Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pe mine m-au sunat cei de la HR sa ma intrebe daca cu 14 septembrie imi suspend contractul sau ma intorc la munca!
Ce prompti sunt!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pt fetele cu sterilet: care e faza cu ata de control? Atarna in exterior asa ceva?

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Buna fetele!

La noi se apropie controlul de 2 luni si ar trebui sa facm vaccinul. Insa nu stiu pe care sa il facem.Citesc pe net opinii despre Infanrix hexa, despre cel din schema obligatorie, nu stiu ce sa aleg.Sunt pareri pro si contra. Ca exista unele legaturi intre Infanrix si aparitia autismului, ca Infanrixul poate duce la scleroza in plagi mai tarziu ...
Voi ce stiti despre ele? Ce ati facut pentru bebeii vostri, ce ati mai aflat de la pediatri?

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Multumesc Gabriela dar sun teribil de stresata
Nimeni, nimic?
a fost treaz vreo 10 minute acum doarme iarasi
nu cred ca se poate vb de icter la 2 luni....si asa dintr-o data
ieri a stat aproape toata ziua treaz, cu mici pauze de somn
dar are 2 luni nu mai doarme toata ziua, nu?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Veronica, si Sonia a facut la fel alaltaieri. Papa, somn, adormea la san, parca era o leguma. Explicatia mea a fost vremea mohorata si ploioasa pt ca la fel as fi facut si eu. Azi dimineata de ex era vesela, ne-am apucat de ras si povestit pe la 5.30 (cam asta-i ora la care se trezeste), a papat, ne-am jucat, a dormit putin, iar joaca papa dar de la 10.30, de cand s-a inorat iar si sta sa ploua a pocnit-o somnul. Si doarme ca valiza, mai scanceste de foame dar abia isi tine ochisorii deschisi. Parerea mea este sa nu te ingrijorezi, multi micuti sunt meteosensibili! Lasa ca-si scoate maine parleala, o sa te rogi de el sa doarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ar trebui sa ma bucur ca vine ploaia caci v-am vazut pe voi discutand de somnul celor mici ... dar asa m-am saturat de vremea asta si de partea cu scos/bagat caruciorul in casa ; mai are si o tona pe deasupra , mizerabilul ala de landou cantareste mai mult decat caruciorul propriu zis.
Noi am stat vreo 20 de minute afara ca s-a apucat de racnit, normal. Pana am intrat in casa, pana am incalzit ceaiul si linistit copilul s-a innorat afara . Super misto ; sunt un pachet de nervi si am mai si racnit la micuta in premiera ca m-a scos rau din sarite.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

la noi e soare... orum am sunat dr mi-a spus sa nu ma ingrijorez si sa-l urmaresc
acum e treazsi papa
fetele ce au facut vaccinul din schema tetra... l-at facut gratuit? ca in cluj nu se gaseste. va rog sa-mi raspundeti sa-i transmit dr

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Virgi, eu la Vlad am facut schema Inafarix si acum la Luca ma gandesc sa fac schema gratuita de la stat. De ce: pt ca nu cred ca-i mare diferenta. Am prietene care au facut schema gratuita si nu au existat nici efecte adverse, copilul a fost super ok , totul a decurs normal, singura diferenta e ca eu dadeam 3 milioane pe vaccin + 1 mil la pediatra care venea sa i-l faca. Acum nu stiu, pe termen indelungat, dar nu cred sa fie pb.

Veronica, nu ai de ce sa te sperii, pana pe la 3 luni ei au zile si zile, e un pic haos si Luca are zile cand doarme aproape non stop si zile cand sta cu ochisorii mari cat cepele cu orele. Nu e o regula, pana reusesc ei sa-si faca un program cat de cat.

Laurita, sper sa rezolv in seara asta cu rest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

La noi nu functioneaza faza cu ploaia ... s-a trezit , din nou !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rocsy, imi pare rau de agitatia de la voi. Ma gandesc ca poate, totusi, o sa ai sansa sa se linisteasca pe masura ce creste

Veronica, asa face Sabina cand ploua. Poate o sa ploua si la voi si simte bebe ceva

Vaccinuri
Din pacate in Ro schema "de stat" nu este aleasa pe motive pur medicale si pe cele pur financiare; cine da mai mult are vaccinul in schema.

Baietilor le-am facut schema data de pediatru.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput