ok-ul.

Cris naspa cu durerea pe care o descrii....si mai ales cu spitalele romanesti. Eu am avut dureri la nivelul membrelor in sarcina din cauza nervilor sciatici care au fost presati de uter. Acum daca stau in picioare mult sau merg mai mult, ma doare sus la nivelul feselor. Sunt frecvente aceste dureri dupa sarcina si sufera mai ales femeile care au avut probleme cu picioarele dinaintea sarcinii (eu de ex. am platfus). Si eu am avut anestezie epidurala si peridurala, dar nu am avut dupa nici dureri de cap , nici de membre. Sper sa-ti treaca cu fizioterapie. Andrada ar fi putut sa ne spuna mai multe despre asta.

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Nana, sanatate multa in continuare si sa isi revina pitica fara sechele!!!

urechiuse inflamate de la cercei- n-am fete dar pot sa zic ca io am tras mult si bine cu urechile de la cercei cat am fost copil. mi-au pus cercei pe la cativa anisori si am avut multa vreme urechile cu puroi si dureroase, a fost un chin pana m-am reglat. Mereu ma dureau sau faceam cojite sau puroi.
Am purtat o singura pereche de cercei cat am fost copila, iar acum de fiecare data cand imi schimb cerceii, 2-3 zile am urechile dureroase. Singura pereche de cercei care nu imi fac pb sun aia "de cand eram mica".

vroiam sa mai zic de BEPANTHEN - daca folositi multa crema din asta, exista tuburi cu 2 gramaje, de 30g si 100g si pretul la cel de 100g e mult mai convenabil.Pretul e dublu fata de cel cu gramaj mic dar cantitatea e putin mai mult decat tripla.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Nana sper din tot sufletul sa fie bine cu Adelina! Of, Doamne, dar cum s-a intamplat? Sanatate multa fetei si putere voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Doamne, iti multumim ca ne-ai ascultat ruga! Sa speram ca ce-a fost mai greu a trecut, si ne asteapta o recuperare rapida! I-am promis lui DD ca daca trecem cu bine noaptea nu o strang de gat pe "somitatea" care mi-a consultat-o vineri... si ce greu e sa ma tin de cuvant...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ale- am acasa Infacol, sab Simplex si Debridat. Definitiv nu trec, plange mai mult sau mai putin, cu feonul merge, dar sa stau o juamte de ora , iar eu am unul profesional imens de inox de ma rupe de mana!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Ma bucur sa aud vesti bune Nana, deja totul va fi mult mai bine, o sa vezi!

legat de colici si urlete dupa-masa,notez ce am mai facut noi; ne-am descurcat f bine cu sabsimplex si espumisan alternativ (8-9 picaturi/zi inainte de masa de 3 ori/zi) si nu am avut probleme, de asemenea trebuie f bine ragait stiu ca stie tt lumea acest aspect insa e important intr-adevar(sfat primit de la medic: poti sa-l pui si pe burtica cu picioarele intinse si masat pe spate la noi a mers f bine tehnica asta daca nu reusieam sa ne ragaim pe umar).

De asemenea, avem un saculet/ pernuta cu samburi de visine pe care il incalzim la microunde si il puneam pe burtica si in cateva min se linistea (cu caldura asta acum nu stiu daca ar functiona bine)

Fetelor care aveti baietei, cum v-a sfatuit dr sa procedati cu putza? sa umblati acolo sau nu? noua ne-a zis sa curatam si sa desfacem capul, altii zic sa nu umbli acolo...desi nu mi se pare normal, trebuie curatat ca la orice om nu?!

zi buna tuturor

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Nana multa sanatate Adelinei!Am trecut prin asta cand avea Clara 2.5 luni, nu doresc nimanui.Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si fara sechele
Tatyana ce s-a bucalat Ema draga de ea
Eu ssunt tare necajita si dezamagita ca am ajuns tot la lapte praf, sanii parca imi pocnesc(doar parca), copilul mananca de la san dar nu a luat in greutate decat 70 gr in aproape 2 saptamani asa ca am bagat supliment la fiecare masa.Cine imi mai spune ca nu exista mama care sa nu aiba lapte bun.....ma ofer exempluPlus ca la pompa nu scot mai mult de 30 ml din ambii sani
Zilele astea am facut si febra frisoane scaune diareice nu stiu de la ce am reusit sa ma stric asa rau la burta.Offf, am o stare vecina cu depresia

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nana, sanatate MULTA micutei Adelina, iar voua curaj si incredere!
Ne rugam sa treaca repede necazul si sa uitati ca ati fost bolnaviori!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput