Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy NEATA ! Vad ca sunteti la capitolul 3 , oare eu unde v-am lasat ?! Noi avem un puseu acut de colici ; s-au intensificat si ca durata si ca intensitate ca picea mea nu plangea niciodata in halul in care plange acum . Programul de colici este intre 5 dimineata si 10 seara , imi cam incearca nervii programul asta pentru ca perioadele de liniste sunt foarte scurte , o jumatate/maxim o ora. Cand vine Florin acasa pareca l-am prins pe d-zeu de picior asa sunt de happy ca am cui sa o plasez ( nu ca nu ar fi si soacra acasa dar ea nu are rabdare ioc ... o tine 5 minute in brate, imi spune ca doarme si o azvarle in patut cum ii vine in cele mai ciudate pozitii si pleaca ). Nu e in stare de nimic, mai mult ma enerveaza si in concluzie nu ii mai cer nimic , dar i-am si taiat accesul la fata . Nu ma ajuti , valea ca ma scoti din sarite . Incerc sa recuperez din urma ! R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
Vaaai Rocsy, biata de tine, de la 5 dimineata pana la 10 seara??? Ai incercat toate potiunile si nu functioneaza nimic??? Si eu care ma incurajam ca daca pana la o luna nu apar colicii, sunt sanse mai mici sa apara dupa aia...
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Crissy_C spune:
Implinim si noi astazi o lunita, alaturi de alte 4 floricele de liliac!
La Multi Ani Stelios de Theophillina, Bianca Maria de Lenabum, Eliza Alexia de Aly_ si Raluca de Siminoc
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
r_ocsy spune:
Am incercat tot ce se poate ca deja m-am saturat si in final am ramas la bonnisan , macar o ajuta la tranzitul intestinal . Acum doarme de o jumatate de ora dar da semne de trezire. E rupta si ea de oboseala tot asa cu o ora si o juma de ora furate, poate asta o face si mai agitata. Iar de ragusit ... sunt doua variante , ori se caleste / ori ramane fara voce Fug sa o verific ca o aud prin statie.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Crissy : sunt si copii fara colici, sper ca al tau sa fie din acea categorie ca a mea sigur nu7 e. Mai fur acum cateva mi9nute ca i-am pus caruselul in functiune si momentan poarta un dialog , cu el sau cu hamham ( numai ea stie ).
Nana : din ce am citit in urma, vad ca suntem colege de suferinta. Adelina s-a calmat sau tot asa agitata e ? Si apropo, nici Sofiei nu ii place pe burta, parca ai descris-o pe ea , exact asa face.
Si noi o mai lasam in patul nostru dar e sprijinita de prosoape facute sul , si intr-o parte si in alta, asa sigur nu are unde sa o intinda.
Am facut si noi bcg ieri , urmatorul la 30 de zile; inca nu ne-am decis pe ce vaccinh mergem dar saptamana viitoare vom avea 2 luni, mergem la control si vorbim cu nenea dr. atunci.
Deja incepa sa i se transforme dialogul in maraiala .
Plange ... fug !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
Onana spune:
Neatza fete dragi!
Multumesc pt incurajari si recomandari de magazine bebei scumpelor: Ale, Cris, Alysh, Laurita, Marylena.
Crissy, multumesc si tie iar bebelinei Patricia mica la multi ani, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Artu, ai mare dreptate in tot ce spui si-ti multumesc ca imi reamintesti sa ma focusez pe ce e cu adevarat important, insa tocmai ca e asa important vreau sa fie totul perfect. Deja sunt calma, aseara eram dezamagita rau dar m-am remontat
Si va doresc aceleasi lucruri si voua duminica, la botezul Sabinutei.
Alysh, se poate sa fi fost eu la dr Ion, ce sa zic..Intr-adevar am fost la el cand am facut mastita si tin minte ca a intrat o gravidutza in luna mare cand vb cu el in cabinet, venise sa nasca, cred, erai tu oare?? Era tanara si dragutza, cu parul lung, parca..
Va pup pe toate si fug la cumparaturi, ca am multa treaba azi..
NicoletaB spune:
Neat si de la noi!
Suntem iar chiauni de somn!
Ieri am facut BCG-ul am tipat un pic si am dormit tun vreo 3 ore cat am fost si prin Carrefour+Brico.
Am repetat si testul de auz la urechea dreapta caci aceasta nu trecuse testul la iesirea din spital. L-a trecut din prima, se pare ca am avut un dop de vernix/lichid.
Cand am fost la gineco pt faza cu firul mi-a facut si eco si mi-a spus ca uterul s-a retras. Ce m-a enervat a fost ca zona pe care a pis aparatul a fost cea cu operatia, care doare la apasari puternice.
Azi mergem la pediatru sa vedem cum am mai evoluat.
Acu' va las ca maraie, poate se linisteste afara.
Mamica lui Mihai Rares
mamanati spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
tot eu....adica pot ramane reziduri placentare in uter???si daca da chiar si la cezariana?...adica e musai sa ma duc la control nu??mi-e asa silaaa a mea sta treaza aprox 4 ore ziua dar nu legate, in rest doarme la greu...noaptea mananca si doarme...si eu nu-i dau nimic de somn mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) http://emma-antonia.weebly.com/ |
Se intampla foarte rar. Nu cred ca e cazul si la cezariana. Cand am facut eco la 2 sapt. dupa nastere mi-au spus ca a ramas chiaguri in uter. Atunci a incercat doctorita mea sa le scoata manual. A fost foarte dureros. Seara am eliminat,o bucata de placenta cred, de vreo 3cmx4cm. cred ca aia era, caci la eco de data trecuta a spus ca e ok. Nu cred ca s-ar intampla la cezariana, pentru ca medicul are posibilitatea sa scoata tot. Mai putin la nastere ca iese placenta singura. Dar, in orice caz, nu te gandi la asta, ca nu ai nimic. Pe mine m-au trimis la eco prima data, caci am avut febra, care oricum era de la san. In mod normal, ramasitele aste, dau febra mare si mari dureri de burta. Of ce m-am intins cu acest subiect.
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Neatza fete dragi! Alysh, se poate sa fi fost eu la dr Ion, ce sa zic..Intr-adevar am fost la el cand am facut mastita si tin minte ca a intrat o gravidutza in luna mare cand vb cu el in cabinet, venise sa nasca, cred, erai tu oare?? Era tanara si dragutza, cu parul lung, parca.. Va pup pe toate si fug la cumparaturi, ca am multa treaba azi.. Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Da, eu eram.....merci pt compliment, da, eram inainte de nastere cu cateva saptamani. am tot vrut sa-ti scriu imediat atunci dar n-am avut timp , apoi mi-a fost jena , nu-mi inchipuiam ca mai tii minte. atunci s-a si suparat putin dr Ion ca intrasem asa pe nepusa masa dar ma chemase asistenta. si tu ai facut masitita? si eu......si am suferit ca un caine. bafta la cumparaturi
veronicach spune:
please help, sunt stresata
Matei doarme de aseara de la 22...s-a trezit la aproape fiecare 2ore sa pape in acest interval dar apoi adoarme
sa ma crizez sau e doar o faza?
nu sunt obisnuita cu atata somn
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
NicoletaB spune:
Norocoaso!
Chiar nu stiu ce sa-ti spun!
Icter e prea tarziu sa mai aiba,nu?
Mamica lui Mihai Rares